Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι, έχει μεγάλη διαφορά. Το αντρικό δάχτυλο είναι σαν να γλύφεις αντρική πατούσα.
patousa.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.advancehealth.gr/system/assets/000/000/898/featured_foot3478447.jpg?1299574589[/img[/URL]]

σαν ναχει δικιο ο πικερ ;D

Επισκέπτης
Μαν,μην μου πεις ότι σε κωλοδαχτύλιαζε το Κορινάκι.... :rockon:

Το Κορινάκι όχι. Υπήρχε όμως άλλο πολύ γνωστό νεαρό στανταράκι στο Μετάξι - τώρα έχει φύγει - που μου έβαζε χέρια και πόδια μέσα στο κωλί. Εγώ τη γαμούσα με την πούτσα μου και αυτή με τα δάχτυλά της - ό,τι διαθέτει ο καθένας χρησιμοποιεί. :sunglasses: Ποτέ φυσικά δεν θα δεχόμουν να μου βάλουν δονητή ή καποια παρόμοια τεχνητή μαλακία. Είμαι γενικά τελείως κατά των sex toys.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το Κορινάκι όχι. Υπήρχε όμως άλλο πολύ γνωστό νεαρό στανταράκι στο Μετάξι - τώρα έχει φύγει - που μου έβαζε χέρια και πόδια μέσα στο κωλί. Εγώ τη γαμούσα με την πούτσα μου και αυτή με τα δάχτυλά της - ό,τι διαθέτει ο καθένας χρησιμοποιεί. :sunglasses: Ποτέ φυσικά δεν θα δεχόμουν να μου βάλουν δονητή ή καποια παρόμοια τεχνητή μαλακία. Είμαι γενικά τελείως κατά των sex toys.

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποσα χερια δλδ μαν; :new_shocked:

Επισκέπτης
ποσα χερια δλδ μαν; :new_shocked:

Δάχτυλα εννοώ ρε. Το πιο καυλωτικό για μένα ήταν να είμαι όρθιος και αυτή ξαπλωμένη και να περνάει το πατουσάκι της απαλά κάτω από τα αρχίδια μου και να με γαμάει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, ενώ εγώ παράλληλα να χαϊδεύω από κάτω το βελούδινο πέλμα της. Καύλα.  :sunglasses:

Και φυσικά να τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και εκείνη να με γαμάει ταυτόχρονα με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού της. Καύλααα. Δεν θα σας πω όμως ποια ήταν γιατί μπορεί να ξανάρθει και την περιμένω πώς και πώς.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είσαι οπαδός της ζωντανής πούτσας...να σπαρταράει...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δάχτυλα εννοώ ρε. Το πιο καυλωτικό για μένα ήταν να είμαι όρθιος και αυτή ξαπλωμένη και να περνάει το πατουσάκι της απαλά κάτω από τα αρχίδια μου και να με γαμάει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, ενώ εγώ παράλληλα να χαϊδεύω από κάτω το βελούδινο πέλμα της. Καύλα.  :sunglasses:

Και φυσικά να τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και εκείνη να με γαμάει ταυτόχρονα με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού της. Καύλααα.  :sunglasses:

μονο με δεξι χερι? αριστερο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καθόλου δεν μου αρέσει η πούτσα ή ο,τιδήποτε αντρικό.
Έλα τώρα....μετά από τόσα post για κολασμένα βράδια με πορνόγερους σε τσοντοσινεμά? Δεν χρειάζεται να μας ντρέπεσαι εμάς...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: απο μπρος ειναι παρθενα και απο πισω μπαινουν τραινα.....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Θα δούμε τύπε. Ανάλογα πώς θα πάνε τα οικονομικά μας.
Πάντως άλλοι άνθρωποι για πολύ σημαντικότερους σκοπούς δεν έδωσαν κώλο για να βγάλουν χρήματα..το ότι είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την κωλοτρυπίδα σου για λίγα ευρώ με κάνει να βγάλω το συμπέρασμα ότι είσαι ένας κρυφός τρυπιτόκωλος...

Επισκέπτης
Πάντως άλλοι άνθρωποι για πολύ σημαντικότερους σκοπούς δεν έδωσαν κώλο για να βγάλουν χρήματα..το ότι είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την κωλοτρυπίδα σου για λίγα ευρώ με κάνει να βγάλω το συμπέρασμα ότι είσαι ένας κρυφός τρυπιτόκωλος...

Είσαι τόσο μαλάκας που δεν μπορείς να καταλάβεις πότε σε τρολάρω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είσαι τόσο μαλάκας που δεν μπορείς να καταλάβεις πότε σε τρολάρω.
Μην εξάπτεσαι...η ψυχολογία λέει ότι νευριάζει κανείς μόνο όταν ακούει πράγματα που πιστεύει για αλήθεια...μη στεναχοριέσαι...δεν αμφησβητεί κανένας τις τρολιές σου...απλά ίσως κάτω από τις τρολιές εκφράζεις αυτά που δεν μπορείς να πεις στα σοβαρά.Υπάρχουν λύσεις μην απελπίζεσαι  :grin:

Επισκέπτης
Μην εξάπτεσαι...η ψυχολογία λέει ότι νευριάζει κανείς μόνο όταν ακούει πράγματα που πιστεύει για αλήθεια...μη στεναχοριέσαι...δεν αμφησβητεί κανένας τις τρολιές σου...απλά ίσως κάτω από τις τρολιές εκφράζεις αυτά που δεν μπορείς να πεις στα σοβαρά.Υπάρχουν λύσεις μην απελπίζεσαι  :grin:

Καθόλου δε νευρίασα, κάνεις λάθος. Εγώ έχω βγάλει τη φάτσα μου ρε μεγάλε στο bourdela.com. Έχεις την εντύπωση ότι αν ήθελα πούτσα δεν θα το έλεγα στα ίσια? Απλά μου αρέσει να τρολάρω κάτι συντηρητικούς μαλάκες που τα βλέπουνε όλα με παρωπίδες.

Επισκέπτης
γιατι το εχετε στο γκει σεξιον αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom