apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εμας τους Μορμονους δε μας πειραζει...
Εμας τους Μορμονους δε μας πειραζει...
Πάντως σχετικά με το αρχικό θέμα,πιστεύω πως ο γκόμενος πηδάει και τον σύζυγο πέρα απο την λεγάμενη.
Τον παίρνει ο σύζυγος είναι φανερό.
Όλους τους κανονίζει ο γκομενέτος.
Ε κι εγώ πιστεύω ότι δεν γίνεται αλλιώς.Πάντως σχετικά με το αρχικό θέμα,πιστεύω πως ο γκόμενος πηδάει και τον σύζυγο πέρα απο την λεγάμενη.
Και γω αυτο σκεφτηκα.Πάντως σχετικά με το αρχικό θέμα,πιστεύω πως ο γκόμενος πηδάει και τον σύζυγο πέρα απο την λεγάμενη.
κακομοιρο παιδακι
πρεπει να ναι κατι σαν αυτο που μας κανουνε τωρα οι μερκοζι και σιαο οργασμικός τοκετός τι είναι βρε παιδιά; Γνωρίζει κανείς
Πάντως σχετικά με το αρχικό θέμα,πιστεύω πως ο γκόμενος πηδάει και τον σύζυγο πέρα απο την λεγάμενη.
μαλλον πασχει η μεταφραση τυπε.....μαλλον της ειπε go fuck yourself και αυτη πηγε και γαμηθηκε......Καλά, μιλάμε για ηλίθιους αμερικάνους αλλά εμένα μου άρεσε αυτό που άφησα εδώ στην παράθεση δηλαδή το πόσο τον ακούει:
"Πήγαινε ερωτέψου! της λέει αυτός.
Και αυτή πάει κι ερωτεύεται.
Σκέψου δηλαδή να σου πει κάποιος:
"Τώρα να διψάσεις"
Και εσύ να διψάσεις.
φαντασου να ειχαν βγει και οι ρεπουμπλικανοι τυπεΠολυ προωθειται απο την Αμερικη τα τελευταια 2 χρονια η πρακτικη του "cuckold". Λετε να το κανουν mainstream οπως καναν τα milf ?
μονο σε μενα δε φαινεται τραγικο;
αυτο ακριβως.Ούτε εμένα μου φαίνεται τραγικό κόρη. Περίρεγο ναι , μακρυά από μας ναι , αλλά δεν ενοχλούν και κανέναν νομίζω.
μονο σε μενα δε φαινεται τραγικο;