μπα ειμε ασος στο ψαξιμο ,ανακαλιπτο θισαυρουςδεν ψαχνεις καλα ????????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει ζωή στα έγκατα της γης;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ένα Βριλ (ή Βριχ) αυτοπροσώπως.antisthenis, ποιος είναι ο κύριος;; ο καζαμπούμπου;;;
Από μυστική μάζωξη Υποχθόνιων η φωτό.
και πετρελαιο?μπα ειμε ασος στο ψαξιμο ,ανακαλιπτο θισαυρους
αλογομουρις γνησιος ειμε εγο,και αμα θεσ περνα μια βολτα απο μαρκοπουλο θα βρεις χιλιαδεςμε εχετε τρομοκρατησει ρε παιδια.....
μενω Βριλησσια...τρεμω στην ιδεα να με επισκεφθει τετοιος gayουλας αλογομουρης βραδιατικα!
βαλε σκορδα στην πορταμε εχετε τρομοκρατησει ρε παιδια.....
μενω Βριλησσια...τρεμω στην ιδεα να με επισκεφθει τετοιος gayουλας αλογομουρης βραδιατικα!
τσουκνιδα πρεπη να βαληςβαλε σκορδα στην πορτα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ο καιρος γαρ εγγυς..
εισαι πολυ πισω, ο πολεμαρχος του θεουο καιρος γαρ εγγυς..
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
προκειται για τη θεωρια της κοιλης γης(hollow earth)για την οποια υπαρχει μεγαλη βιβλιογραφια100 περιπου τρελαμενοι επιστημονες εχουν σκοπο να ανακαλυψουν οτι υπαρχει ζωη κατω απο το φλοιο της γης,ετοιμαζουν αποστολη με προορισμο τoν νοτιο πολο οπου πιστευουν οτι υπαρχειεισοδος..
Σοβαρα τωρα . Υπαρχουν πολλες θεωριες που λενε οτι εκτος απο τους αξωγηινους υπαρχουν και οι εσωγηινοι ! Ειναι αυτο που λενε ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ .και οτι η γη δεν εχει πυρηνα . Επισης για να μην σας κουρασω , με πολλες λεπτομεριες , ο Χιτλερ και οι Σ.Σ πιστευαν στην κουφια γη !Φημολογιτε μαλιστα οτι ειχαν (η' ειχαν ανακαληψη) διοδο "προς τα κατω" που υπηρχε στον βορειο πολο ! Αυτη η θεωρια βασιζετε(η'οχι)στο οτι ο χιλτερ δεν αυτοκτονησε κ την εκανε για τα κρυα ! Τεσπα... Εγω δεν ειμαι καθετος , αλλα ουτε κ θετικος , για την κουφια γη !
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
θεωρια που εχει καταρριφθει εδω και χρονια απ'την επιστημη και που φλερταρε εντονα με συνωμοσιολογια ηταν η κουφια γη.Ελεγαν οι υποστηρικτες της οτι υπαρχουν φωτογραφιες απο δορυφορο που δειχνουν την εισοδο που βρισκεται στο βορειο πολο και που δεν τις βγαζουν προς τα εξω...Παραμυθια!Η ανθρωπινη αγνοια συντηρησε αυτο το μυθο επι τοσα χρονια
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ειναι αυτο που λενε ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
Κούφια Γη, κούφια κεφάλια και άλλα χριτωμένα...
ο Χιτλερ και οι Σ.Σ πιστευαν στην κουφια γη !Φημολογιτε μαλιστα οτι ειχαν (η' ειχαν ανακαληψη) διοδο "προς τα κατω" που υπηρχε στον βορειο πολο ! Αυτη η θεωρια βασιζετε(η'οχι)στο οτι [size=12pt]ο χιλτερ δεν αυτοκτονησε κ την εκανε για τα κρυα ![/size] Τεσπα... Εγω δεν ειμαι καθετος , αλλα ουτε κ θετικος , για την κουφια γη !
Διεκδικεί και επίδομα θέρμανσης;
poutSAMURAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επηδομα δεν θα λεγα γιατι παιζη να ηναι και η κολαση εκη και απο θερμανση οση θεςΚούφια Γη, κούφια κεφάλια και άλλα χριτωμένα...
Διεκδικεί και επίδομα θέρμανσης;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
επηδομα δεν θα λεγα γιατι παιζη να ηναι και η κολαση εκη και απο θερμανση οση θες
Αφού σου λέει κάνει βρωμόκρυο...
poutSAMURAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κατεβα ληγο πιο κατο και θα δης τι ζεστη κανη. Σκαη ο τζητζηκας λεμεΑφού σου λέει κάνει βρωμόκρυο...
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
o xilter ειναι ο ποιο αδικιμενος ανθρωπος στον κοσμο... :'(
Πας καλά?
Κατ' αρχήν, δεν ξέρεις όλους τους ανθρώπους του κόσμου, και πόσο αδικημένος είναι (ή ήταν) ο καθένας απ' αυτούς...
Χώρια που εγώ δεν ξέρω καν τον Ξίλτερ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13