Νέα

Υπάρχουμε...Συνυπάρχουμε; [αλλοδαπές]

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
«Αγαπητέ "Υπάρχουμε... Συνυπάρχουμε;", διαβάζοντας τις ιστορίες που δημοσιεύετε κάθε τόσο, σκέφτηκα να σας στείλω μια καθημερινή, "αόρατη", "ασήμαντη", αλλά αληθινή ιστορία. Την ιστορία της Έλενας... H Έλενα είναι είκοσι εννέα χρόνων. Είναι μια πανέμορφη Τσέχα. Πριν από χρόνια σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πράγας. Εκεί, στο τρίτο έτος των σπουδών, γνώρισε και ερωτεύθηκε τον Γιώργο, έναν νεαρό Αθηναίο που σπούδαζε Ιατρική στην Πράγα.
Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος καθώς φαίνεται, αφού ύστερα από έναν χρόνο παντρεύτηκαν. Έμεναν μαζί με τους γονείς τής Έλενας, σε ένα ωραίο σπίτι στα περίχωρα της Πράγας. Από όσα ξέρω, ο πατέρας της ήταν από τους πρώτους που τα κατάφερε περίφημα με το εμπόριο μετά την αλλαγή του καθεστώτος... Έτσι, το νέο ζευγάρι, χάρη στον πατέρα της Έλενας, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα. Λέω χάρη στον πατέρα της, γιατί η οικογένεια του Γιώργου μόλις έμαθε ότι ο γιος τους παντρεύτηκε Τσέχα, σταμάτησε να του στέλνει χρήματα. Κανείς δεν κατάλαβε το γιατί...
Μετά το τέλος των σπουδών τους αποφάσισαν και οι δύο να εγκατασταθούν στην Ελλάδα... Κυρίως, διότι ο Γιώργος δεν μπορούσε, όπως της είπε, να ζήσει χωρίς τη θάλασσα και τον ήλιο. H Έλενα τον ακολούθησε με ενθουσιασμό... Ύστερα από λίγο, ο Γιώργος αναγνώρισε το πτυχίο του. Άρχισε να δουλεύει ως γιατρός σε ιδιωτική κλινική. Για την Έλενα το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε να μάθει τη γλώσσα και παράλληλα να αναγνωρίσει το πτυχίο της: τα πηγαινέλα στο ΔΙΚΑΤΣΑ έγιναν γι' αυτήν ένας αληθινός εφιάλτης... Έπιασε όμως δουλειά, περιμένοντας την αναγνώριση του πτυχίου, στην ίδια κλινική, ως αποκλειστική νοσοκόμα... Έλα όμως που ξαφνικά οι σχέσεις τού ζευγαριού άλλαξαν... Ο Γιώργος ντύθηκε γιατρός, τόσο στην κλινική όσο και στο σπίτι... Αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο. H Έλενα άρχισε να αντιλαμβάνεται πως οι γύρω της, ακόμα και μερικοί από τους κοντινούς ανθρώπους του Γιώργου, μόλις μάθαιναν ότι είναι Τσέχα την έβλεπαν λίγο ώς πολύ σαν... πουτάνα... Σοκαρισμένη, προσπάθησε να συζητήσει με τον άνδρα της, αλλά εκείνος της απάντησε κοφτά: "Μη με ζαλίζεις με τέτοιες συζητήσεις"... Έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν πλέον ο αλλοδαπός φοιτητής που γνώρισε μια ντόπια κουκλάρα: ήταν ερωτευμένος αποκλειστικά με την καριέρα του τώρα...
Εν τω μεταξύ, η Έλενα ανέμενε την αναγνώριση του πτυχίου της, που αργούσε απελπιστικά... Μάθαινε με εντατικούς ρυθμούς ελληνικά, πιστεύοντας πως φταίει εκείνη που δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα... Αλλά όσο πιο πολύ μάθαινε ελληνικά τόσο πιο πολύ καταλάβαινε τα σιγοψιθυρίσματα πίσω από την πλάτη της. "Δεν υπάρχει περίπτωση, είναι πουτάνα... Είναι Τσέχα, είναι ωραία, την έχει σπιτωμένη ένας γιατρός... Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Τον γιατρό τον έχει για χορηγό... Δεν την έχει παντρευτεί ρε συ... Την έχει έτσι, σαν παλλακίδα δίπλα του... Σιγά μην είναι γιατρός αυτή, έτσι την έχει βάλει στην κλινική»...
Προχθές πήγε στο περίπτερο της γειτονιάς για να πάρει τσιγάρα. Ο περιπτεράς, καιρό τώρα, της έλεγε διάφορα υπονοούμενα. Σήμερα, όμως, το προχώρησε πάρα πέρα. "Σου τα κάνω δώρο, δεν θέλω λεφτά", της λέει, "θέλω μόνο να κάνουμε λίγη παρέα... Υπάρχει εδώ κοντά ένα ξενοδοχείο"... Από μια έρευνα που έκανα μετέπειτα ανακάλυψα πως ο περιπτεράς ήταν Αλβανός μετανάστης, πλήρως ενταγμένος φαίνεται στον τρόπο σκέψης της ντόπιας ανδροκρατίας... H Έλενα δεν το σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Ετοίμασε τα πράγματά της και επέστρεψε στην Πράγα. Αυτό είναι και το τέλος της ιστορίας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

nest35

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα εκανε και εφυγε.
ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια.
παντου υπαρχουν και πουτανες και κυριες
αλλα παντου υπαρχουν και μαλακες
και κυριοι.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πρεπει να υποστηριζουμε την αλλοδαπη γυναικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
«Αγαπητέ "Υπάρχουμε... Συνυπάρχουμε;", διαβάζοντας τις ιστορίες που δημοσιεύετε κάθε τόσο, σκέφτηκα να σας στείλω μια καθημερινή, "αόρατη", "ασήμαντη", αλλά αληθινή ιστορία. Την ιστορία της Έλενας... H Έλενα είναι είκοσι εννέα χρόνων. Είναι μια πανέμορφη Τσέχα. Πριν από χρόνια σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πράγας. Εκεί, στο τρίτο έτος των σπουδών, γνώρισε και ερωτεύθηκε τον Γιώργο, έναν νεαρό Αθηναίο που σπούδαζε Ιατρική στην Πράγα.
Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος καθώς φαίνεται, αφού ύστερα από έναν χρόνο παντρεύτηκαν. Έμεναν μαζί με τους γονείς τής Έλενας, σε ένα ωραίο σπίτι στα περίχωρα της Πράγας. Από όσα ξέρω, ο πατέρας της ήταν από τους πρώτους που τα κατάφερε περίφημα με το εμπόριο μετά την αλλαγή του καθεστώτος... Έτσι, το νέο ζευγάρι, χάρη στον πατέρα της Έλενας, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα. Λέω χάρη στον πατέρα της, γιατί η οικογένεια του Γιώργου μόλις έμαθε ότι ο γιος τους παντρεύτηκε Τσέχα, σταμάτησε να του στέλνει χρήματα. Κανείς δεν κατάλαβε το γιατί...
Μετά το τέλος των σπουδών τους αποφάσισαν και οι δύο να εγκατασταθούν στην Ελλάδα... Κυρίως, διότι ο Γιώργος δεν μπορούσε, όπως της είπε, να ζήσει χωρίς τη θάλασσα και τον ήλιο. H Έλενα τον ακολούθησε με ενθουσιασμό... Ύστερα από λίγο, ο Γιώργος αναγνώρισε το πτυχίο του. Άρχισε να δουλεύει ως γιατρός σε ιδιωτική κλινική. Για την Έλενα το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε να μάθει τη γλώσσα και παράλληλα να αναγνωρίσει το πτυχίο της: τα πηγαινέλα στο ΔΙΚΑΤΣΑ έγιναν γι' αυτήν ένας αληθινός εφιάλτης... Έπιασε όμως δουλειά, περιμένοντας την αναγνώριση του πτυχίου, στην ίδια κλινική, ως αποκλειστική νοσοκόμα... Έλα όμως που ξαφνικά οι σχέσεις τού ζευγαριού άλλαξαν... Ο Γιώργος ντύθηκε γιατρός, τόσο στην κλινική όσο και στο σπίτι... Αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο. H Έλενα άρχισε να αντιλαμβάνεται πως οι γύρω της, ακόμα και μερικοί από τους κοντινούς ανθρώπους του Γιώργου, μόλις μάθαιναν ότι είναι Τσέχα την έβλεπαν λίγο ώς πολύ σαν... πουτάνα... Σοκαρισμένη, προσπάθησε να συζητήσει με τον άνδρα της, αλλά εκείνος της απάντησε κοφτά: "Μη με ζαλίζεις με τέτοιες συζητήσεις"... Έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν πλέον ο αλλοδαπός φοιτητής που γνώρισε μια ντόπια κουκλάρα: ήταν ερωτευμένος αποκλειστικά με την καριέρα του τώρα...
