Νέα

Ζαρτιέρες, Κάλτσες, Καλσόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papateo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
καρι να μπορουσε καποιος να με αναλαβει ως Αφεντης μου μονιμα και για παντα και να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαι απολυτα πιστη και τυφλα υπακουη για να ζω γι αυτον και τις παρεες του σε ο,τι και αν με διαταξει να κανω, αλλα οχι για 'Αφεντες' της χουφτας και μεχρι απλα να χυσουν.......
Ανοιξε μωρη δικο σου θεμα να σε γιορτάσουμε. Αλλιως θα βάλω τον Λαγουδάκη να σε γαμήσει!
:-*

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αλυσιδοδεσιμο καστιγωμα και φυλακιση σε μεταλλικο κλουβι σε μπουντρουμι χρειαζομαι αλλα που σαδιστες και σατραπες Αφεντες ;;;

Θα σες κλεισω στο Αουζσβιτσ τσουλά μου.

Ανοιξε μωρη δικο σου θεμα να σε γιορτάσουμε. Αλλιως θα βάλω τον Λαγουδάκη να σε γαμήσει!

Τι να  :badair: ο Λαγουδάκης μπροστά μου.

Μαγκες η Ραννια ειναι δικιά μου πλέον - ΤΕΛΟΣ

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
και εδω καλα ειναι μια που ειμαι φετιχιστρια με τα καλσον πανω απο ολα και τα φοραω 365/365 24/7

Συνημμένα

• ! 10.jpg
    ! 10.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • ! 11.jpg
    ! 11.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 62

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καρι να μπορουσε καποιος να με αναλαβει ως Αφεντης μου μονιμα και για παντα και να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαι απολυτα πιστη και τυφλα υπακουη για να ζω γι αυτον και τις παρεες του σε ο,τι και αν με διαταξει να κανω, αλλα οχι για 'Αφεντες' της χουφτας και μεχρι απλα να χυσουν.......
ελα αθηνα και θα σε εχω κλειδωμενη σε ενα υπογειο να σε γαμαω με την παρεα μου και να σε βγαζω βολτα στα τσονταδικα να σε χυνουν οι πακιστανοι ρε καραπουταναρα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Θα σες κλεισω στο Αουζσβιτσ τσουλά μου.

Τι να  :badair: ο Λαγουδάκης μπροστά μου.

Μαγκες η Ραννια ειναι δικιά μου πλέον - ΤΕΛΟΣ
εχεις καυλωσει ρε ανωμαλε ε;λοιπον θα σου δινω τον σοφια 2 φορες την βδομαδα και θα μου δινεις την ρανια οκ;

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
ελα αθηνα και θα σε εχω κλειδωμενη σε ενα υπογειο να σε γαμαω με την παρεα μου και να σε βγαζω βολτα στα τσονταδικα να σε χυνουν οι πακιστανοι ρε καραπουταναρα
μακαρι να λετε αληθεια Αφεντη μου γιατι μεχρι τωρα κατεβηκα τρεις φορες στην Αθηνα και ......μετα το πρωτο χυσιμο μου ειπαν οτι θα με εχουν σκλαβα αλλα οχι σε δικο τους χωρο αλλα να πηγαινω οταν θα με καλουν. Δεν θελω βιζητεσ αρπαχτες αλλα πραγματικη σκλαβια και δουλικη υπηρεσια σε γνησιο σαδιστη αυταρχικο Αφεντη

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εχεις καυλωσει ρε ανωμαλε ε;λοιπον θα σου δινω τον σοφια 2 φορες την βδομαδα και θα μου δινεις την ρανια οκ;
Ρε νουμερο μην κανεις τετοιες προτάσεις δημόσια θα πλακώσουν οι μπαχαλάκηδες και θα τρομάξουν το μωρο ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Ποτες δεν πουλάω τις σκλαβες μου.

Αν θελεις να την  :fuck2: θα της δεινω άδεια μονο μπροστά μου.

μακαρι να λετε αληθεια Αφεντη μου γιατι μεχρι τωρα κατεβηκα τρεις φορες στην Αθηνα και ......μετα το πρωτο χυσιμο μου ειπαν οτι θα με εχουν σκλαβα αλλα οχι σε δικο τους χωρο αλλα να πηγαινω οταν θα με καλουν. Δεν θελω βιζητεσ αρπαχτες αλλα πραγματικη σκλαβια και δουλικη υπηρεσια σε γνησιο σαδιστη αυταρχικο Αφεντη

Σταμάτα μωρη τσούλα να μιλάς, σε διατάζει ο αφέντης σου.

Αντε στην κουζίνα να σου στηλώ τον σκυλο μου να σε  :fuck2:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
επεσες σε μαλακες,ελα εδω και θα σε κλεισω σε μια αποθηκη

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
Ρε νουμερο μην κανεις τετοιες προτάσεις δημόσια θα πλακώσουν οι μπαχαλάκηδες και θα τρομάξουν το μωρο ;)
τι να τρομαξω καλε σεις, μακαρι να υπαρχει πραγματικος Αφεντης που να εχσει μπουντρουμι με σιδερενιο κλουβι αλυσιδες μεταλλικες και κολαρο χειροπεδες ποδοπεδες ολα μεταλλικα για να με κλειδωσει με λουκετα και να μην ξαναδω το φως του ηλιου αλλα απο Αφεντη και οχι ευκαιριακο γαμια.

Συνημμένα

• ! 22.jpg
    ! 22.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 28

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ποτες δεν πουλάω τις σκλαβες μου.

Αν θελεις να την  :fuck2: θα της δεινω άδεια μονο μπροστά μου.

Σταμάτα μωρη τσούλα να μιλάς, σε διατάζει ο αφέντης σου.

Αντε στην κουζίνα να σου στηλώ τον σκυλο μου να σε  :fuck2:
Σηκω και φευγα απο δω ρε μπαχαλάκια. Τα ίδια ελεγες και στον Λιλα και τώρα βαζει μπουκάλια στον κωλο του.
Ουστ απο δω αλητη!
:grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σηκω και φευγα απο δω ρε μπαχαλάκια. Τα ίδια ελεγες και στον Λιλα και τώρα βαζει μπουκάλια στον κωλο του.
Ουστ απο δω αλητη!
:grin:

Τι λες μωρε

Ο Λιλα΄εγινε αλκολικός για μένα αλλά λόγο αυξησης τιμής του αλκολ εβαλε τα μπουκάλια στον κωλο του

Θα γινω τουρκοςςςς :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τι να τρομαξω καλε σεις, μακαρι να υπαρχει πραγματικος Αφεντης που να εχσει μπουντρουμι με σιδερενιο κλουβι αλυσιδες μεταλλικες και κολαρο χειροπεδες ποδοπεδες ολα μεταλλικα για να με κλειδωσει με λουκετα και να μην ξαναδω το φως του ηλιου αλλα απο Αφεντη και οχι ευκαιριακο γαμια.
θα φτιαξουμε συμβολαιο για 2 χρονια συν 1

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μην παιρνεις και ορκο.
Εχει κατι αλήτες εδω μεσα που δεν σου παει στο μυαλο.
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom