Νέα

Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει μικρός και μεγάλος θάνατος...Όταν τελειώνει ένας έρωτας η καρδιά νεκρώνεται...Μέχρι να αναστηθεί με έναν άλλο έρωτα... :dancing:

γι' αυτο πατε στις τανες ρε! για να εισαστε αθανατοι..?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ρε πριν το θανατο υπαρχει ζωη?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

URL]]

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Χους ην και εις χουν απελευσατω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ει! γιατί υπάρχουν 2 θέματα για το θάνατο? >:(

παρακαλώ να συγχωνευτούν! :rolleyes:

κι αυτός ο james_sex_32 τι είναι? κλώνος μου και δεν το ξέρω? :think: :think: :think:

θα σου κάνω μήνυση ρεεεε! το james το έχω κατοχυρώσει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παρεπιμπτόντως η κωλάρα  :bigdick:στο αβαταράκι σου, ανασταίνει κάθε ψόφιο!!! :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σαφως και υπαρχει ζωη μετα τον θανατο..εξαλλου αυτο εχει αποτυπωθει απο πολλους που εχουν ''μεταβει'' στον αλλο κοσμο αλλα επεστρεψαν τελικα πισω.φιλικο μου προσωπο ενω ηταν ασχημα στην εντατικη ειχε δει ονειρο οτι πηγαινει στο λεγομενο ''αλλο'' κοσμο αλλα τελικα της ειπαν να επιστρεψει πισω επειδη ακομα δεν ειχε τελιωσει ο χρονος της στην γη..οπως και εγινε..συνηλθε..βεβαια ολα αυτα μου τα ειπε με περισσοτερες λεπτομερειες τις οποιες δεν θελω να γραψω εδω!εν κατακλειδει, πιστευω οτι δεν ειναι τα πραγματα οπως θελουν πολλοι να μας τα παρουσιασουν, δηλαδη γλεντηστε γιατι μετα χανομαστε..ολοι αυτοι τα παρουσιαζουν ετσι γιατι πολυ απλα κερδιζουν αυτο που θελουν..χρηματα!χρειαζετε προσοχη στην ζωη που κανουμε σ' αυτο τον κοσμο και κυριως να εχουμε την καρδια και την ψυχη μικρου παιδιου.η ψυχη μας ειναι ο,τι σημαντικοτερο εχουμε και κοστιζει περισσοτερο απο ολα τα δις αυτου του κοσμου..ας την κραταμε ξεσκονισμενη και γυαλισμενη παντα!

Επισκέπτης
σαφως και υπαρχει ζωη μετα τον θανατο..εξαλλου αυτο εχει αποτυπωθει απο πολλους που εχουν ''μεταβει'' στον αλλο κοσμο αλλα επεστρεψαν τελικα πισω.φιλικο μου προσωπο ενω ηταν ασχημα στην εντατικη ειχε δει ονειρο οτι πηγαινει στο λεγομενο ''αλλο'' κοσμο αλλα τελικα της ειπαν να επιστρεψει πισω επειδη ακομα δεν ειχε τελιωσει ο χρονος της στην γη

μην υποτιμας ομως τις δυναμεις του μυαλου..

Επισκέπτης
Εδώ δεν υπάρχει ζωή πριν το θάνατο,θα υπάρχει μετα;! :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
μην υποτιμας ομως τις δυναμεις του μυαλου..
Κάποιες φορές όντως το μυαλό κάνει τεράστια παιχνίδια και η αυθυποβολή είναι σημαντικός παράγων. Αλλά κάποια πράγματα δεν ερμηνεύονται απλά με το μυαλό.
Κάτι πιστεύω ,προσωπικά, ότι υπάρχει περα από εδώ...

Επισκέπτης
Κάποιες φορές όντως το μυαλό κάνει τεράστια παιχνίδια και η αυθυποβολή είναι σημαντικός παράγων. Αλλά κάποια πράγματα δεν ερμηνεύονται απλά με το μυαλό.
Κάτι πιστεύω ,προσωπικά, ότι υπάρχει περα από εδώ...

λογω αθειας, πιστευω οτι δεν υπαρχει τπτ μετα. απλα γινομαστε τροφη για αλλους οργανισμους (εκτος κι αν μας καψουν  :rockon: ).

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom