Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

swk84

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2014
Like
1
Πόντοι
0
κάπως απομακρυνθήκατε από το αρχικό θέμα της συζήτησης ...
για να πω και γω κάτι...
το κωλοδάχτυλο είναι για προχωρημένους, κυρίως γι αυτούς που δεν φοβούνται ότι ο ανδρισμός του θα πληγεί από κάτι τέτοιο. σε συνδυασμό με τσιμπούκι είναι τἐλεια περιποίηση ... αν πάλι κάποιος νομίζει ότι καταρρακώνει το ηθικό του...

και ναι, τέτοιοες γυναίκες υπάρχουν, ευτυχώς. ένα καλό πουτανάκι (και τώρα εννοώ γκόμενα, όχι επαγγελματία) που γουστάρει πρόστυχο σεξ όχι μόνο βάζει κωλοδάχτυλο αλλά γλείφει κιόλας ... και είναι τέλειο να ξέρεις ότι μια όμορφη φτιαγμένη γυναίκα που την πήρες για φαγητό σε κάνα εικοσάλεπτο θα βάλει την γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα σου...

αυτό για μένα θα πει ανδρισμός (εκτός από το άγριο ξέσκισμα, φυσικά...)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
κάπως απομακρυνθήκατε από το αρχικό θέμα της συζήτησης ...
για να πω και γω κάτι...
το κωλοδάχτυλο είναι για προχωρημένους, κυρίως γι αυτούς που δεν φοβούνται ότι ο ανδρισμός του θα πληγεί από κάτι τέτοιο. σε συνδυασμό με τσιμπούκι είναι τἐλεια περιποίηση ... αν πάλι κάποιος νομίζει ότι καταρρακώνει το ηθικό του...

και ναι, τέτοιοες γυναίκες υπάρχουν, ευτυχώς. ένα καλό πουτανάκι (και τώρα εννοώ γκόμενα, όχι επαγγελματία) που γουστάρει πρόστυχο σεξ όχι μόνο βάζει κωλοδάχτυλο αλλά γλείφει κιόλας ... και είναι τέλειο να ξέρεις ότι μια όμορφη φτιαγμένη γυναίκα που την πήρες για φαγητό σε κάνα εικοσάλεπτο θα βάλει την γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα σου...

αυτό για μένα θα πει ανδρισμός (εκτός από το άγριο ξέσκισμα, φυσικά...)
Πολύ προχώ για πόντιος τύπε παντως, μπράβο!!!  :sunglasses:

swk84

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2014
Like
1
Πόντοι
0
ευχαριστώ για το κομπλιμέντο...

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Θα ηθελα να θεσω ενα θεμα σε ολους αυτους που λενε οτι αμα σου μπει κατι στον προκτο αυτοματα εισαι γκει.
αν κανεις δλδ κολονοσκοπιση τελος εγινες γκει? μετα τα 40 ειναι υποχρεοτικη αυτη η εξεταση οποτε γαματε γυναικες οσο ειναι καιρος!!!
Για το θεμα του δαχτυλου τωρα αυτη η μαλακια το αν το δοκιμασεις και μετα σου αρεσει εχω βαρεθει να το ακουω, στο σεξ επιτρεπετε ο πειραματισμος, αμα σου αρεσει ρε μεγαλε το δαχτυλο και μετα θες παραπανω δεν σου φταιει το δαχτυλο εσυ φταις γιατι το θελεις κατα βαθος. να πω και οτι το μασαζ στον προστατη ειναι οφελιμο για την καλη υγεια του και οποιος εχει διαφορετικη αποψη ας διαβασει ιατρικες σελιδες στον διαδικτιο. τελος θα πω οτι εγω με την γυναικα μου το εχουμε δοκιμασει το δαχτυλο ταυτοχρονα με στοματικο και ο οργασμος ειναι ανωτερος με την χρηση δαχτυλου η ερωτικων βοηθηματων, πολοι θα βγουν και θα λενε τον γκει τον πουσταρα τον πισογλεντη κτλ. εγω ειμαι με την γυναικα μου μια χαρα και θαυμαζω μονο το γυναικειο φυλλο, δεν εχω νοιωσει ποτε ελξη για αντρα.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
παιδια μηπως το θεμα αυτό δεν είναι στη σωστη κατηγορια??αναρωτιέμαι!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Ολοι απο ενα δαχτυλακι ξεκινανε και μετα ζητανε ειδικες κατασκευες με ραβδωσεις και μηχανισμο με 7 ταχυτιτες... :2funny:
Κάτι σαν τα ναρκωτικά δηλαδή;Στην αρχή λίγο χασισάκι,μετά κανά χαπάκι,και συνεχίζουμε στα πιο σκληρά;(Άσχετος είμαι,δεν ξέρω τη συνήθη ακολουθία).
Πάντως εγώ που τον έχω φάει για ώρα,(κολονοσκόπιο,μην παρεξηγηθώ!!! :2funny:),δεν συγκινήθηκα καθόλου!ΟΥΦΦΦ!,μου'φυγε ένα άγχος,ακούγοντας θεωρίες ότι όλοι οι άντρες στο... βάθος είναι ψιλοgay!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Κάτι σαν τα ναρκωτικά δηλαδή;Στην αρχή λίγο χασισάκι,μετά κανά χαπάκι,και συνεχίζουμε στα πιο σκληρά;(Άσχετος είμαι,δεν ξέρω τη συνήθη ακολουθία).
Πάντως εγώ που τον έχω φάει για ώρα,(κολονοσκόπιο,μην παρεξηγηθώ!!! :2funny:),δεν συγκινήθηκα καθόλου!ΟΥΦΦΦ!,μου'φυγε ένα άγχος,ακούγοντας θεωρίες ότι όλοι οι άντρες στο... βάθος είναι ψιλοgay!

μεγαλε πως να συγκινηθεις αφου σε ναρκωνουν για να κανεις την εξεταση

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Απλά να αναφέρω ότι ο μεγαλύτερος πορνοστάρ των τελευταίων δεκαετιών, ο τιτανομέγιστος Rocco Siffredi, αλλά και πολλοί άλλοι superstar όπως Nacho Vidal, Sean Michaels και Shane Diesel, έχουν πολλές σκηνές στις οποίες δέχονται κωλοδάχτυλο. Δεν πιστεύω τους βαφτήσουμε και αυτούς gay?

Παραθέτω βίντεο από τον θεό που είναι τα απ'τα πιο ευκολα να βρείς.

[xvideos]
]

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απλά να αναφέρω ότι ο μεγαλύτερος πορνοστάρ των τελευταίων δεκαετιών, ο τιτανομέγιστος Rocco Siffredi, αλλά και πολλοί άλλοι superstar όπως Nacho Vidal, Sean Michaels και Shane Diesel, έχουν πολλές σκηνές στις οποίες δέχονται κωλοδάχτυλο. Δεν πιστεύω τους βαφτήσουμε και αυτούς gay?

Παραθέτω βίντεο από τον θεό που είναι τα απ'τα πιο ευκολα να βρείς.

[xvideos]
]

Σ'αρέσει το futanari κουφαλα;  :grin: :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
μεγαλε πως να συγκινηθεις αφου σε ναρκωνουν για να κανεις την εξεταση
Σε μένα έγινε χωρίς νάρκωση,έχοντας πλήρεις αισθήσεις,συν το καβλάντισμα με τις νοσοκόμες... Κονέ πάντως δεν έκανα! :headbang:

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
από την αρχή της συζήτησης αυτής φαίνεται η προκατάληψη! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο η λάθος κατηγορία που είναι τοποθετημένο το θέμα. Το strap είναι απόλυτα φυσιολογικό στις περισσότερες κοινωνίες κ δεν "στιγματίζει" αυτόν που το αποδέχεται.Αλλά ως συνήθως εδώ είναι Ελλάδα!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
από την αρχή της συζήτησης αυτής φαίνεται η προκατάληψη! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο η λάθος κατηγορία που είναι τοποθετημένο το θέμα. Το strap είναι απόλυτα φυσιολογικό στις περισσότερες κοινωνίες κ δεν "στιγματίζει" αυτόν που το αποδέχεται.Αλλά ως συνήθως εδώ είναι Ελλάδα!!!
Απόλυτα φυσιολογικό λέει!!!! :uglystupid: :uglystupid: :headbang:
Δηλαδή είναι ανωμαλοι όσοι δεν στραποναρονται  :jerking:
Και ολα αυτα γιατι εσενα σου αρεσει να τον παιρνεις!!Μαγκια σου αφου σου αρεσει αλλα κάνεις λάθος να λες οτι ειναι φυσιολογικο.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε poutsalover ήταν σίγουρα γυναίκα και όχι κανά τραβεστί αυτή που σου έβαλε το δάχτυλο;Γιατί όλο στα CD σε έχω δει να ποστάρεις...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
εγω σημερα που ημουν πανω απο τη γκομενα που ηταν ξαπλωμενη στο κρεββατι και τον επαιζα για να τελειωσω στα βυζακια της ...με το που μου εβαλε δαυχτυλακι σε δευτερολεπτα μεσα αδειασα κουβαδες !
it feels great οτι και να λετε !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε poutsalover ήταν σίγουρα γυναίκα και όχι κανά τραβεστί αυτή που σου έβαλε το δάχτυλο;Γιατί όλο στα CD σε έχω δει να ποστάρεις...
το δαχτυλο δεν εχει φυλο μαν..ειτε αντρικό ειτε γυναικείο το φαγε τωρα

Επισκέπτης
Γιατί αυτό το θέμα είναι στην κατηγορία gay/lesbian???

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301

Stories

Νέο!