jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Τζοτζουλίνο προωθούμαι τώρα
Τι κάνειιιις :-* :-*
Μια χαρα την ειδα φιτνες τελευταια και στωνω κορμι ...
εισαι ετοιμη να με ερωτευτεις ?
Τζοτζουλίνο προωθούμαι τώρα
Τι κάνειιιις :-* :-*
Moυ φαίνεται ότι με το θέμα που άνοιξα θα ερεθίσω βραδυάτικα όλον τον γυναικείο πλυθησμό του σαϊτ !!
Αουφ φιντερζεν χερ γκενεραλ ΤζοΕτσι φαινετε , δυστηχος στην κενωνια που ζουμε η σεξουαλικοτητα ειναι καταπιεσμενη , ηταν τουλαχιστος γιατι η νεα γενια
εχει αρχησει και σπασει τα δεσμα , να το βληματακι ας πουμε .. πολυ προχω
παρολα αυτα πολλες φαντασιονται οτι ειναι πουτανες , οχι με την ενοια της πορνης , αλλα γιατι τους εχουν μαθει οτι οσες κανουν σεξ με πανω απο εναν μπουφο ειναι πουτανες
στην ουσια φαντασιωνονται οτι ζουν σαν ανρθωποι δηλαδι
Μπορει αυτη τη στιγμή να μην μπορει να σου απαντήσει διότι κάνει πράξη ενα απο τα ερωτήματα που τις είχες θέσει.Αφροδίτη είσαι ακόμα εδώ ? Μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ, τι από αυτά που ρώτησα δεν έχεις κάνει ποτέ στο σεξ ?
Αουφ φιντερζεν χερ γκενεραλ Τζο
Σωστα τα λεs.....μονο που αργησαν λιγο.....Βλεπειs τωρα ολοι σκεφτονται τι θα παει πρωτα στην κοιλια και αμα γεμισει τοτε θα σκεφτουν και παρακατω
Μπορει αυτη τη στιγμή να μην μπορει να σου απαντήσει διότι κάνει πράξη ενα απο τα ερωτήματα που τις είχες θέσει.
Υπάρχουν γυναίκες-μη επαγγελματίες του είδους- που φαντασιώνονται ότι είναι πουτάνες και πιθανώς μαλακίζονται έτσι ? Τι πιστεύετε ?
Οι αναρχοαυτόνομες πασιονάριες τύπου Εξαρχείων !
Η ύπαρξη των εκδιδομένων γυναικών τις συνθλίβει , τις γεμίζει ζήλια,
οργή και θλίψη!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΘΟΥΝ,
ΕΝΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ... ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ
(ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ).
Ε,αν όχι,τότε ίσως να εχει πάρει σβάρνα τα τηλέφωνα γνωστών κ φίλων και να καταγράφει πόσες απο αυτές , , , κ.λ.π κ.λ.π,έτσι ώστε να κάνει μια εκτίμηση των πραγματικών ποσοστών.Το έβαλες σε μπελάδες το κορίτσι βραδυάτικα.Μόνη της θα τα κάνει ?
Αφροδίτη είσαι ακόμα εδώ ? Μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ, τι από αυτά που ρώτησα δεν έχεις κάνει ποτέ στο σεξ ?
Ε,αν όχι,τότε ίσως να εχει πάρει σβάρνα τα τηλέφωνα γνωστών κ φίλων και να καταγράφει πόσες απο αυτές , , , κ.λ.π κ.λ.π,έτσι ώστε να κάνει μια εκτίμηση των πραγματικών ποσοστών.Το έβαλες σε μπελάδες το κορίτσι βραδυάτικα.
Αυτό ξέχασα να το ρωτήσω ! Όλα τα υπόλοιπα που ρώτησα τα'χεις κάνει δηλαδή ?
κοιτα δεν εχω παει με γυναικα
Πω ρε φιλε καρυδια σπας.Αφου σου απαντησε το μονο που δεν εχει κανει ειναι να παει με γυναικα. :SΑυτό ξέχασα να το ρωτήσω ! Όλα τα υπόλοιπα που ρώτησα τα'χεις κάνει δηλαδή ?
Πω ρε φιλε καρυδια σπας.Αφου σου απαντησε το μονο που δεν εχει κανει ειναι να παει με γυναικα. :S
Αυτό ξέχασα να το ρωτήσω ! Όλα τα υπόλοιπα που ρώτησα τα'χεις κάνει δηλαδή ?
Να σου πω,τα διάβασα εν τάχει και δεν τα συγκράτησα λεπτομερώς,όμως η αλήθεια ειναι πως δεν "στέκομαι" και πολύ σε αυτού του είδους τη διαδικασία εκτιμητικής των ποσοστών.Βασικά μπορω να βασιστώ στη δική μου εμπειρία,όμως προφανώς στη περίπτωση αυτη δεν έχω επαρκές δείγμα για αξιόπιστες εκτιμήσεις.Ο άλλος τρόπος ειναι βάσει των λεχθέντων απο φίλους κ φίλες,αλλα εκει υπάρχει άλλο ζήτημα,οι μεν άνδρες "φιδεμπορίζουν" και οι δε γυναικες κρύβουν αλήθειες απο φόβο μηπως παρεξηγηθούν,οπότε αυτο με τα ποσοστά ειναι πολυ αόριστο,ο καθένας το μακρύ κ το κοντο του.Πλάκα,πλάκα στα περισσότερα περίπου μέσα έπεφτε !
Να σου πω,τα διάβασα εν τάχει και δεν τα συγκράτησα λεπτομερώς,όμως η αλήθεια ειναι πως δεν "στέκομαι" και πολύ σε αυτού του είδους τη διαδικασία εκτιμητικής των ποσοστών.Βασικά μπορω να βασιστώ στη δική μου εμπειρία,όμως προφανώς στη περίπτωση αυτη δεν έχω επαρκές δείγμα για αξιόπιστες εκτιμήσεις.Ο άλλος τρόπος ειναι βάσει των λεχθέντων απο φίλους κ φίλες,αλλα εκει υπάρχει άλλο ζήτημα,οι μεν άνδρες "φιδεμπορίζουν" και οι δε γυναικες κρύβουν αλήθειες απο φόβο μηπως παρεξηγηθούν,οπότε αυτο με τα ποσοστά ειναι πολυ αόριστο,ο καθένας το μακρύ κ το κοντο του.
Υ.Γ:Παντως συμφωνώ για το ποσοστό των γυναικών που ,αλλα εκτιμώ,γενικεύοντας,πως 2/10 κάνουν μαεστρικές!