Εν τω μεταξύ, η Έλενα ανέμενε την αναγνώριση του πτυχίου της, που αργούσε απελπιστικά... Μάθαινε με εντατικούς ρυθμούς ελληνικά, πιστεύοντας πως φταίει εκείνη που δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα... Αλλά όσο πιο πολύ μάθαινε ελληνικά τόσο πιο πολύ καταλάβαινε τα σιγοψιθυρίσματα πίσω από την πλάτη της. "Δεν υπάρχει περίπτωση, είναι πουτάνα... Είναι Τσέχα, είναι ωραία, την έχει σπιτωμένη ένας γιατρός... Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Τον γιατρό τον έχει για χορηγό... Δεν την έχει παντρευτεί ρε συ... Την έχει έτσι, σαν παλλακίδα δίπλα του... Σιγά μην είναι γιατρός αυτή, έτσι την έχει βάλει στην κλινική»...
Προχθές πήγε στο περίπτερο της γειτονιάς για να πάρει τσιγάρα. Ο περιπτεράς, καιρό τώρα, της έλεγε διάφορα υπονοούμενα. Σήμερα, όμως, το προχώρησε πάρα πέρα. "Σου τα κάνω δώρο, δεν θέλω λεφτά", της λέει, "θέλω μόνο να κάνουμε λίγη παρέα... Υπάρχει εδώ κοντά ένα ξενοδοχείο"... Από μια έρευνα που έκανα μετέπειτα ανακάλυψα πως ο περιπτεράς ήταν Αλβανός μετανάστης, πλήρως ενταγμένος φαίνεται στον τρόπο σκέψης της ντόπιας ανδροκρατίας... H Έλενα δεν το σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Ετοίμασε τα πράγματά της και επέστρεψε στην Πράγα. Αυτό είναι και το τέλος της ιστορίας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
μπραβο Χριστο πολυ καλη και εντελως πραγματικη.αυτη η ιστορια εχει παρα πολλα κοινα με τη ζωη μου.οπως το οτι:ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΤΟΥ.ΕΓΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΩΣΣΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΕΛΛΑΔΑ.το λαθος του Γιωργου ηταν οτι:επρεπε να παντρευτη Τσεχα αν ηθελε να μεινει στην Τσεχια μονιμα.δεν καταλαβαινω γιατι παντρευονται ξενες για να μηνουνε Ελλαδα???ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΓΟΝΕΙς ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.εγω ειχα πολλα κοινα με το Γιωργο.οταν μαθαναι οι γονεις μου οτι ειμαι παντρεμενος μου κοψανε τα λεφτα και με εκβιασμο με φερανε Ελλαδα.υπεφερα παρα πολυ αλλα βρηκα τη δυναμη καιεφυγα....

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.890
Πόντοι
5.975
ιστορίες σαν και αυτή να βλέπεουν οι ελλ(ε)ηνίδες για να πέρνουν μια εικόνα του τι θα πει πραγματική αγάπη και τι θυσίες κάποιες φορές πρέπει να γίνονται, κρίμα όμως για την κοπέλα η οποία σε κάθε περίπτωση είναι 100% η χαμένη της υπόθεσης...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Φυσικά και δεν είναι όλες οι αλλοδαπές πουτάνες. Εμένα ο κουμπάρος μου που τον έχω παντρέψει είναι παντρεμένος με γυναίκα από τη Σλοβακία. Μόνο ως πουτάνα δεν θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω αυτή την γυναίκα, είναι αξιοπρεπέστατη,ζει 14 χρόνια στην Ελλάδα, έχουν 3 παιδιά, είναι μια χαρά, και σας διαβεβαιώ ότι η κουμπάρα μου είναι πάρα πολύ καλύτερη από πάρα πολλές ελληνίδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....δε νομιζω οτι μια αλλοδαπη μπορει να ειναι ευτυχησμενη στην Ελλαδα!!!!!η γνωμη μου ειναι οτι αν θες να ζησεις Ελλαδα ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!εγω ειχα μεινει εκπληκτος τοτε που εκβιαστηκα πολυ ασχημα για να ερθω Ελλαδα τοτε.δεν περιμενα τρτοια κακια απο τους γονεις μου!!!!!!το προβλημα μου τοτε ηταν τα λεφτα!!!αγωραζα σπιτι και χρωσταγα.οι μισθοι 200$ τοτε!!!και οι γονεις μου ειχανε κανει τα παντα για να το χασω!!!βεβαια βγηκα νικητης απο ολη αυτη την ιστορια!!!τωρα ειναι καλητερα τα πραγματα.παντος εγω αν ειχα μια γκομενα που οι γονεις της ειχαν λεφτα οπως του Γιωργου της ιστοριας.δεν θα ειχα ξαναρθει ποτε στη ζωη μου Ελλαδα.και με τους γονεις μου θα ειχα ξεκοψει καθε σχεση!!!!ετσι πηγαινα να κανω οι γονεις μου δεν ξεραν οτι ειμαι παντρεμενος.για 3 χρονια περιπου.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eιναι κριμα τοσο ομορφες γυναικες να ερχονται συην Ελλαδα ειτε γιατι παντρευτηκαν Ελληνα ειτε για αλλο λογο και να περνανε αυτα.
Στη συγκεκριμενη ιστορια δεν την προστατευσε οσο θα επρεπε ο αντρας της.
Εγω στο μελλον που θα παντρευτω ξενη μαλλον απο καπου εκει αν καποιος πει κατι γι'αυτην τον εχω σκοτωσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το συμπερασμα:μην παιρνεται ποτε αλλοδαπη για να ζησεται στην Ελλαδα.εκτος απο λιγες εξεραισεις κανεται της κοπελες δυστηχισμενες.και εσεις βασσανιζεσται.οπως και μην παντρευεσται Ελληνιδες αν θελεται να ζησεται μονιμα στο εξωτερικο δεν θα ορθοποδισεται ποτε!!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το συμπερασμα:μην παιρνεται ποτε αλλοδαπη για να ζησεται στην Ελλαδα.εκτος απο λιγες εξεραισεις κανεται της κοπελες δυστηχισμενες.και εσεις βασσανιζεσται.οπως και μην παντρευεσται Ελληνιδες αν θελεται να ζησεται μονιμα στο εξωτερικο δεν θα ορθοποδισεται ποτε!!!!
Θα ειναι ωραια να εχεις μια πανεμορφη τετοια γυναικα και να τις προσφερεις τα παντα μακρια απο δω ομως,'εδω θα σε φανε'..ετσι πιστευω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eιναι κριμα τοσο ομορφες γυναικες να ερχονται συην Ελλαδα ειτε γιατι παντρευτηκαν Ελληνα ειτε για αλλο λογο και να περνανε αυτα.
Στη συγκεκριμενη ιστορια δεν την προστατευσε οσο θα επρεπε ο αντρας της.
Εγω στο μελλον που θα παντρευτω ξενη μαλλον απο καπου εκει αν καποιος πει κατι γι'αυτην τον εχω σκοτωσει.
καταρχην Χριστο μπραβο για το ωραιο θεμα :)επιτελους ενα καλο θεμα!!!!τωρα τελευταια ολα για πουστηδες γραφουνε.γαμησα το φιλο μου κ.λ.π.---ναι να παρεις ξενη.αλλα η συμβουλη μου ειναι φυγε και απο την Ελλαδα μαζι της!!!!αν παρεις ξενη οπως εγω και μιλας τη γλωσσα της τελεια,και ζεις στη χωρα της θα περασεις πολυ καλα.αν ομως την παρεις Ελλαδα να ζησεται θα δυστηχισεται και οι δυο!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε Δημητρακη πιστευω πως θα ηταν καλυτερα και συμφωνω μαζι σου γιατι

1-θα εχεις τους γονεις της διπλα της.
2-θα ζει στη χωρα της.

Για εναν αντρα ειναι ευκολο να προσαρμοστει στη χωρα και να εχει μακρια τους γονεις του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ειναι ωραια να εχεις μια πανεμορφη τετοια γυναικα και να τις προσφερεις τα παντα μακρια απο δω ομως,'εδω θα σε φανε'..ετσι πιστευω.
εμενα δεν με εφαγε κανεις!!!ειμαι εδω 15,5 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.οσοι φυγουν απο την Ελλαδα το 80% κωβει επαφες μετα απο 5-6 χρονια και δεν ξαναγυριζει.οσο για τον ηλιο που δεν μπορουσεχωρις αυτον ο Γιωργος.πας και στην Τουρκια με τα μισα λεφτα η στην Τα'ι'λανδη.αυτα τα λεω και στους φιλους μου στην Ελλαδα.που ο κοσμος τους τελειωνει στον Αλιμο και στη Βαρκιζα.παραπερα δεν εχουνε παει.ναι να βρεις μια τετοια πανεμορφη να ζεις στην πατριδα της και να στα δινει αυτη ολα....

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εμενα δεν με εφαγε κανεις!!!ειμαι εδω 15,5 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.οσοι φυγουν απο την Ελλαδα το 80% κωβει επαφες μετα απο 5-6 χρονια και δεν ξαναγυριζει.οσο για τον ηλιο που δεν μπορουσεχωρις αυτον ο Γιωργος.πας και στην Τουρκια με τα μισα λεφτα η στην Τα'ι'λανδη.αυτα τα λεω και στους φιλους μου στην Ελλαδα.που ο κοσμος τους τελειωνει στον Αλιμο και στη Βαρκιζα.παραπερα δεν εχουνε παει.ναι να βρεις μια τετοια πανεμορφη να ζεις στην πατριδα της και να στα δινει αυτη ολα....
Εννοουσα στην Ελλαδα θα σε φανε οι κωλοβλαχοι ζηλιαρηδες κλπ.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μαλακια του........
Του ελειπε ο ηλιος...............

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε Δημητρακη πιστευω πως θα ηταν καλυτερα και συμφωνω μαζι σου γιατι

1-θα εχεις τους γονεις της διπλα της.
2-θα ζει στη χωρα της.

Για εναν αντρα ειναι ευκολο να προσαρμοστει στη χωρα και να εχει μακρια τους γονεις του.
πιστευω οτι καλητερα για τον Ελληνα αντρα θα ειναι να παντρευτει οταν θα ειναι 5 χρονια τουλαχιστον στη χωρα της γυναικας.-θα ξερει τη γλωσσα αρκετα εως πολυ καλα(εξαρταται απο τον ανθρωπο).-θα μπορει να καταλαβει πως σκεφτεται ο λαος αυτος.εγω στην αρχη τους Ρωσσους δεν τους καταλαβινα καθολου.πως σκεφτονται πως θα αντιδρασουνε.τωρα δεν θεωρουμε και δεν νιωθω ξενος εδω.αντιθετα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.και παραξενευομαι οταν βλεπω κακασχημες Ελληνιδες που ουτε γυριζουν να σε κοιταξουν.που αυτα τα μπαζα στη Ρωσσια σου την πεφτουνε μονες τους!!!!!για να ζεισεις με ξενη γυναικα και να ευτυχισεις χρειαζονται αυτς οι 2 προοπτικες που εγραψα παραπανω!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εννοουσα στην Ελλαδα θα σε φανε οι κωλοβλαχοι ζηλιαρηδες κλπ.
Μαλακια του........
ναι ετσι ειναι.αν και εμενα πια με βλεπουνε στην Ελλαδα σαν ξενο και δεν με πολυ ζηλευουνε!!!!---δεν του ελειπε μονο ο ηλιος πιστευω οτι και οι γονεις του τον πιεσαν παρα πολυ να επιστρεψει Ελλαδα.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και η καημενη Τσεχα νομιζε οτι θα ερθει στην Ελλαδα και θα γευτει τον ηλιο και τη θαλασσα αλλα που να ηξερε........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλακια του........
.....εμενα παντος στ'αρχηδια μου ο ηλιος!!!!αυτο που μου λειπει απο την Ελλαδα ειναι η ΦΥΛΗς!!!εδω δεν εχει ανοικτα μπουρδελα.μονο κρυφα μασσατζαδικα.δεν εχει τη χαρα της μπουρδελοτσαρκας!!!αλλα οταν ερχομαι Ελλαδα μετα απο καμια βδομαδα τα βαριεμαι και αυτα!!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
.....εμενα παντος στ'αρχηδια μου ο ηλιος!!!!αυτο που μου λειπει απο την Ελλαδα ειναι η ΦΥΛΗς!!!εδω δεν εχει ανοικτα μπουρδελα.μονο κρυφα μασσατζαδικα.δεν εχει τη χαρα της μπουρδελοτσαρκας!!!αλλα οταν ερχομαι Ελλαδα μετα απο καμια βδομαδα τα βαριεμαι και αυτα!!!!
Σιγα σιγα τα βαριεσαι......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom