Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
100αδες γράμματα έπαιρνε, δεν ήταν και εύκολο να τον βατέψεις τον Κυριάκο...

Στη Βραζιλία ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών βίασε και σκότωσε τον 18 μηνών θετό γιο του

Ιδού ο λεβέντης

67318.jpg

Και πως τον περιποιήθηκαν μετά στη φυλακή οι συγκρατούμενοι του.

67320.jpg

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Στη Βραζιλία ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών βίασε και σκότωσε τον 18 μηνών θετό γιο του

Ιδού ο λεβέντης

καλα΄του κάνανε όπως του Δουρή, δεν λέω ότι δεν άξιζε και ο Παπαχρονης να πάθει το ίδιο, αλλά ήταν θηρίο ο τύπος, κομάντο, έφεδρος αξιωματικός... κα από οτο μου ΄λεγε και ένας που έκανε μαζί του, δεν υπολόγιζε και πολύ ούτε ξύλο ούτε μαγκιές...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αυτες τις ατακες που πετάμε ελαφρά τη καρδία ατακες του στυλ "εφταιγαν οι γονεις" ...ελεος! Αυτο το αρχιδι εφταιγε, τα αλλα ειναι μαλακιες και υπεραπλουστευσεις.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
τελικά είναι πολλοί οι φυλακόβιοι που γράφουν εδώ, έτσι .... όλα εξηγούνται.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ισόβια στον τύπο και δις ισόβια στην πουτάνα αδελφή του κοριτσιού.
Συμφωνω απολυτα φιλε.
Και να την πεταξουν σε καμια βρωμοφυλακη να την γαμησουν στο ξυλο την βρωμιαρα.Σα δε ντρεπεται...
Οσο γι αυτον,θα βρει πολλους γκομενους στη φυλακη και θα του κανουν τον κλανια βαρκα με πανια.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οπιο μεγαλος μαλακας στην υποθεση ειναι ο πρωην συζυγος της Μαριλενας που της συμπαραστεκεται (πιρφορος της χρονιας) :jerking:

Αυτός πρέπει να το' χει ντελικιάσει το μαλακόμετρο .

Ο Δανος εβγαινε στην εκπομπη της κλαμμενος επαιζε θεατρο εκανε οτι ψαχνει κι αυτος να τη βρει. Αλλα η Νικολουλη τον καταλαβε οτι την ειχε φαει αυτος και καταφερε να αποδειξει την ενοχη του.

Στην πουτάνα πουτανιές ??

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Ιδού ο λεβέντης

67318.jpg

67320.jpg

Επρεπε να τον κρεμασουν απο τα αρχιδια.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ιδού ο λεβέντης

67318.jpg

67320.jpg

Τετοια μουνοπανα θελουν ευνουχισμο χωρις αναισθησια. Κριμα ο πιτσιρικας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τετοια μουνοπανα θελουν ευνουχισμο χωρις αναισθησια. Κριμα ο πιτσιρικας.
Σβησμενα τσιγαρα στην πλατη, και κωλος που σταζει αιμα και σκατο. Αν και ανθρωπος του νομου, δεν μπορω να μην νιωσω ευαρεσκεια μεσα μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτες τις ατακες που πετάμε ελαφρά τη καρδία ατακες του στυλ "εφταιγαν οι γονεις" ...ελεος! Αυτο το αρχιδι εφταιγε, τα αλλα ειναι μαλακιες και υπεραπλουστευσεις.
Κακά τα ψεματα Μαρκελλακι...Κι εγω συμφωνω οτι φταινε οι γονεις. Οπως τους πιστωνουμε την καλη πορεια του παιδιου τους, πρεπει να τους χρεωσουμε και τη μαλακια τους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σβησμενα τσιγαρα στην πλατη, και κωλος που σταζει αιμα και σκατο. Αν και ανθρωπος του νομου, δεν μπορω να μην νιωσω ευαρεσκεια μεσα μου.

Αν το καλοσκεφτεις, δεν του κανανε και κατι. Εχω σβησει και εγω τσιγαρα πανω μου, δεν ποναει οσο νομιζουμε.

Σπασμενα ποδια-χερια και χαρακωμενη μουρη, το λιγοτερο. Να βλεπει την καταντια του καθε μερα.

Το αν εισαι η οχι ανθρωπος του νομου δεν εχει να κανει, ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις.

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
καλα΄του κάνανε όπως του Δουρή, δεν λέω ότι δεν άξιζε και ο Παπαχρονης να πάθει το ίδιο, αλλά ήταν θηρίο ο τύπος, κομάντο, έφεδρος αξιωματικός... κα από οτο μου ΄λεγε και ένας που έκανε μαζί του, δεν υπολόγιζε και πολύ ούτε ξύλο ούτε μαγκιές...
καλα και ο παπαχρονης αμα εμπλεκε με κανα παλιο ισοβητη θα δεις τι θα τρωγε σιγα το ξυλο που θα μπορουσε να δωσει στα 22 οταν μεσα εκει ηταν και ειναι κατι θηρια

Επισκέπτης
Κακά τα ψεματα Μαρκελλακι...Κι εγω συμφωνω οτι φταινε οι γονεις. Οπως τους πιστωνουμε την καλη πορεια του παιδιου τους, πρεπει να τους χρεωσουμε και τη μαλακια τους.

Δηλαδη τι επρεπε να κανουν οι γονεις, να περνουν απο κοντα τις κορες τους να δουν ποιοςοι τις καβαλανε ? Σοβαρεψου χασοδικη, γυναικες ησαν, αμα θελουν να γαμηθουνε και σε μπουκαλι να τις βαλεις θα το κανουν με το φελο. Εσυ δηλαδη αμα ειχες κοριτσια και ησαν καριολες τι θα εκανες ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα και ο παπαχρονης αμα εμπλεκε με κανα παλιο ισοβητη θα δεις τι θα τρωγε σιγα το ξυλο που θα μπορουσε να δωσει στα 22 οταν μεσα εκει ηταν και ειναι κατι θηρια

στις φυλακες δεν παιζει ρολο η μοναδα αλλα η ομαδα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
σκληρη εικονα οντως, αλλα αυτο που εκανε ειναι αποτροπαιο και η φυλακη για κατι τετοια εχει τους δικους της σκληρους και αγραφους νομους ;)....παλι καλα που δεν του κοψαν τ αρχιδια να του τα δωσουν να φαει... (και μιλαμε για βραζιλια, που σε τρωνε για πλακα...η εγκληματικοτητα ειναι σε αλλα επιπεδα, εδω ειμαστε σε προνηπιακη φαση σε σχεση μ αυτους....και ελπιζω να παραμεινουμε σ αυτην....ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)
καλυτερη λυση η αυτοκτονια

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ετσι

καπου ειχα διαβασει οτι τις ειχε μαζεψει και ο ταισουν, του την ειχαν πεσει καμια 15αρια 

To είχε παραδεχθεί κι ο ίδιος. Τύπε και ο Θεός ο ίδιος να είσαι, αν θέλουν να σου την κάνουν, θα σου την κάνουν.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Γινεται φόνος και λεμε οτι φταινε οι γονεις του θυματος? Εισαι σοβαρος? Με την ιδια λογικη του: "δε φταιει ο βιαστης, φταιει το θυμα που φορουσε προκλητικα ρουχα" ας πούμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom