Νέα

Υπάρχουμε...Συνυπάρχουμε; [αλλοδαπές]

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγα σιγα τα βαριεσαι......
και πολυ γρηγορα τα βαριεσε σε καμια βδομαδα το πολυ:)η πλακα ειναι οτι ενα τοσο ωραιο θεμα και ποσοι λιγοι γραφουμε!!!ενω για τους πουστηδες ολοι γραφανε!!!!και ειχε τρομερο ενδιαφερον!!!καλητερα ολες οι γυναικες σε μας μενουνε!!!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και πολυ γρηγορα τα βαριεσε σε καμια βδομαδα το πολυ:)η πλακα ειναι οτι ενα τοσο ωραιο θεμα και ποσοι λιγοι γραφουμε!!!ενω για τους πουστηδες ολοι γραφανε!!!!και ειχε τρομερο ενδιαφερον!!!καλυτερα ολες οι γυναικες σε μας μενουνε!!!!!
Aυτο το θεμα μεταφερει τη συμπεριφορα της κατα τα αλλα ανεπτυγμενης Ελληνικης κοινωνιας και ειναι ενδιαφερον.
Ποιος να ασχοληθει.........ομως?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aυτο το θεμα μεταφερει τη συμπεριφορα της κατα τα αλλα ανεπτυγμενης Ελληνικης κοινωνιας και ειναι ενδιαφερον.
Ποιος να ασχοληθει.........ομως?
παλια ολοι θα γραφανε για της εμπειριες τους με ξενες!!!!τωρα γραφουνε για τον ξενο ομοφυλοφιλο που τσιμπουκοθηκανε στην παραλια :2funny: :2funny: :2funny:εριξα πολυ γελιο!!!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλα εκανε και εφυγε.
Εννοειται.
Εδω μου εχει τυχει στο τρολει με μουνακια τουριστριες μεσα και ο οδηγος να φωναζει και να ριχνει χριστοπαναγιες......
Σκυβεις το κεφαλι απο την ντροπη.....

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
φιλε δηματράκη διαβάζω με ενδιαφλερον τα οα γράφεις...μου κανει καποια εντύπωση που γραφεις οτι στην Ελλάδα δεν μπορεις πλεον να ζήσεις με τιποτα. ..τοσο ευχάριστη είναι η ζωή στη Ρωσία...πες μας αν θες μερικες λεπτομέρειες πχ.
η καθημερινή ζωη και εργασία σε σχεση με την εΛλλάδα ??

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Χρηστάρα, το avatar που έχεις με αυτά τα ποδαράκια,
μου θύμισε τα ποδαράκια της Sandy  :boobies:
Μιλάμε άνοιξες πληγεεές  :bigdick: Ήταν η πρώτη
γυναίκα στη ζωή μου που πριν την γαμίσω κάθε
φορά της πιπίλαγα τα πόδια, όλα τα υπέροχα δαχτυλάκια
της τα ρούφαγα λέμε. !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε δηματράκη διαβάζω με ενδιαφλερον τα οα γράφεις...μου κανει καποια εντύπωση που γραφεις οτι στην Ελλάδα δεν μπορεις πλεον να ζήσεις με τιποτα. ..τοσο ευχάριστη είναι η ζωή στη Ρωσία...πες μας αν θες μερικες λεπτομέρειες πχ.
η καθημερινή ζωη και εργασία σε σχεση με την εΛλλάδα ??
τα εχω γραψει ολα στο thread Russia sex&vodka ειδηκα στις πρωτες σελιδες.και στις τελευταιες γραφω και για της ντισκο...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Sandy & Sophie moon

Συνημμένα

• 54836_22003-019_123_1169lo.jpg
    54836_22003-019_123_1169lo.jpg
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παραδοξως μολις ανοιγω ενα θεμα ανοιγονται αλλα 10.
Και το δικο μου χανεται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παραδοξως μολις ανοιγω ενα θεμα ανοιγονται αλλα 10.
Και το δικο μου χανεται.
αυτο το thread δεν εχει ενδιαφερον ειμαστε 3-4 που γραφουμε :)αν εγραφες Ελληνας αγπησε εναν πανεμορφο ΤΣΕΧΟ και πηγανε και παντρευτηκανε στην Ολλανδια.μετα ηρθανε να μηνουνε Ελλαδα και του Τσεχου του την πεφτανε στην Ελλαδα να τον γαμισουνε και αλλοι θελανε να τους γαμισει και δεν του αρεσε :2funny: :2funny: :2funny:θα ειχε τρομερη επυτηχια!!!!!θα γινοτανε πρωτο θεμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αστους δεν χερεσαι που γαμιονται μεταξυ τους???ολες οι γυναικες με μας μενουν!!!!!σε λιγο για να βρουνε αντρα θα μας τα'ι'ζουνε κιολας!!!!οσο πιο πολλοι πουστηδες τοσο πιο καλα :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
[move]Πρεπει να υποστηριζουμε την αλλοδαπη γυναικα[/move]

