Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
:uglystupid:Δεν είναι εντυπωσιακό, λογικό είναι.ο καθένας ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τις έννοιες.αν όμως κάποιος βρεθεί κατηγορούμενος δεν θα ήθελε την γνώμη της πλειοψηφίας να αποφάσισε το δίκαιο.αν δεν είναι μοιάζει ένας απλός τρόπος και εύκολος να αποφασίσει ηπλειοψηφία.
Κοσφα να δεις τους ενόρκους του μιχαηλκοφ ρωσσικη ταινία. Θα σου λυθούν πολλές απορίες
Άλεξ ο νόμος δεν είναι το δίκαιο
Ερη ξερω καλα τι λες, αλλά αφενός μεν εδω μεσα προσπαθω να μιλαω οσο πιο "προσιτα" σε μη νομικο κοσμο γινεται, αφετερου δε δεν μπορω να ξεκινησω τετοια κουβεντα που θελει ωρες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι πρωτοδίκες βγάζουν ότι θελουν, αλλά το ΣτΕ κι ο Αρειος Πάγος μας γραφουν ολους στα αρχιδια τους και κανουν αυτο που θελει η κυβερνηση.

γιαυτό και λεγεται και Ανώτατο Δικαστήριο... γιατί κρίνει τελεσίδικα... και η κρίση του μπορεί να ανατρέψει τις αποφάσεις κατωτερων δικαστηρίων... τι να κάνουμε δηλαδή να τα καταργήσουμε και να αφήσουμε τους πρωτοδίκες να βγάζουν κατά τόπους αντιφατικές αποφάσεις για παρόμοιες περιπτώσεις ??

Αντισυνταγματικο το χαρατσι, αντισυνταγματικο το ενα και το άλλο, αλλά όλα συνεχιζουν να εισπράττονται και να επιβαλλονται !

αυτό πάλι πόθεν προκύπτει ???

Γιατι κανεις εισαγγελεας δεν παει τωρα να σβερκωσει τον υπουργο που δεν εφαρμοζει την αποφαση του δικαστηριου που δικαιωσε τις καθαριστριες  ;

κάτι περί ενδίκων μέσων έχεις ακούσει και ειδικά περί αναίρεσης ??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λες μεγαλειώδεις κοτσανες ωρες-ωρες και δεν ενοεις να το καταλάβεις !

ξαναδιαβασε τι ΑΚΡΙΒΩΣ εγραψα στον αλεξ τι μου εγραψες εσυ κατοπιν και σταματα να μου σ π α ς τ α α ρ χ ι δ ι α

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Οι πρωτοδίκες βγάζουν ότι θελουν, αλλά το ΣτΕ κι ο Αρειος Πάγος μας γραφουν ολους στα αρχιδια τους και κανουν αυτο που θελει η κυβερνηση.
Αντισυνταγματικο το χαρατσι, αντισυνταγματικο το ενα και το άλλο, αλλά όλα συνεχιζουν να εισπράττονται και να επιβαλλονται !

Γιατι κανεις εισαγγελεας δεν παει τωρα να σβερκωσει τον υπουργο που δεν εφαρμοζει την αποφαση του δικαστηριου που δικαιωσε τις καθαριστριες  ;
Επειδη ο Αρειος Παγος ανεστειλε προσωρινα την ισχυ της πρωτοδικης αποφασης μεχρι να εκδικασθει η αναιρεση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λες μεγαλειώδεις κοτσανες ωρες-ωρες και δεν ενοεις να το καταλάβεις !

και σταματα να το παιζεις αυθεντια σε θεματα που εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ εντελως. εσυ και οι μαξιλαροθηκες σου.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Απο ενορκους που εχουν προαποφασισει οτι ο βενιζελος ειναι ενοχος δηλαδη.
Νεα πληρης αποδειξη για την μη αναγκαιοτητα των ενορκων.

βρε τρομπα νο 2, αμα παρεις ελαττωματικο ψυγειο, τηλεοραση ή τρυπιο παντελόνι πας και το αλλάζεις !

άμα ο εμπειρογνωμονας αποδειξει στην ακροαματικη διαδικασια ότι το υποβρύχιο γέρνει κι ο γραμματεας του Ακη συμπληρωσει οτι ολοι μιζαριστηκαν, η κυρα Μαρία κι ο κυρ Θανος,ως ενορκοι, θα ειναι προκατειλημενοι ;;;;;!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
βρε τρομπα νο 2, αμα παρεις ελαττωματικο ψυγειο, τηλεοραση ή τρυπιο παντελόνι πας και το αλλάζεις !

άμα ο εμπειρογνωμονας αποδειξει στην ακροαματικη διαδικασια ότι το υποβρύχιο γέρνει κι ο γραμματεας του Ακη συμπληρωσει οτι ολοι μιζαριστηκαν, η κυρα Μαρία κι ο κυρ Θανος,ως ενορκοι, θα ειναι προκατειλημενοι ;;;;;!!!!
Βεβαιως.
Οποιοσδηποτε εχει αποφασισει πριν μελετησει τη δικογραφια, ειναι προκατειλημμενος αρα ακαταλληλος να κρινει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτο ισχυει για τα ανθρωπινα δικαιωματα, το Διεθνες Δικαστηριο κλπ.

Οχι για το Συνταγμα και τους νομους καθε χωρας.

Δηλαδη η Ελλαδα εχει καμια υποχρεωση να λαμβανει υποψιν τα υπολοιπα 7 δισ. ανθρωπους οταν νομοθετει?
Αν ειχαμε μείνει υπο οθωμανικό ζυγό και σε ήθελε ο σουλτάνος για γιουσουφάκι θα σου'λεγα εγώ για πότε θά'θελες να νομοθετεί το κράτος οπως στον υπόλοιπο κόσμο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Παω να δω εθνικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Οτι σαν κλασικος δικηγορος λες ο,τι μαλακια σου κατεβει, χωρίς να εχεις γνωση του αντικειμενου !
Δηλαδη εχεις εσυ γνωση του αντικειμενου, και δεν εχω εγω.
Ενταξει φιλε, καλο βραδυ. Τι αλλο να πουμε μετα απο αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τωρα τον γαμας ή δεν τον γαμας. αει γαμησου και συ που κουβεντιαζεις

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οτι σαν κλασικος δικηγορος λες ο,τι μαλακια σου κατεβει, χωρίς να εχεις γνωση του αντικειμενου !
ρε τυπε τραβα δες το ματσακι που παιζει και ο καζακης και ασε τα νομικα  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

έχει εξειδίκευση στο copy-paste... να διαβάζει όμως δεν έχει μάθει καλά πολύ δε περισσότερο να κατανοεί..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το θετό (ψηφισμενο) δικαιο, στηριζεται παντα σε ενα ειδος "φυσικου" δικαιου.
Που στηριζεται παντα στις κοινωνικες αντιληψεις και συμπεριφορες.
Που λενε π.χ. οτι δεν πρεπει να σκοτωνεις ή να κλέβεις. Και ερχεται ο νομος και τα κανει ποινικα αδικηματα.
Ή που λενε π.χ. οτι οταν πεθανω, πρεπει να παρουν την περιουσια μου τα παιδια μου. Και ερχεται ο νομος και θεσπιζει την κληρονομια.
Τωρα, οταν ερχονται αυταρχικα καθεστωτα που "βιαζουν" το φυσικο δικαιο για "ιδεολογικους" λογους (π.χ. νομιμοποιώντας δολοφονιες ανθρωπων αλλης φυλης ή καταργωντας ατομικες ελευθεριες, οπως η θρησκεια), εκει υπαρχει προβλημα...
Αλλά σιγουρα η Ελλαδα δεν εχει 75% θετικο κοσμο στις πολιτικες δολοφονιες ωστε να μιλησουμε για "απονομιμοποιηση" της καταδικης των φονιαδων.
Καθε αλλο,οι Ελληνες ευτιχως(η σε μερικες περιπτοσεις δυστιχως) οταν μιλανε για πολιτικες δολοφωνιες,ξυλοφορτομα πολιτικων,μνημειωδεις αντιδρασεις και αγανακτισμενες πλατειες μενουν κυριως στα λογια και απο εργα μηδεν.Ο νομος δεν ειναι παντα δικαιος.Και φυσικα απο οτι εχω δει ο νομος προσαρμωζεται και τροποποιητε τις πιο πολλες φορες εισβαρος του λαου.Το δικαιο ομως..δηλαδη το ηθικο 10λογο αν θες που σιωπηλα εχουμε συμφωνησει ολοι να τηρουμε λιγο η πολυ δεν πρεπει να εξαρταται απο τις πεποιθησεις της πλειωψηφιας γιατι αυτες αλλαζουν αναλογα με τα δεδωμενα και τα συμφεροντα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τωρα τον γαμας ή δεν τον γαμας. αει γαμησου και συ που κουβεντιαζεις

εδω πάει ο ξεφτιλας να πιάσει πελάτες στο μπου, η κουβεντα νομιζεις τον χαλάει ;!
έχει κολλησει το στομαχι στην πλατη απο την πείνα κι εξακολουθει να υποστηρίζει Σαμαρά !
σε λίγο θ' ανοιξει λογαριασμο και στο ιντιμιντια και θα δινει νομικες συμβουλες στους μπαχαλάκηδες...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
εδω πάει ο ξεφτιλας να πιάσει πελάτες στο μπου, η κουβεντα νομιζεις τον χαλάει ;!
έχει κολλησει το στομαχι στην πλατη απο την πείνα κι εξακολουθει να υποστηρίζει Σαμαρά !
σε λίγο θ' ανοιξει λογαριασμο και στο ιντιμιντια και θα δινει νομικες συμβουλες στους μπαχαλάκηδες...

Χοντρό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom