Νέα

Υπάρχουμε...Συνυπάρχουμε; [αλλοδαπές]

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Tυχεροι και μαλακες επισης.

Αμα δειτε οι αντρες του site ειναι 95% μπαζα.........

Ειδα και Ελληνες.....
Βλεπω μια φατσα.λεω Ελληνας ειναι αυτος...........βαζω και οντως......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
φαντασου τι εχει να γινει με μενα που θα παω Ουκρανια για μια κοπελα. Σφαγη και πολεμος χωρις τελος... Βλεπω την μανα μου να αυτοκτονει. Η κακομοιρα λεει μα χαθηκαν οι ελεηνιδες?

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φαντασου τι εχει να γινει με μενα που θα παω Ουκρανια για μια κοπελα. Σφαγη και πολεμος χωρις τελος... Βλεπω την μανα μου να αυτοκτονει. Η κακομοιρα λεει μα χαθηκαν οι ελεηνιδες?
Ρε ουστ πες της........χαχα

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να μας πεις τι εγινε.
Αν τη γνωρισες απο site πες απο ποιο......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και πολυ γρηγορα τα βαριεσε σε καμια βδομαδα το πολυ:)η πλακα ειναι οτι ενα τοσο ωραιο θεμα και ποσοι λιγοι γραφουμε!!!ενω για τους πουστηδες ολοι γραφανε!!!!και ειχε τρομερο ενδιαφερον!!!καλητερα ολες οι γυναικες σε μας μενουνε!!!!!
ειπαμε οι παλιοπουστες ειναι της μοδας ολοι ασχολουνται με αυτους... ακομη και οι ειδησεις. Εγω παντως προσωπικα θελω να τους κρεμασω ολους....

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ειπαμε οι παλιοπουστες ειναι της μοδας ολοι ασχολουνται με αυτους... ακομη και οι ειδησεις. Εγω παντως προσωπικα θελω να τους κρεμασω ολους....
Σε καθε εκπομπη υπαρχει και απο ενας.
Ας ειναι gay με με ενδιαφερει εμενα αλλα να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεις gay και οχι καραγκιοζηδες.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
στο Ιραν το κανουν παντως..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
   Γεια σας παιδιά. Δε πειράζει λίγοι και καλοί στο thread. Έχω να πω ότι έχω κάνει σχέσεις με γνωριμίες μέσω ιντερνετ με Ρωσίδες και με μια είμουνα πολύ κοντά στο να τη φέρω στην Ελλάδα αλλά για κάποιους λόγους στράβωσε. Οι Έλληνες γονείς κατα 99% είναι εναντίον στο να παντρευτείς ξένη ειδικά ανατολικές. Και γενικά η αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντί τους είναι πολύ άσχημη. Συν τις δυσκολείες στο να βρει δουλειά γίνεται πραγματικά η προσαρμογή πολύ δύσκολη. Και ένα ακόμα που έχω παρατηρήσει έχοντας γνωρίσει μερικές στην Ελλάδα είναι ότι μερικές Ρωσίδες εδώ μετά από κάποια χρόνια αρχίζουν να πέρνουν τα ελλατώματά μας και να μεταλλάσονται σε κάποιο βαθμό σε ελλεινίδες.. Οπότε το ερώτημα είναι αν αξίζει να φέρει κάποιος μια Ρωσίδα στην Ελλάδα... Βλέποντας τις ελλεινίδες νομίζω η απάντηση έρχεται αυθόρμητα... Οπότε συμφωνώ ότι το καλύτερο θα ήταν να ζεις στη χώρα της και να μην την μπλέξεις με την ελληνική μίζερη πραγματικότητα. Εκείνη η ρωσίδα μου έλεγε να παω να ζήσουμε εκεί. Αλλά και αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα... Ψάχνοντας τη λύση λοιπόν...
να πας να ζησεις εκει!!!!μην το σκεφτεσαι!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα δεν με ενοχλουνε.βεβαια τους κραζω ασχημα!!!ακομα και τους κρυφους τους ξεσκεπαζω!!!!ηταν προσφατα ενας Κυπριος που τον ξεσκεπασα.και μου ειπε:γιατι λες οτι ειμαι πουστης?του απαντησα:γιατι δεν εισαι?και αρχισα να λεω ολες της αποδιξεις!!!!ε,σηκωθηκε και εφυγε σαν βρεγμενη γατα!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο Ιραν το κανουν παντως..
οχι!!!οχι στο κρεμασμα των πουστηδων!!!αφηστε τους!!!αν τους κυνηγισουμε θα κρυβονται οπως παλια και θα πηγαινουνε και με γυναικες για βιτρινα!!!!αφηστε τους να παντρευονται!!!2 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕς!!!!2 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΓΥΝΑΙΚΕς ΕΛΕΥΘΕΡΕς ΓΙΑ ΜΑς!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δωσε πληροφοριες.........
ολα ειναι στο russia sex&vodka εχω γραψει τα παντα μεχρι και φωτο απο γκομενες μου εχω βαλει!!!!τωρα που θα φτιαξω το bluthooth θα βαλω και φωτο απο της υπολληπες ντισκο με αναλυση.ειδη εχω γραψει για 2 ντισκο.εγκυκλοπαιδια ειναι δεν ειναι thread

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ολα ειναι στο russia sex&vodka εχω γραψει τα παντα μεχρι και φωτο απο γκομενες μου εχω βαλει!!!!τωρα που θα φτιαξω το bluthooth θα βαλω και φωτο απο της υπολληπες ντισκο με αναλυση.ειδη εχω γραψει για 2 ντισκο.εγκυκλοπαιδια ειναι δεν ειναι thread
Nαι δε λες ομως σχετικα με εργασια και τετοια.

Επισκέπτης
να πας να ζησεις εκει!!!!μην το σκεφτεσαι!!!!

Πάντως Δημητράκη βλέπω στη δορυφορική RU TV και Music Box Russia τι μου...κια είναι αυτά στα βίντεο κλιπ...
Έχω πάει δυο φορές Μόσχα και είχα πρόβλημα με τη δικιά μου τσαντιζόνταν που κοίταζα δεξιά και αριστερά τη μου...θύελλα, μια φορά με έπιασε που τράβαγα βίντεο και έκανα ζουμ σε κάτι κωλ...κια   :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Nαι δε λες ομως σχετικα με εργασια και τετοια.
εχω γραψει οτι οι μισθοι αρχιζουνε απο 600 ευρω.οτι να νοικιαζεις ενα σπιτι εχει απο 500 ευρω και πανω.οτι αν δεν εχεις διαμερισμα και Ρωσσικο διαβατηριο ειναι δυσκολο.ολα τα λεω μεχρι και αναλυση για το Νοβγκοροντ εχω κανει σε καποια σελιδα!!!!αν το κοιταξεις με προσοχη λεει τα παντα!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Έχω πάει δυο φορές Μόσχα και είχα πρόβλημα με τη δικιά μου τσαντιζόνταν που κοίταζα δεξιά και αριστερά τη μου...θύελλα, μια φορά με έπιασε που τράβαγα βίντεο και έκανα ζουμ σε κάτι κωλ...κια  :grin:

Πήγες στο Άργος με το πεπόνι σου  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom