Νέα

Υπάρχουμε...Συνυπάρχουμε; [αλλοδαπές]

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πως σου φανηκε η Ρωσσια?

Μόνο Μόσχα είδα. Η πόλη έχει ωραίο κέντρο αλλά τα προάστεια είναι ψιλοχάλια... Ακριβαίνει συνεχώς σαν πόλη. Ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά club και η νυχτερινή ζωή γενικά. Φαί και συγκοινωνίες φτηνότερα από εδώ. Μετρό φοβερό,γυρνάς όλη τη πόλη αρκείς να ξέρεις. Πολλά αξιοθέατα, μπορείς να πας και με το καραβάκι βόλτα στο ποτάμι βλέπεις όλη τη πόλη έτσι..Πάντως από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι με κάποιον που ξέρει ρώσικα αλλιώς έχεις πρόβλημα δε μιλάνε πολλοί αγγλικά.. Πάντως με τόσες Ρωσίδες νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο... :dancing: Από τα πονηρά δεν εκφέρω γνώμη επειδή δε μ άφησε η άλλη να κουνίσω ρούπι...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μόνο Μόσχα είδα. Η πόλη έχει ωραίο κέντρο αλλά τα προάστεια είναι ψιλοχάλια... Ακριβαίνει συνεχώς σαν πόλη. Ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά club και η νυχτερινή ζωή γενικά. Φαί και συγκοινωνίες φτηνότερα από εδώ. Μετρό φοβερό,γυρνάς όλη τη πόλη αρκείς να ξέρεις. Πολλά αξιοθέατα, μπορείς να πας και με το καραβάκι βόλτα στο ποτάμι βλέπεις όλη τη πόλη έτσι..Πάντως από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι με κάποιον που ξέρει ρώσικα αλλιώς έχεις πρόβλημα δε μιλάνε πολλοί αγγλικά.. Πάντως με τόσες Ρωσίδες νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο... :dancing: Από τα πονηρά δεν εκφέρω γνώμη επειδή δε μ άφησε η άλλη να κουνίσω ρούπι...
Εγω σκεφτομαι να μαθω Ρωσικα παντως.
Ωραια η περιγραφη σου.

Επισκέπτης
Ωραια η περιγραφη σου.

Πολλή καλή ιδέα επεκτείνεις τη γκάμα των ρωσίδων που μπορείς να προσεγγίσεις έτσι, επειδή οι περισσότερες δε μιλάνε αγγλικά και μπορείς να γυρνάς πιο εύκολα στη Ρωσία. Και γω προσπαθώ να μάθω. Ψάξε στο ιντερνετ στο  emule ή στα τορεντς ένα πρόγραμμα εκμάθησης λέγεται languageNow russian καλό προγραμματάκι σε βοηθάει να μάθεις. Επίσης δείχνει στην ελληνική tv ρώσικα σήριαλ. Βοηθάει να ακούς και να διαβάζεις τους υπότιτλους...

Επισκέπτης

Αστυνομικίνες κοντά στο Κρεμλίνο ;)

Συνημμένα

• DSCN1149.jpg
    DSCN1149.jpg
    213,4 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης
Tωρα ψαχνω να βρω ενα καλο και μικρο προγραμμα εκμαθησης.
τελικα ρε χρησταρα λες λες λες λες για τις ρωσσιδες,να μαθεις το ενα να μαθεις το αλλο να κανεις το ενα κλπ κλπ
καμια εμπειρια θα μας πεις με καμια???? :rolleyes:

ozzy7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραια η περιγραφη σου.

εγω ειχα ξεκινησει Ρουμανικα σε καποια φαση γιατι σπουδαζε ο αδελφος μου Βουκουρεστι και οποτε πηγαινα να τον δω ελιωνα στον πουτσο.
Δυσκολη γλωσσα ομως ρε γαμωτη και τα παρατησα.
Τωρα παιζει ενα κονε με τη δουλεια μου και ειναι να στειλουν καποιους απο εμας Αγ.Πετρουπολη λεω να τα αρχισω απο Σεμπτεμβρη ετσι ωστε κατα τα Δεκεμβρη που θα παμε να ειμαι ανετος και ωραιος :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Επισκέπτης

Και γω σου λεω οτι εισαι και σε λενε κιολας!!! :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αστυνομικίνες κοντά στο Κρεμλίνο ;)

τι μου θυμισες!!!!!απο το 1993 μεχρι το 1996 που πια τη βαρεθηκα!!!!ξυπναγα στις 13:30 και 2-3 φορες την εβδομαδα επαιρνα απο τη σταση του μετρο τρολε'ι' νουμερο 20 και πηγαινα μεχρι το τερμα που ειναι η σχολη της αστυνομιας!!!!ημουνα εκει κατα της 14:15και εμπαινα στο τρολε'ι' προς το μετρο με της μαθητευομενες αστυνομικηνες που σχολαγανε και μεσα στο τρολε'ι' της καμακωνα.εκει γνωρισα και τη μια μου γυναικα σπουδαζε τοτε στη σχολη της αστυνομιας!!!!ωραιες εποχες!!!!!!

Επισκέπτης
ημουνα εκει κατα της 14:15και εμπαινα στο τρολε'ι' προς το μετρο με της μαθητευομενες αστυνομικηνες που σχολαγανε και μεσα στο τρολε'ι' της καμακωνα.εκει γνωρισα και τη μια μου γυναικα σπουδαζε τοτε στη σχολη της αστυνομιας!!!!ωραιες εποχες!!!!!!

την θρυλικη εισαγγελεας? :boobies: :boobies: :boobies: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω ειχα ξεκινησει Ρουμανικα σε καποια φαση γιατι σπουδαζε ο αδελφος μου Βουκουρεστι και οποτε πηγαινα να τον δω ελιωνα στον πουτσο.
Δυσκολη γλωσσα ομως ρε γαμωτη και τα παρατησα.
Τωρα παιζει ενα κονε με τη δουλεια μου και ειναι να στειλουν καποιους απο εμας Αγ.Πετρουπολη λεω να τα αρχισω απο Σεμπτεμβρη ετσι ωστε κατα τα Δεκεμβρη που θα παμε να ειμαι ανετος και ωραιος :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
τα Ρουμανικα δεν ειναι καθολου δυσκολα εγω που ξερω Ισπανικα καταλαβαινω παρα πολλα.οπωσδηποτε αν μαθεις Ρωσσικα θα σε βοηθισει πολυ.αλλα το θεμα ειναι να ερθεις για καμποσο καιρο.γιατι αν ερθεις για 4-5 μερες δεν θα προλλαβεις τιποτα να κανεις!!!εδω παντος δεν ειναι και τοσο ευκολο να βγαλεις γκομενες αν δεν εχεις καποιες προοπτικες

Επισκέπτης
τι μου θυμισες!!!!!απο το 1993 μεχρι το 1996 που πια τη βαρεθηκα!!!!ξυπναγα στις 13:30 και 2-3 φορες την εβδομαδα επαιρνα απο τη σταση του μετρο τρολε'ι' νουμερο 20 και πηγαινα μεχρι το τερμα που ειναι η σχολη της αστυνομιας!!!!ημουνα εκει κατα της 14:15και εμπαινα στο τρολε'ι' προς το μετρο με της μαθητευομενες αστυνομικηνες που σχολαγανε και μεσα στο τρολε'ι' της καμακωνα.εκει γνωρισα και τη μια μου γυναικα σπουδαζε τοτε στη σχολη της αστυνομιας!!!!ωραιες εποχες!!!!!!

Χεχε καλά τις έκοψα τσαχπινογαργαλιάρες... η μεγάλη των ρωσίδων μπατσίνων σχολή  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χεχε καλά τις έκοψα τσαχπινογαργαλιάρες... η μεγάλη των ρωσίδων μπατσίνων σχολή  :rockon:
καλες ειναι αλλα ειναι πολυ περιεργες εχουν τον τροπο τους...δοκιμασε τα Ρωσσικα σα'ι'τ για γνωρημιες.εγω εχω τρομερες επυτηχιες στο καλο ειναι και το το εχει πιο πολυ γκομενες που ειναι συνεχεια στο ιντερνετ.το εχει μεν παρα πολλες γκομενες πανω απο 1.000.000 αλλα εχει και πολυ βρωμια μεσα.προσπαθησε αυτα τα σα'ι'τ και οχι αυτα που ειναι στα Αγγλικα.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
H Έλενα άρχισε να αντιλαμβάνεται πως οι γύρω της, ακόμα και μερικοί από τους κοντινούς ανθρώπους του Γιώργου, μόλις μάθαιναν ότι είναι Τσέχα την έβλεπαν λίγο ώς πολύ σαν... πουτάνα...
Αυτο τα λεει ολα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom