Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που φαντασιώνονται ότι είναι πόρνες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν το αποφασίσει η Αφροδίτη να παίξει τσοντούλα θα έχουμε ανακαλύψει το μεγαλύτερο αστέρι του site !! Aν ντρέπεσαι πάντως θα σου κάνω κονέ με παραγωγή που θα προβληθεί μόνο στο εξωτερικό !  Θα έχεις πρόβλημα αν τον παίζουν μόνο τίποτα Αραβες και Κινέζοι για πάρτι σου ?   :grin:

Αγαλι αγαλι....Πρωτα οι φωτο να ξεθαρεψουνε και βλεπουμε παρακατω  :grin:

Επισκέπτης
Λέτε η Αφροδίτη να είναι άντρας και να μας δουλεύει ψιλό γαζί ? :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ουπς να και μια γυναίκα !
τσοντολαγνε εισαι σε καλο δρομο τυπε.εχεις δυνατη καθαρη κριση. :grin: θα αφησεις και εσυ εδω το στιγμα σου τελικα. :grin:
Λέτε η Αφροδίτη να είναι άντρας και να μας δουλεύει ψιλό γαζί ? :2funny:
γιατι ρε τυπε?δεν πιστευεις οτι ειναι γυναικα? :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Mια υπόθεση έκανα !  ;)
τυπε τετοιες συκοφαντιες δεν χωρανε εδω.τετοια κανουν και πολλοι αλητητιοι εδω που λενε οτι πισω απο τα γυναικεια προφιλ κρυβονται κλωνοι, ανωμαλοι, πουστηδες κ.α. οχι αλλες τετοιες συκοφαντιες.
φτανει πια...που ελεγε και ο γαπ μεχρι να κυβερνησει :grin: :grin:
γιατι υπαρχουν αντρες με γυναικεια νικ εδω μεσα τυπε? :think:
δεν παιζουν τετοια σκηνικα δικε μου
τυπε δεν υπαρχουν τετοιοι.αποκλειεται να ειναι "αντρες" τα γυναικεια νικ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Moυ φαίνεται ότι τώρα λάκισε η Αφροδίτη !  Ή θα ήταν όντως άντρας ή θα ήταν γυναίκα και ξενέρωσε που της είπα να γίνει πορνοστάρ !    :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
Moυ φαίνεται ότι τώρα λάκισε η Αφροδίτη !  Ή θα ήταν όντως άντρας ή θα ήταν γυναίκα και ξενέρωσε που της είπα να γίνει πορνοστάρ !    :think:
αχ μου εισαι βιαιος με τς γυναικες!!!!!!!!! :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τετοιες συκοφαντιες δεν χωρανε εδω.τετοια κανουν και πολλοι αλητητιοι εδω που λενε οτι πισω απο τα γυναικεια προφιλ κρυβονται κλωνοι, ανωμαλοι, πουστηδες κ.α. οχι αλλες τετοιες συκοφαντιες.
φτανει πια...που ελεγε και ο γαπ μεχρι να κυβερνησει :grin: :grin:τυπε δεν υπαρχουν τετοιοι.αποκλειεται να ειναι "αντρες" τα γυναικεια νικ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μου φαινεται οτι κοροιδευεις :S
εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι συνομιλει ενας αντρικος και γυναικειος κλωνος και μαλιστα του κανει και καμακι :S
μα γινονται αυτα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε μου φαινεται οτι κοροιδευεις :S
εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι συνομιλει ενας αντρικος και γυναικειος κλωνος και μαλιστα του κανει και καμακι :S
μα γινονται αυτα?
Αυτα θα ταχειs δει στο σινεμα....Παω στοιχημα, οχι εδω :grin:

Επισκέπτης
Υπάρχουν γυναίκες-μη επαγγελματίες του είδους- που φαντασιώνονται ότι είναι πουτάνες και πιθανώς μαλακίζονται έτσι ?   Τι πιστεύετε ?

Πουτάνες είναι όλες, αφού τις πληρώνουμε μια ζωή, άμεσα ή έμμεσα!

Επισκέπτης
Υπάρχει και το αντίστροφο ερώτημα:
Υπάρχουν πόρνες που φαντασιώνονται ότι είναι απλές γυναίκες;
Αυτό το ερώτημα μου φαίνεται πιο λογικό

Το άλλο είναι πιο περίεργο, αφού ούτως ή άλλως οι πιο πολλές γκόμενες σήμερα πουτάνες του κερατά είναι...

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
κ τι κακο ειναι αυτο ολοι οι αντρες θελουν τι γυναικα να ειναι πουτανα στο κρεβατι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom