pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Λείπει ο μαρτης απο την σαρακοστη?πατερ μας κολαζεις
Λείπει ο μαρτης απο την σαρακοστη?πατερ μας κολαζεις
εχω αναγκη απο δημοσια διαπομπευση διασυρμο και ξεφτιλα μεχρι μαστιγωματος απο πολλους μαζι και να με βιντεοσκοπουν και φωτογραφιζουνμωρη βρομα τη κολαρα ειναι αυτη ξεσκιστρα
με καυλωσες ασχημα πορνη
αλυσιδοδεσιμο καστιγωμα και φυλακιση σε μεταλλικο κλουβι σε μπουντρουμι χρειαζομαι αλλα που σαδιστες και σατραπες Αφεντες ;;;μωρη βρομα τη κολαρα ειναι αυτη ξεσκιστρα
με καυλωσες ασχημα πορνη
μαλιστα Αφεντη μου χρειαζομαι κλειδωμα με αλυσιδες χειροπεδες ποδοπεδες κολαρο ολα μεταλλικα και λουκετα ασφαλειας και μετα μεσα σε μεταλλικο κλουβι κλειδωμενη η καριολοπουστα να με μαστιγωνουν ολοι και μετα τα τσιμπουκια να με φιμωνουν αφηνοντας με στο κλουβι μερες πεταμενη για πανταπουτσα και ξυλο μωρη παλιο πουτανα να σου σκισω την κολοτρυπιδα ξεκωλι
βαλε φωτο πως εισαι τωρα παλιο καριολα
εχω αναγκη να πινω ολα τα χυσια και τα κατουρα του Αφεντη μου και το πουτσακι μου ειναι εδω και τρεις μηνες κλειδωμενο σε ζωνη αγνοτητας και το κλειδακι ειναι σε ενα κουτακι θαμμενο μακρια σε καποιο σημειο του Σεϊχ Σου στη Θεσσαλονικη και η κωλεθρα μου ειναι μονιμα ταπωμενη με μεταλλικη ταπα 9εκατοστων μακρια και 4εκατοστων χοντρηπρεπει να σε πλακωσο στην πουτσα και μετα ξυλο και κατουριμα τσουλα ασχημη
εχω αναγκη να πινω ολα τα χυσια και τα κατουρα του Αφεντη μου και το πουτσακι μου ειναι εδω και τρεις μηνες κλειδωμενο σε ζωνη αγνοτητας και το κλειδακι ειναι σε ενα κουτακι θαμμενο μακρια σε καποιο σημειο του Σεϊχ Σου στη Θεσσαλονικη και η κωλεθρα μου ειναι μονιμα ταπωμενη με μεταλλικη ταπα 9εκατοστων μακρια και 4εκατοστων χοντρη
χυστε και σεις μαζι με τους αλλους Αφεντη μου μιασ και εγω ειμαι καριολουστα μιζερη και παθητικη ανικανη να χυσειόταν χύσετε να μας ενημερώσετε
και στο καπακι της αμολαω και ενα χεσιμο,εφαγα και κατι αγγιναρες σημερα και ειμαι τουμπανοπρεπει να σε πλακωσο στην πουτσα και μετα ξυλο και κατουριμα τσουλα ασχημη
τι παιδι ειναι αυτο δικε μου!!!!εχω γινει αλογοΛείπει ο μαρτης απο την σαρακοστη?
αλυσιδοδεσιμο καστιγωμα και φυλακιση σε μεταλλικο κλουβι σε μπουντρουμι χρειαζομαι αλλα που σαδιστες και σατραπες Αφεντες ;;;
ρε παλιοπουστα εχω αναψει air condition εβαλα και ενα ουισκακι και τον πηγαινω ρελαντιχυστε και σεις μαζι με τους αλλους Αφεντη μου μιασ και εγω ειμαι καριολουστα μιζερη και παθητικη ανικανη να χυσει
Το μωρό είναι μια κατηγορια μονος/η του!!!!!!!!!!!!!τι παιδι ειναι αυτο δικε μου!!!!εχω γινει αλογο
ειμαι μια καριολοπουστρα του δρομου και ενα πουτανι του πεταματου για φυλακιση πονο και δημοσια ταπεινωση και ξεφτιλαρε παλιοπουστα εχω αναψει air condition εβαλα και ενα ουισκακι και τον πηγαινω ρελαντι
ετσι!!!!ρανια ζουμε ευρωπη να σε δουμεΤο μωρό είναι μια κατηγορια μονος/η του!!!!!!!!!!!!!
Πρεπει να ανοιξει δικο του θεμα για να αναπτύξουμε τις φιλοσοφικές μας ανυσηχίες
που εισαι ρε πουταναρα να ερθουμε 10 να σε παμε γαμιωντας μεχρι την καπαρνεουμειμαι μια καριολοπουστρα του δρομου και ενα πουτανι του πεταματου για φυλακιση πονο και δημοσια ταπεινωση και ξεφτιλα
Γινεται μεχρι το Παρίσι? Που δεν εχω παει?που εισαι ρε πουταναρα να ερθουμε 10 να σε παμε γαμιωντας μεχρι την καπαρνεουμ
Γινεται μεχρι το Παρίσι? Που δεν εχω παει?
καρι να μπορουσε καποιος να με αναλαβει ως Αφεντης μου μονιμα και για παντα και να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαι απολυτα πιστη και τυφλα υπακουη για να ζω γι αυτον και τις παρεες του σε ο,τι και αν με διαταξει να κανω, αλλα οχι για 'Αφεντες' της χουφτας και μεχρι απλα να χυσουν.......που εισαι ρε πουταναρα να ερθουμε 10 να σε παμε γαμιωντας μεχρι την καπαρνεουμ
ειμαι μια καριολοπουστρα του δρομου και ενα πουτανι του πεταματου για φυλακιση πονο και δημοσια ταπεινωση και ξεφτιλα
καρι να μπορουσε καποιος να με αναλαβει ως Αφεντης μου μονιμα και για παντα και να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαι απολυτα πιστη και τυφλα υπακουη για να ζω γι αυτον και τις παρεες του σε ο,τι και αν με διαταξει να κανω, αλλα οχι για 'Αφεντες' της χουφτας και μεχρι απλα να χυσουν.......