Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
100αδες γράμματα έπαιρνε, δεν ήταν και εύκολο να τον βατέψεις τον Κυριάκο...
Στη Βραζιλία ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών βίασε και σκότωσε τον 18 μηνών θετό γιο του
Ιδού ο λεβέντης
Και πως τον περιποιήθηκαν μετά στη φυλακή οι συγκρατούμενοι του.
Ισόβια στον τύπο και δις ισόβια στην πουτάνα αδελφή του κοριτσιού.τελικά είναι πολλοί οι φυλακόβιοι που γράφουν εδώ, έτσι .... όλα εξηγούνται.
Συμφωνω απολυτα φιλε.Ισόβια στον τύπο και δις ισόβια στην πουτάνα αδελφή του κοριτσιού.
Οπιο μεγαλος μαλακας στην υποθεση ειναι ο πρωην συζυγος της Μαριλενας που της συμπαραστεκεται (πιρφορος της χρονιας)
Ο Δανος εβγαινε στην εκπομπη της κλαμμενος επαιζε θεατρο εκανε οτι ψαχνει κι αυτος να τη βρει. Αλλα η Νικολουλη τον καταλαβε οτι την ειχε φαει αυτος και καταφερε να αποδειξει την ενοχη του.
Στη Βραζιλία ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών βίασε και σκότωσε τον 18 μηνών θετό γιο του
Ιδού ο λεβέντης
Ιδού ο λεβέντης
Σβησμενα τσιγαρα στην πλατη, και κωλος που σταζει αιμα και σκατο. Αν και ανθρωπος του νομου, δεν μπορω να μην νιωσω ευαρεσκεια μεσα μου.Τετοια μουνοπανα θελουν ευνουχισμο χωρις αναισθησια. Κριμα ο πιτσιρικας.
Κακά τα ψεματα Μαρκελλακι...Κι εγω συμφωνω οτι φταινε οι γονεις. Οπως τους πιστωνουμε την καλη πορεια του παιδιου τους, πρεπει να τους χρεωσουμε και τη μαλακια τους.Αυτες τις ατακες που πετάμε ελαφρά τη καρδία ατακες του στυλ "εφταιγαν οι γονεις" ...ελεος! Αυτο το αρχιδι εφταιγε, τα αλλα ειναι μαλακιες και υπεραπλουστευσεις.
Σβησμενα τσιγαρα στην πλατη, και κωλος που σταζει αιμα και σκατο. Αν και ανθρωπος του νομου, δεν μπορω να μην νιωσω ευαρεσκεια μεσα μου.
καλα και ο παπαχρονης αμα εμπλεκε με κανα παλιο ισοβητη θα δεις τι θα τρωγε σιγα το ξυλο που θα μπορουσε να δωσει στα 22 οταν μεσα εκει ηταν και ειναι κατι θηριακαλα΄του κάνανε όπως του Δουρή, δεν λέω ότι δεν άξιζε και ο Παπαχρονης να πάθει το ίδιο, αλλά ήταν θηρίο ο τύπος, κομάντο, έφεδρος αξιωματικός... κα από οτο μου ΄λεγε και ένας που έκανε μαζί του, δεν υπολόγιζε και πολύ ούτε ξύλο ούτε μαγκιές...
Κακά τα ψεματα Μαρκελλακι...Κι εγω συμφωνω οτι φταινε οι γονεις. Οπως τους πιστωνουμε την καλη πορεια του παιδιου τους, πρεπει να τους χρεωσουμε και τη μαλακια τους.
καλα και ο παπαχρονης αμα εμπλεκε με κανα παλιο ισοβητη θα δεις τι θα τρωγε σιγα το ξυλο που θα μπορουσε να δωσει στα 22 οταν μεσα εκει ηταν και ειναι κατι θηρια
σκληρη εικονα οντως, αλλα αυτο που εκανε ειναι αποτροπαιο και η φυλακη για κατι τετοια εχει τους δικους της σκληρους και αγραφους νομους ;)....παλι καλα που δεν του κοψαν τ αρχιδια να του τα δωσουν να φαει... (και μιλαμε για βραζιλια, που σε τρωνε για πλακα...η εγκληματικοτητα ειναι σε αλλα επιπεδα, εδω ειμαστε σε προνηπιακη φαση σε σχεση μ αυτους....και ελπιζω να παραμεινουμε σ αυτην....ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)Σβησμενα τσιγαρα στην πλατη, και κωλος που σταζει αιμα και σκατο. Αν και ανθρωπος του νομου, δεν μπορω να μην νιωσω ευαρεσκεια μεσα μου.
ετσιστις φυλακες δεν παιζει ρολο η μοναδα αλλα η ομαδα.
ετσι
καπου ειχα διαβασει οτι τις ειχε μαζεψει και ο ταισουν, του την ειχαν πεσει καμια 15αρια
Κακά τα ψεματα Μαρκελλακι...Κι εγω συμφωνω οτι φταινε οι γονεις. Οπως τους πιστωνουμε την καλη πορεια του παιδιου τους, πρεπει να τους χρεωσουμε και τη μαλακια τους.