Επισκέπτης
απλά με ξεπερνά πως συνεχίζει να υπάρχει στο γκει σέξιον αυτό το θρεντ.
Ξέρω ένα αλλά είναι δάχτυλο με ταμπού δικέ μουσε ποια μπουρδελα σου βαζει η ιεροδουλη δαχτυλο χωρις ταμπου????
Κι εγώ. ...αλλά να ξέρει να στο κάνει. ..Tο λατρευω
μην σου κατσει να χει νυχι μακρυ και σε σκισειΚι εγώ. ...αλλά να ξέρει να στο κάνει. ..
Γεεια σου ΛουκιαTο λατρευω
Γι αυτό έγραψα αρκεί να ξέρει. ..μην σου κατσει να χει νυχι μακρυ και σε σκισει
Ούτε εμείς.
Να σου στείλω καμιά απ' αυτές, να δούμε που θα πάει ο ανδρισμός σου μόλις σου χώσει το δάχτυλο της?
http://[URL unfurl="true"]www.westernwomensuck.com/wp-content/uploads/2014/05/celebrity_steroid13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ελπίζω να μην έχουν μακρύ νύχι...!!!!
:2funny: :2funny:
Και ο Λίλας από καρφίτσα ξεκίνησε...........
Ο Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..Εμ...!! Και ο Λενγκολας επίσης..!!!
Ο Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..
Ο Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..
δηλαδη ειναι υπερήφανος που τον εφαγε?Ο Στέλιο Ρόκκος είπε...όποιος τον φάει και δε του αρέσει είναι άντρας αυτός που δεν έχει δοκιμάσει δεν είναι σίγουρο ότι είναι άντρας...είναι σίγουρο ότι το παίζει άντρας. ..
Σύμφωνα με την τότε συνέντευξη του έχει πάει με άντρα δε ξέρω από που είναι ....Οι Λημνιοι τον παίρνουν δηλαδή. .?να στείλουμε τον λιλά να βρει φιλενάδες αν είναι. .Μάλλον θα του τον έχουν ακουμπήσει λίγο..!!
Εξ´ αλλού αν ξερω καλά, ειναι απο την Λήμνο ... Έτσι δικαιολογούνται ..... Πολλά....!
Σύμφωνα με την τότε συνέντευξη του έχει πάει με άντρα δε ξέρω από που είναι ....Οι Λημνιοι τον παίρνουν δηλαδή. .?να στείλουμε τον λιλά να βρει φιλενάδες αν είναι. .
δηλαδη ειναι υπερήφανος που τον εφαγε?