pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εκβιαστη.Παντρεμένε θα τα πω όλα στη γυναίκα σου
Εδειξες τον χαρακτήρα σου!!!!!!!!!!
Εκβιαστη.Παντρεμένε θα τα πω όλα στη γυναίκα σου
ξεσκεπαστηκε το τομαριΕκβιαστη.
Εκβιαστη.
ξεσκεπαστηκε το τομαρι
Εκτέθηκε μπροστά στο μωρο.ξεσκεπαστηκε το τομαρι
Εκτέθηκε μπροστά στο μωρο.
Είναι θεμα χρόνου να αποχωρήσει απο την διαμάχη μας!
πραγματικο Αφεντη που να με κλειδωνει σε μεταλλικο κλουβι στο μπουντρουμι για παντα κανοντας με σκλαβα και δουλαρα του αυτων και των φιλων αλλα και πελατων που θα μου φερνει για να περνα καλα και ας ειναι και με συμβολαιο μονιμης υποταγης μουθα φτιαξουμε συμβολαιο για 2 χρονια συν 1
ελα ρε γιαννοραννια τυπετι να τρομαξω καλε σεις, μακαρι να υπαρχει πραγματικος Αφεντης που να εχσει μπουντρουμι με σιδερενιο κλουβι αλυσιδες μεταλλικες και κολαρο χειροπεδες ποδοπεδες ολα μεταλλικα για να με κλειδωσει με λουκετα και να μην ξαναδω το φως του ηλιου αλλα απο Αφεντη και οχι ευκαιριακο γαμια.
Διαβαστε την πραγματικη προταση Ιταλου που μου εκανε πριν απο μια ωρα στο 'Collarme.com - The Largest BDSM Community on the Planet' και ειναι πραγματικη:ελα ρε γιαννοραννια τυπε
δικε μου μην βαζεις πολλες φωτος γιατι ζηλευει ο λιλας
θα συνεργαστουμε να τον κανουμε περα,μονο στον απολυτο θα το δινουμε το πουτανιΕκτέθηκε μπροστά στο μωρο.
Είναι θεμα χρόνου να αποχωρήσει απο την διαμάχη μας!
λαγουδακη πεταξου στο θρεντ με τα τραβελια.....υπαρχει λογοςθα συνεργαστουμε να τον κανουμε περα,μονο στον απολυτο θα το δινουμε το πουτανι
θα συνεργαστουμε να τον κανουμε περα,μονο στον απολυτο θα το δινουμε το πουτανι
Και στο πα μαλακα μην κανεις δημόσιες προτάσεις μαζευτηκαν τα ορνια. Μυρίστηκαν φρεσκο κρεας!θα συνεργαστουμε να τον κανουμε περα,μονο στον απολυτο θα το δινουμε το πουτανι
που δικε μου;λαστιχο εχω γινειλαγουδακη πεταξου στο θρεντ με τα τραβελια.....υπαρχει λογος
θα συνεργαστουμε να τον κανουμε περα,μονο στον απολυτο θα το δινουμε το πουτανι
πορνοδες τιπεπιρφοριζοοοοοο καργα με ρανιααααααα πορνιαρα!!!
ποτε θα ερθισ αθινα να σου πιτσιλισουμε τα ατακτα καλσον γκαυλιαρα?
:oμην χαθουμε,οκ ρε παλιοπουστα;