Επισκέπτης

Γεια σας παιδιά. Δε πειράζει λίγοι και καλοί στο thread. Έχω να πω ότι έχω κάνει σχέσεις με γνωριμίες μέσω ιντερνετ με Ρωσίδες και με μια είμουνα πολύ κοντά στο να τη φέρω στην Ελλάδα αλλά για κάποιους λόγους στράβωσε. Οι Έλληνες γονείς κατα 99% είναι εναντίον στο να παντρευτείς ξένη ειδικά ανατολικές. Και γενικά η αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντί τους είναι πολύ άσχημη. Συν τις δυσκολείες στο να βρει δουλειά γίνεται πραγματικά η προσαρμογή πολύ δύσκολη. Και ένα ακόμα που έχω παρατηρήσει έχοντας γνωρίσει μερικές στην Ελλάδα είναι ότι μερικές Ρωσίδες εδώ μετά από κάποια χρόνια αρχίζουν να πέρνουν τα ελλατώματά μας και να μεταλλάσονται σε κάποιο βαθμό σε ελλεινίδες.. Οπότε το ερώτημα είναι αν αξίζει να φέρει κάποιος μια Ρωσίδα στην Ελλάδα... Βλέποντας τις ελλεινίδες νομίζω η απάντηση έρχεται αυθόρμητα... Οπότε συμφωνώ ότι το καλύτερο θα ήταν να ζεις στη χώρα της και να μην την μπλέξεις με την ελληνική μίζερη πραγματικότητα. Εκείνη η ρωσίδα μου έλεγε να παω να ζήσουμε εκεί. Αλλά και αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα... Ψάχνοντας τη λύση λοιπόν...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
   Γεια σας παιδιά. Δε πειράζει λίγοι και καλοί στο thread. Έχω να πω ότι έχω κάνει σχέσεις με γνωριμίες μέσω ιντερνετ με Ρωσίδες και με μια είμουνα πολύ κοντά στο να τη φέρω στην Ελλάδα αλλά για κάποιους λόγους στράβωσε. Οι Έλληνες γονείς κατα 99% είναι εναντίον στο να παντρευτείς ξένη ειδικά ανατολικές. Και γενικά η αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντί τους είναι πολύ άσχημη. Συν τις δυσκολείες στο να βρει δουλειά γίνεται πραγματικά η προσαρμογή πολύ δύσκολη. Και ένα ακόμα που έχω παρατηρήσει έχοντας γνωρίσει μερικές στην Ελλάδα είναι ότι μερικές Ρωσίδες εδώ μετά από κάποια χρόνια αρχίζουν να πέρνουν τα ελλατώματά μας και να μεταλλάσονται σε κάποιο βαθμό σε ελλεινίδες.. Οπότε το ερώτημα είναι αν αξίζει να φέρει κάποιος μια Ρωσίδα στην Ελλάδα... Βλέποντας τις ελλεινίδες νομίζω η απάντηση έρχεται αυθόρμητα... Οπότε συμφωνώ ότι το καλύτερο θα ήταν να ζεις στη χώρα της και να μην την μπλέξεις με την ελληνική μίζερη πραγματικότητα. Εκείνη η ρωσίδα μου έλεγε να παω να ζήσουμε εκεί. Αλλά και αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα... Ψάχνοντας τη λύση λοιπόν...
Πρωτον ωραιο avatar.

Tη γνωρισες απο ξεκαρφωτο site η' ειδικο για russian dating?

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eιχα βρει ενα ουκρανικο τετοιο site και ειχε κατι θεες ξανθιες με γαλανα ματια...........

Ναι πολυ ωραιο avatar...

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
αχ θεε μου τι αγγελος ειναι αυτος