Νέα

Υπάρχει ζωή στα έγκατα της γης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
με εχετε τρομοκρατησει ρε παιδια.....
μενω Βριλησσια...τρεμω στην ιδεα να με επισκεφθει τετοιος gayουλας αλογομουρης βραδιατικα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
με εχετε τρομοκρατησει ρε παιδια.....
μενω Βριλησσια...τρεμω στην ιδεα να με επισκεφθει τετοιος gayουλας αλογομουρης βραδιατικα!
αλογομουρις γνησιος ειμε εγο,και αμα θεσ περνα μια βολτα απο μαρκοπουλο θα βρεις χιλιαδες

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
και οτι ελεγα να ετοιμασω μια ωραια μακαροναδα τωρα ρε συ! που να τα κρεμαω στην πορτα?
νηστικος θα μεινω δηλαδη?
πω-πω δίλημμα!!! :headbang:

OP
OP
Z

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μην τα παρει ο Σαουρμαν και στειλει τα org

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ο καιρος γαρ εγγυς..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
100 περιπου τρελαμενοι επιστημονες εχουν σκοπο να ανακαλυψουν οτι υπαρχει ζωη κατω απο το φλοιο της γης,ετοιμαζουν αποστολη με προορισμο τoν νοτιο πολο οπου πιστευουν οτι υπαρχειεισοδος..
προκειται για τη θεωρια της κοιλης γης(hollow earth)για την οποια υπαρχει μεγαλη βιβλιογραφια

HeyHo

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρα τωρα . Υπαρχουν πολλες θεωριες που λενε οτι εκτος απο τους αξωγηινους υπαρχουν και οι εσωγηινοι ! Ειναι αυτο που λενε ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ .και οτι η γη δεν εχει πυρηνα . Επισης για να μην σας κουρασω , με πολλες λεπτομεριες , ο Χιτλερ  και οι Σ.Σ πιστευαν στην κουφια γη !Φημολογιτε μαλιστα οτι ειχαν (η' ειχαν ανακαληψη) διοδο "προς τα κατω" που υπηρχε στον βορειο πολο ! Αυτη η θεωρια βασιζετε(η'οχι)στο οτι ο χιλτερ δεν αυτοκτονησε κ την εκανε για τα κρυα ! Τεσπα... Εγω δεν ειμαι καθετος , αλλα ουτε κ θετικος , για την κουφια γη !

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
θεωρια που εχει καταρριφθει εδω και χρονια απ'την επιστημη και που φλερταρε εντονα με συνωμοσιολογια ηταν η κουφια γη.Ελεγαν οι υποστηρικτες της οτι υπαρχουν φωτογραφιες απο δορυφορο που δειχνουν την εισοδο που βρισκεται στο βορειο πολο και που δεν τις βγαζουν προς τα εξω...Παραμυθια!Η ανθρωπινη αγνοια συντηρησε αυτο το μυθο επι τοσα χρονια

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ειναι αυτο που λενε ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Κούφια Γη, κούφια κεφάλια και άλλα χριτωμένα...

ο Χιτλερ  και οι Σ.Σ πιστευαν στην κουφια γη !Φημολογιτε μαλιστα οτι ειχαν (η' ειχαν ανακαληψη) διοδο "προς τα κατω" που υπηρχε στον βορειο πολο ! Αυτη η θεωρια βασιζετε(η'οχι)στο οτι [size=12pt]ο χιλτερ δεν αυτοκτονησε κ την εκανε για τα κρυα ![/size] Τεσπα... Εγω δεν ειμαι καθετος , αλλα ουτε κ θετικος , για την κουφια γη !

Διεκδικεί και επίδομα θέρμανσης; :rockon:

HeyHo

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
o xilter ειναι ο ποιο αδικιμενος ανθρωπος στον κοσμο...  :'(

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
o xilter ειναι ο ποιο αδικιμενος ανθρωπος στον κοσμο...  :'(

Πας καλά?

Κατ' αρχήν, δεν ξέρεις όλους τους ανθρώπους του κόσμου, και πόσο αδικημένος είναι (ή ήταν) ο καθένας απ' αυτούς...

Χώρια που εγώ δεν ξέρω καν τον Ξίλτερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom