giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κούλάσταμπούλακεί..Ετσι στη κολαση με τα καζανια και μαζοχιστικα κολπα, ολη τη μερα, αυτα ειναι
κούλάσταμπούλακεί..Ετσι στη κολαση με τα καζανια και μαζοχιστικα κολπα, ολη τη μερα, αυτα ειναι
τυπε μου με κανεις να τρωω τα νυχια μου..
τυπε υπομονητυπε μου με κανεις να τρωω τα νυχια μου..
η πραγματικη ζωη αρχιζει μετα τον θανατο
τυπε υπομονη
το 2012 ειναι κοντα
Ας ακούσουμε και την γνώμη της Εκκλησίας...
Στειλτε με στη κολαση δε γουσταρω συνεφακια
σε ποιον πεφτει το βαρος της αποδειξης?
πρεπει αυτος που δεν πιστευει σε κατι να αποδειξει την ανυπαρξια του, η αυτος που πιστευει σε κατι την υπαρξη του?
Πολυ απλα, αν δεν πιστευεις στο Βούδα, μπορεις να μου παραθεσεις αξιοπιστες αποδειξεις?
Η πιστευεις ταυτοχρονα σε ολες τις θεοτητες (επισημες και ανεπισημες)?
κοιτα τι σε περιμενει εκει τυπε
Kαλα ρε μαλακες δεν ντρεπεστε που βαζετε αγιες εικονες στο site!!!
Δειτε το ντοκυμανταιρ zeitgheist στο πρωτο μερος που καταριπτει τη θεωρια του χριστιανισμου. Βαλτε στο google τη λεξη zeitgheist. Δε χρειαζεται κτεβασμα κ εχει κ ελληνικους υποτιτλους. Θα παθετε μουνοπλακα
Σκληροί άνθρωποι, απρόσιτοι, πλούσιοι, <<ισχυροί>> με τα μέτρα που τα μετράμε στην τωρινή ζωή φεύγουν καθημερινά για το παντοτινό ταξίδι με μία μόνο ευχή, που πολλές φορές την εξομολογούνται και στον ιερέα του κάθε νοσοκομείου, ρωτώντας τον με αγωνία αν υπάρχει κι άλλη ζωή πέρα απ'αυτή που ζούμε.
βάλε σε παρακαλώ το link γιατί το βρίσκω αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους thanks
Ρε παιδια ελεος το πρωτο μερος του zeitgeist για τον χριστιανισμο ειναι τιγκα στην μπαρουφα! Διασταυρωστε αυτα που σας σερβιρουν μην τα καταπινετε αμασητα...Δειτε το ντοκυμανταιρ zeitgheist στο πρωτο μερος που καταριπτει τη θεωρια του χριστιανισμου. Βαλτε στο google τη λεξη zeitgheist. Δε χρειαζεται κτεβασμα κ εχει κ ελληνικους υποτιτλους. Θα παθετε μουνοπλακα