You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχουμε...Συνυπάρχουμε; [αλλοδαπές]
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καλες ειναι αλλα ειναι πολυ περιεργες εχουν τον τροπο τους...δοκιμασε τα Ρωσσικα σα'ι'τ για γνωρημιες.εγω εχω τρομερες επυτηχιες στο καλο ειναι και το το εχει πιο πολυ γκομενες που ειναι συνεχεια στο ιντερνετ.το εχει μεν παρα πολλες γκομενες πανω απο 1.000.000 αλλα εχει και πολυ βρωμια μεσα.προσπαθησε αυτα τα σα'ι'τ και οχι αυτα που ειναι στα Αγγλικα.
Στο mail.ru όπως τα λες είναι πολύ κόσμος αλλά λίγη ποιότητα δεν έχω καταφέρει να συναντήσω Ρωσίδες από εκεί μόνο μια Γεωργιανή και μια Αρμένισα που ήρθαν στην Ελλάδα.. πολύ πουτ....ες όμως.. Στο dating.ru δε κατάφερα απολύτως τίποτα.. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει. Γράφτηκα στο 24open πριν λίγο. Έχεις καμιά πρόταση τι να λέω στις Ρωσίδες στο site αυτό;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι αλλα ολο μικρα εχει 15-16 χρονων.το 24open.ru πιο καλο ειναι πιο σοβαρες γκομενες εχει.ξεχασα να πω και το αρκετα καλο.Καλά το τι μωρά έχει εδώ μέσα δε περιγράφεται ...
Ανάθεμα την Ιθαγένειά μου ...
εγω ειμαι γραμενος οτι μενω Ελλαδα.τους λεω ты очень красивая καρδουλες...καρδουλες...просто прелесть.αν ενδιαφερθει η απαντηση ειναι συνηθως спасибо και τοτε της γραφεις για σενα...καλο ειναι ομως να γραφεις και κατι για σενα στο πρωτο γραμμα Π.Χ.ειμαι απο την Ελλαδα μενω εκει κ.λ.π....----κοιτα το P.M. σουΣτο mail.ru όπως τα λες είναι πολύ κόσμος αλλά λίγη ποιότητα δεν έχω καταφέρει να συναντήσω Ρωσίδες από εκεί μόνο μια Γεωργιανή και μια Αρμένισα που ήρθαν στην Ελλάδα.. πολύ πουτ....ες όμως.. Στο dating.ru δε κατάφερα απολύτως τίποτα.. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει. Γράφτηκα στο 24open πριν λίγο. Έχεις καμιά πρόταση τι να λέω στις Ρωσίδες στο site αυτό;
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δλδ περιμενεις να σου στειλουν αυτες.....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οχι συνηθως το κυνηγι γινεται ετσι:βλεπεις ποια ειδε τη φωτογραφια σου.π.χ. 4-5 γκομενες.συνηθως η μια ειναι καλη.της γραφεις τα παραπανω.αν σου απαντισει της γραφεις ξανα.αν δεν σου απαντισει την ξεχνας!!!!σπανια να σου γραψουνε πρωτες.Δλδ περιμενεις να σου στειλουν αυτες.....
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πως το βλεπεις?βλεπεις ποια ειδε τη φωτογραφια σου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
βρε Χριστο!!!τι ερωτισεις!!!!???πας εκει που λεει ПРОСМОТРОВ στο dating.ru κατω απο τη φωτο σου στο πλα'ι' γραφει просмотров за суткиεχει τον αριθμο ποσες σε ειδανε).πατας τον αριθμο και βγαινουνε οι φωτο απο αυτες που σε ειδανε.στο 24open.ru εκει που γραφει Привет,(το ονομα σου)ваша страница находиться на (νουμερο)месте.просмотров на сегодня (νουμερο)πατας το νουμερο και βγαινουν οι φωτο!!!καλα αν δεν ξερεις καθολου Ρωσσικα πως θα συννενοηθεις μαζι τους???Πως το βλεπεις?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ουκρανια δεν εχω παει ποτε αλλα οι μισθοι εκει ειναι παρα πολλοι μικροι οχι πανω απο 200 ευρω!!!δε ξερω αν πας να δουλεψεις για καποια Ελληνικη εταιρια με Ελληνικο συμβολαιο τι παιζεται?δημητρακησ πες καμια πληροφορια για Ουκρανια δουλειες, μισθους και τετοια αν ξερεις, θελω να φυγω απο αυτη την σκατοπουστοχωρα που θες 2000 ευρω για να πας σε ενα κολονησο για 10 μερες/
Ευχαριστω
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Kαι η Πολωνια συμπαθητικη ακουγεται.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
θα κανω ταμα στη Παναγια να γινει κατι τετοιο και μετα γαμηθηκα και εφυγα απο δω ΙΣΟΒΙΑ,λουγκροχωραΟυκρανια δεν εχω παει ποτε αλλα οι μισθοι εκει ειναι παρα πολλοι μικροι οχι πανω απο 200 ευρω!!!δε ξερω αν πας να δουλεψεις για καποια Ελληνικη εταιρια με Ελληνικο συμβολαιο τι παιζεται?
Επισκέπτης
ναι αλλα ολο μικρα εχει 15-16 χρονων.το 24open.ru πιο καλο ειναι πιο σοβαρες γκομενες εχει.ξεχασα να πω και το αρκετα καλο.εγω ειμαι γραμενος οτι μενω Ελλαδα.τους λεω ты очень красивая καρδουλες...καρδουλες...просто прелесть.αν ενδιαφερθει η απαντηση ειναι συνηθως спасибо και τοτε της γραφεις για σενα...καλο ειναι ομως να γραφεις και κατι για σενα στο πρωτο γραμμα Π.Χ.ειμαι απο την Ελλαδα μενω εκει κ.λ.π....----κοιτα το P.M. σου
Καλά το 24open.ru καμιά σχέση με το mail.ru. Από τότε που πόσταρα μέχρι τώρα μιλάω με δυο μοσχοβίτισες ταυτόχρονα.. Στο mail.ru πρέπει να κάνεις κάνα ευχέλαιο για να σου μιλήσουν.. Και τους πέταξα και τα ερωτόλογα που μου γράψες... thanks δημητράκη δίνεις γραμμή στον αγώνα... ;)
Η μία είναι 34 και έχει 14χρόνο γιό καλά πότε τα κάνουν στα 20;
Επισκέπτης
Καλά το 24open.ru καμιά σχέση με το mail.ru. Από τότε που πόσταρα μέχρι τώρα μιλάω με δυο μοσχοβίτισες ταυτόχρονα.. Στο mail.ru πρέπει να κάνεις κάνα ευχέλαιο για να σου μιλήσουν.. Και τους πέταξα και τα ερωτόλογα που μου γράψες... thanks δημητράκη δίνεις γραμμή στον αγώνα... ;)
Η μία είναι 34 και έχει 14χρόνο γιό καλά πότε τα κάνουν στα 20;
Και η απάντηση εκείνης με το γιό στα ερωτόλογα:
Да я красивая))) У меня одни достоинства, я знаю что нужно мужчине и это все имею)))
Ναι είμαι ωραία και έχω ένα πλεονέκτημα ξέρω τι χρειάζεται ο άντρας και το έχω..
Σωστή η μετάφραση δημητράκη;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
μπορει να απαντησουνε και ετσι!!Και η απάντηση εκείνης με το γιό στα ερωτόλογα:
Да я красивая))) У меня одни достоинства, я знаю что нужно мужчине и это все имею)))
Ναι είμαι ωραία και έχω ένα πλεονέκτημα ξέρω τι χρειάζεται ο άντρας και το έχω..
Σωστή η μετάφραση δημητράκη;
ναι αλλα αυτο ειναι σπανιο!!!στο Κιεβο ενας καλος μισθος ειναι 500 ευρω.το ακλο ειναι οτι Ουκρανια δεν θελεις βιζα.ενω Ρωσσια ειναι ενα προβλημα!!!μια γκομενα μου ειπε οτι στο Κιεβο μπορει να φτασει και στα 2000
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
πολλα τετοια ακουμε καθε μερα........."Δεν υπάρχει περίπτωση, είναι πουτάνα... Είναι Τσέχα, είναι ωραία'
διαβάζοντας τις ιστορίες που δημοσιεύετε κάθε τόσο, σκέφτηκα να σας στείλω μια καθημερινή, "αόρατη", "ασήμαντη", αλλά αληθινή ιστορία. Την ιστορία της Έλενας...
... H Έλενα δεν το σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Ετοίμασε τα πράγματά της και επέστρεψε στην Πράγα. Αυτό είναι και το τέλος της ιστορίας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Εντάξει φιλε xristos1000, δίκιο η Τσέχα μαλάκας ο Doctor!
Μία ερώτηση μόνο:
Εσύ που ξέρεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες και μην πεις φίλος γείτονας ξαδελφος κλπ
Μπας και η ωραία Τσεχα την είδε αλλοιώς και κάνει τουρ στην Ελλάδα? Αποκλειστική με δεκαπλάσιες αποδοχές στους άρρωστους καβλιάρηδες!!!
Και ο Γιωργάκης εμεινε με το πουλί στο χέρι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις