Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως δε θεωρώ κρυφογκέι όσους τους αρέσει το δάχτυλο. Πρώτον το κάνουν με άτομα του αντίθετου φύλου και δεύτερον όσο ερεθιστικό ή όχι είναι για μένα που είμαι γυναίκα, το αντίστοιχο ισχύει και για έναν άντρα για την περιποίηση του συγκεκριμένου σημείου ;)
Μην σου πω ότι στον άντρα αρέσει περισσότερο γιατί ερεθίζεται ο προστάτης ενώ η γυναίκα δεν έχει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..
Καλα ο ροκκος το ροκανιζει το καροτο μεσ την νταγκλα του και προσπαθει τωρα να μαζεψει τα αμαζευτα πετωντας φωτοβολιδες στον αερα για παραπλανηση

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Εννοείται ναι η γυναίκα μου. Πολύ σπάνια αλλά όταν είναι πολύ καυλωμένη και γαμιομαστε όλη μέρα σαν τα κουνέλια έρχεται και η στιγμή που κάνει το χααακκ τούα και βάζει και δάχτυλο και γλωσσα

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
39
Πόντοι
0
Εννοείται ναι η γυναίκα μου. Πολύ σπάνια αλλά όταν είναι πολύ καυλωμένη και γαμιομαστε όλη μέρα σαν τα κουνέλια έρχεται και η στιγμή που κάνει το χααακκ τούα και βάζει και δάχτυλο και γλωσσα
Και πολυ καλα κανει, κι οσοι το κραζουν αυτο καλο θα ηταν να ξερουν οτι για καποιους (ναι straight) αντρες ειναι μεγαλη ευχαριστηση. Δεν ειναι ολα για ολους, αν δε σ αρεσει / δε συμφωνεις απλα μη το δοκιμαζεις. Αν καποιος αρεσκεται και το γουσταρει, καλα κανει!

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Και πολυ καλα κανει, κι οσοι το κραζουν αυτο καλο θα ηταν να ξερουν οτι για καποιους (ναι straight) αντρες ειναι μεγαλη ευχαριστηση. Δεν ειναι ολα για ολους, αν δε σ αρεσει / δε συμφωνεις απλα μη το δοκιμαζεις. Αν καποιος αρεσκεται και το γουσταρει, καλα κανει!
Πρέπει να είσαι θεωρώ κρυφοgay εάν θεωρείς ότι εάν σου βάλει δάχτυλο η γυναίκα θα γίνεις πουστης. Εάν δεν σου αρέσει το σταματάς.
Εμένα μου έβαλε δάχτυλο μια 35 άρα γκόμενα που είχα σαν φαντάρος λυσαρα και δεν .ου άρεσε καθόλου οπότε δεν το ξανακάνα ποτέ. Μου το έκανε η γυναίκα μου στα 35 μου και το λατρεψα

Μκακ

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
961
Πόντοι
80
Και εμένα μου το κάνει η γυναίκα μου και είναι μεγαλη καύλα Στην αρχή δεν ήθελε αλλά σιγά σιγά άρχισε να το κάνει και από μόνη της μου έβαλε και δεύτερο δάχτυλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom