Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστεσ και απο μενα.Εμενα μου εχει τυχει 3 φορεσ μεχρι και τωρα στα 30+ μου χρονια.Η πρωτη φορα ηταν στα 25 μου που γαμουσα ενα 19 παρθενακι κιολασ εγω την ξεπαρθενιασα και γενικα την εβαλα στα βαθεια αποτομα πολυ μετα απο κανα χρονο σχεσησ αρχισε να γλειφει λοκο και να θελει να βαλει και δαχτυλο την οποια δεν αφησα βεβαια οχι γιατι δεν μου αρεσε αλλα για αλλουσ λογουσ.Δευτερη φορα μου ετυχε στα 27 με μια μιλφαρα 48 ετων πολυ  ανωμαλη οπωσ αποδειχτηκε.Αυτην μετα απο καιρο την αφησα να μου βαλει δαχτυλο και τρελαθηκε ηθελε να φορεσει και στραπον αλλα δεν παιξαμε ποτε ετσι.Και 3 και τελευταια με αλλη μιλφ 42 ετων πολυ χαμηλοβλεπουσα μορφωμενη δλδ δεν σου πηγαινε με τπτ το μυαλο οτι μπορει να βγαλει τετοια γουστα.εγλέιφε λοκο πολυ ωρα εβαζε δαχτυλο και ηθελε να σε κατουρησει κιολασ καποιεσ φορεσ .χαχαχα(δεν εχω γαμισει πιο πολυ λοκο απο την συγκεκριμενη κυρια μονο λοκο ηθελε οσο αντεχεσ )Αυτα και απο μενα να προσεχετε....

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
καλές εμπειρίες φίλε, ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες :hi:

Επισκέπτης
καλά αυτό ακόμα να φύγει από το γκέι σέξιον?έλεος δλδ

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
και εγω εχω ενα 40αρι μιλφ που πηδαω εδω και κανα χρονο, εχει λυσαψει να μου βαλει δαχτυλο αλλα μονο να με γλυψει την αφηνω

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Οχι μωρε... που τα ακουσες τετοια πραγματα....

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Το θέλουν πολύ οι καριολες  :s&m_1:

specialmeetings

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
βαση στατιστικων και εμπειρίας...(συναναστρεφομενος χρονια με πολλους γαμιαδες)  σε ολους τους αντρες αρεσει το δαχτυλο....

Απλά καποιοι ειναι ομοφοβικοι και ανησυχούν μηπως εκτος απο αυτο τους αρεσει και τπτ αλλο μεγαλυτερο.... και ετσι το αποφευγουν.....

:erection: :erection: :erection: :erection:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο όρος γκέι αναφέρεται σε σεξουαλικές δραστηριότητες ανάμεσα άνδρες .Το πως τον μεταφράζει η κάθε συμπλεγματική,ομοφοβική κ καταπιεσμένη τελειωμένη στα 3 μας.
οτιδηποτε αρεσει στο αντρα να του "μπαινει" ειναι γκεουλιστικο.ακομα και καρφιτσα που λεει ο λογος.ολα ειναι υποκαταστατα το πουλιου.δηλαδη αυτος που εχει ανοιξει το ποδια σαν ελικοπτερο και ρουφαει μια στραπονια απο τη γκομενα του 10 μετρα μεχρι το λαρυγγι ειναι γκει η δεν ειναι?μονο αμα εχει φαγουρα κ δεν μπορει να ξυστει στο 2ο χλμ κωλοτρυπιδας-στομαχιου  το κατανοω.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οσοι πετανε κοτσανες επι του θεματος ας μας πουν αν ξερουν πως γινεται στο γιατρο παγκοσμιως η εξεταση για προστατη η η κωλονοσκοπηση.Οπως ειπε κι ο Λεγκολιαρης οτι ειναι μεταξυ ανδρων ειναι γκευ.Δηλαδη αν ενας τον δινει αυστηρα και μονο αλλα σε ανδρες δεν ειναι γκευ;Τι ειναι,αφου παει με ανδρες εστω κι αν δε τον τρωει.Και αντιστοιχα οποιος παει με γυναικα και αυτη του κανει μασαζ προστατη ειναι γκευ;Ο μακαριτης ο Σεργιανοπουλος που το παιζε και πολλα βαρυς και καθε βραδυ πηγαινε με ανδρες λιγο ενδιαφερει τι εκανε στο κρεβατι,τι ρολο επαιρνε.Πηγαινε με ανδρες αρα ηταν γκευ,τελειωσε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Έχω λίγο μπερδευτεί και συγχυστεί:τρέχουνε πολλοί (κι εγώ σπανίως) στην Αλιόνα και στην Πωλίνα,τα γνωστά ιερά τέρατα της πορνείας,για γλυφοκωλάδες και τα σχετικά.Αυτό θεωρείται ΟΚ,αλλά άμα ακουμπήσει δάκτυλο,έχουμε... θεματάκι εκεί;Ή θα μπούμε στη λογική του πόσο επιφανειακά ή βαθιά θα σε δακτυλιάσει η γκόμενα ή η πουτάνα; :think:

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
367
Πόντοι
2.272
Παιδιά από προσωπική εμπειρία να σας πω ότι πριν από μερικά χρόνια έμενα Καλαμάτα, εκεί οι περισσότερες γκόμενες που παίχτηκε φάση το είχαν σαν δεδομένο ότι αρέσει σε όλους τους άντρες να τους βάζουν δάκτυλο...Βέβαια τρώγανε άκυρο με τη μια!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
οτιδηποτε αρεσει στο αντρα να του "μπαινει" ειναι γκεουλιστικο.ακομα και καρφιτσα που λεει ο λογος.ολα ειναι υποκαταστατα το πουλιου.δηλαδη αυτος που εχει ανοιξει το ποδια σαν ελικοπτερο και ρουφαει μια στραπονια απο τη γκομενα του 10 μετρα μεχρι το λαρυγγι ειναι γκει η δεν ειναι?μονο αμα εχει φαγουρα κ δεν μπορει να ξυστει στο 2ο χλμ κωλοτρυπιδας-στομαχιου  το κατανοω.

Και ο Λίλας από καρφίτσα ξεκίνησε...........

Επισκέπτης
καλά ένας μόντας δε μπορει να επιληφθεί του θέματος?Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το νήμα στο γκέι σέξιον.Δεν είναι πυρηνική φυσική.Κάντε κάτι κ πάρτε το απο δω.Αφορά μόνο σεξουαλικές πρακτικές ανάμεσα σε άνδρες-γυναίκες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σου χαλαει το μαγαζι τρελοκοτσιδού;

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
καλά ένας μόντας δε μπορει να επιληφθεί του θέματος?Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το νήμα στο γκέι σέξιον.Δεν είναι πυρηνική φυσική.Κάντε κάτι κ πάρτε το απο δω.Αφορά μόνο σεξουαλικές πρακτικές ανάμεσα σε άνδρες-γυναίκες.
εσενα ποσα δαχτυλα γυναικεια χωραει ο πρωκτος σου,ετσι,αντρικια σταρατα και μαγκικα?

Επισκέπτης
εσενα ποσα δαχτυλα γυναικεια χωραει ο πρωκτος σου,ετσι,αντρικια σταρατα και μαγκικα?

Μια φορά μου χωσε γυναίκα.3 νομίζω ήταν.Αντρικά έχω πάρει φιστ κανονικά 5-6 φορές από διαφορετικά ανδρικά χέρια.Ένας είχε χεράκλα,άρα έχει αντοχές η σούφρα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom