gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Όχι, έχει μεγάλη διαφορά. Το αντρικό δάχτυλο είναι σαν να γλύφεις αντρική πατούσα.
Όχι, έχει μεγάλη διαφορά. Το αντρικό δάχτυλο είναι σαν να γλύφεις αντρική πατούσα.
http://[URL unfurl="true"]www.advancehealth.gr/system/assets/000/000/898/featured_foot3478447.jpg?1299574589[/img[/URL]]
σαν ναχει δικιο ο πικερ ;D
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί αυτό το θέμα είναι στην κατηγορία gay/lesbian???
Μαν,μην μου πεις ότι σε κωλοδαχτύλιαζε το Κορινάκι....
Το Κορινάκι όχι. Υπήρχε όμως άλλο πολύ γνωστό νεαρό στανταράκι στο Μετάξι - τώρα έχει φύγει - που μου έβαζε χέρια και πόδια μέσα στο κωλί. Εγώ τη γαμούσα με την πούτσα μου και αυτή με τα δάχτυλά της - ό,τι διαθέτει ο καθένας χρησιμοποιεί. Ποτέ φυσικά δεν θα δεχόμουν να μου βάλουν δονητή ή καποια παρόμοια τεχνητή μαλακία. Είμαι γενικά τελείως κατά των sex toys.
ποσα χερια δλδ μαν;Το Κορινάκι όχι. Υπήρχε όμως άλλο πολύ γνωστό νεαρό στανταράκι στο Μετάξι - τώρα έχει φύγει - που μου έβαζε χέρια και πόδια μέσα στο κωλί. Εγώ τη γαμούσα με την πούτσα μου και αυτή με τα δάχτυλά της - ό,τι διαθέτει ο καθένας χρησιμοποιεί. Ποτέ φυσικά δεν θα δεχόμουν να μου βάλουν δονητή ή καποια παρόμοια τεχνητή μαλακία. Είμαι γενικά τελείως κατά των sex toys.
ποσα χερια δλδ μαν;
Είσαι οπαδός της ζωντανής πούτσας...να σπαρταράει...Το Κορινάκι όχι. Υπήρχε όμως άλλο πολύ γνωστό νεαρό στανταράκι στο Μετάξι - τώρα έχει φύγει - που μου έβαζε χέρια και πόδια μέσα στο κωλί. Εγώ τη γαμούσα με την πούτσα μου και αυτή με τα δάχτυλά της - ό,τι διαθέτει ο καθένας χρησιμοποιεί. Ποτέ φυσικά δεν θα δεχόμουν να μου βάλουν δονητή ή καποια παρόμοια τεχνητή μαλακία. Είμαι γενικά τελείως κατά των sex toys.
Δάχτυλα εννοώ ρε. Το πιο καυλωτικό για μένα ήταν να είμαι όρθιος και αυτή ξαπλωμένη και να περνάει το πατουσάκι της απαλά κάτω από τα αρχίδια μου και να με γαμάει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, ενώ εγώ παράλληλα να χαϊδεύω από κάτω το βελούδινο πέλμα της. Καύλα.
Και φυσικά να τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και εκείνη να με γαμάει ταυτόχρονα με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού της. Καύλααα.
Είσαι οπαδός της ζωντανής πούτσας...να σπαρταράει...
μονο με δεξι χερι? αριστερο?
Έλα τώρα....μετά από τόσα post για κολασμένα βράδια με πορνόγερους σε τσοντοσινεμά? Δεν χρειάζεται να μας ντρέπεσαι εμάς...Καθόλου δεν μου αρέσει η πούτσα ή ο,τιδήποτε αντρικό.
Έλα τώρα....μετά από τόσα post για κολασμένα βράδια με πορνόγερους σε τσοντοσινεμά? Δεν χρειάζεται να μας ντρέπεσαι εμάς...
Πάντως άλλοι άνθρωποι για πολύ σημαντικότερους σκοπούς δεν έδωσαν κώλο για να βγάλουν χρήματα..το ότι είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την κωλοτρυπίδα σου για λίγα ευρώ με κάνει να βγάλω το συμπέρασμα ότι είσαι ένας κρυφός τρυπιτόκωλος...Θα δούμε τύπε. Ανάλογα πώς θα πάνε τα οικονομικά μας.
Πάντως άλλοι άνθρωποι για πολύ σημαντικότερους σκοπούς δεν έδωσαν κώλο για να βγάλουν χρήματα..το ότι είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την κωλοτρυπίδα σου για λίγα ευρώ με κάνει να βγάλω το συμπέρασμα ότι είσαι ένας κρυφός τρυπιτόκωλος...
Μην εξάπτεσαι...η ψυχολογία λέει ότι νευριάζει κανείς μόνο όταν ακούει πράγματα που πιστεύει για αλήθεια...μη στεναχοριέσαι...δεν αμφησβητεί κανένας τις τρολιές σου...απλά ίσως κάτω από τις τρολιές εκφράζεις αυτά που δεν μπορείς να πεις στα σοβαρά.Υπάρχουν λύσεις μην απελπίζεσαιΕίσαι τόσο μαλάκας που δεν μπορείς να καταλάβεις πότε σε τρολάρω.
Μην εξάπτεσαι...η ψυχολογία λέει ότι νευριάζει κανείς μόνο όταν ακούει πράγματα που πιστεύει για αλήθεια...μη στεναχοριέσαι...δεν αμφησβητεί κανένας τις τρολιές σου...απλά ίσως κάτω από τις τρολιές εκφράζεις αυτά που δεν μπορείς να πεις στα σοβαρά.Υπάρχουν λύσεις μην απελπίζεσαι