Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
μα γιατι αμέσως το πας στην τιμωρία ?  μονο μαστιγιο υπάρχει ?

αυτός τα κολπα του εγω τα δικά μου ,,

Εισαι εκτος πραγματικοτητας, οχι μονο στη ζωη, αλλά κ σε οσα γραφουμε εδω. Ανθρωπε μου, σου ανεφερα περι της ΜΗ τιμωριας (μάτια ανοιχτά..πάμε.. "Εξάλλου ποτέ δεν τιμωρεί, ο Θεός χρησιμοποιει την διαπαιδαγώγηση") επειδη εσυ προηγουμενως ειχες γραψει περι τιμωριας: "Υπάρχει και η εκδοχή οτι με τιμωρεί η δε με παει επειδη δεν τον λατρευω"... Οκ? ενεργοποιηθηκε η λογική ή ακομα..?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απορώ πόσο μπορεί κανείς να αναλύσει αυτό το θέμα....
40 σελίδες ρε;
έλεος...

τελικά τον βρήκατε;υπάρχει;

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εν το μεταξύ, τα μεγαλύτερα θύματα του παπαδαριού, είναι τύποι σαν το liberistas. Τεράστια κορόϊδα... Κάτι σαν εθελοντικά άμισθοι πωλητές.

Όταν θα διαπιστώσεις ποσο κοροϊδο ησουν ο ίδιος που δεν πιστευες τοσο καιρο, θα λες για τον χαμένο χρόνο. Τουλάχιστον, θα'χεις το υπολοιπο -όσο κι αν ειναι αυτο κ μακάρι να'ναι πολυ- για να αλλάξεις σε πολλά.

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Liberistas... Αφιερωμένο.

Ούτε κόκκαλο δεν έγλειψες εσύ (και όλοι σαν κι εσένα) από τα 9,5 μύρια που τσέπωσαν το παπαδαριό και οι κολλητοί του. Και μην κοιτάς που βγήκε η βρώμα και το παίζουν οσίες όλες τους. Μια χαρά κονομάγανε alltogether μάτσα-μούτσα, όσο τα πράγματα πήγαιναν καλά και το υποκατάστημα κονόμαγε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα...

Κοιτα να δεις... προσωπικά, εχω γνωρισει αρκετους ιερεις πανάξιους, ο δε εκεινος που ξέρω χρονια ολοκληρα εχει παραμεινει ιδιος κ απαραλλαχτος. Δεν με ενδιαφέρει να γλυψω απο κανενος τη λαμογιά, όπως δεν με ενδιαφέρει να σπιλώσω όλους τους ιερείς, επειδη κάποια 'μαυρα προβατα' παραστράτησαν απο αυτο που πιστευουν και έκαναν τον κοσμο (πολλοι εκ των οποιων αφορμη ζήταγαν για να πετάξουν λάσπη κ κατηγοριες, αφου ποτέ δεν ανέχονταν τους ιερεις..ακομα και τους καλους) να μην τους θεωρει άξιους και αληθινους.
Και οι γιατροι, και οι δικηγοροι είναι λαμογια..αρκετοι απο τους πρωτους παιρνουν φακελακια ή ειναι σκιτζηδες, οι δε δευτεροι  (μερος τους) είναι μανουλες στις κομπινες κλπ. Αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που αντιπροσωπευουν 'λερωνεται', επειδη οι ιδιοι δεν το υπηρετουν σωστα. Δλδ δεν θα παρατησω την ιατρικη επιστημη και θα την αφορισω και δεν θα ξαναπαω σε γιατρο, επειδη ο ταδε είναι αναξιος και λαμογιο. Θα βρω άλλον. Ομοιως για τους δικηγορους.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις... προσωπικά, εχω γνωρισει αρκετους ιερεις πανάξιους, ο δε εκεινος που ξέρω χρονια ολοκληρα εχει παραμεινει ιδιος κ απαραλλαχτος. Δεν με ενδιαφέρει να γλυψω απο κανενος τη λαμογιά, όπως δεν με ενδιαφέρει να σπιλώσω όλους τους ιερείς, επειδη κάποια 'μαυρα προβατα' παραστράτησαν απο αυτο που πιστευουν και έκαναν τον κοσμο (πολλοι εκ των οποιων αφορμη ζήταγαν για να πετάξουν λάσπη κ κατηγοριες, αφου ποτέ δεν ανέχονταν τους ιερεις..ακομα και τους καλους) να μην τους θεωρει άξιους και αληθινους.
Και οι γιατροι, και οι δικηγοροι είναι λαμογια..αρκετοι απο τους πρωτους παιρνουν φακελακια ή ειναι σκιτζηδες, οι δε δευτεροι  (μερος τους) είναι μανουλες στις κομπινες κλπ. Αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που αντιπροσωπευουν 'λερωνεται', επειδη οι ιδιοι δεν το υπηρετουν σωστα. Δλδ δεν θα παρατησω την ιατρικη επιστημη και θα την αφορισω και δεν θα ξαναπαω σε γιατρο, επειδη ο ταδε είναι αναξιος και λαμογιο. Θα βρω άλλον. Ομοιως για τους δικηγορους.
δυστυχώς φίλε μου τα μαύρα πρόβατα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Απλά προσπαθώ να μας δώσει τη δική του άποψη ο Liberistas για το τι εννοεί αυτός ότι είναι ο Θεός. Πολύ φοβάμαι, ότι ούτε και αυτός δεν ξέρει...

Και να σου πω κ κάτι άλλο? Τον Θεο δεν Τον γνωριζεις μια φορα και..τελειωσε. Εδώ άγιοι και Τον γνωρισαν μέχρις ενος σημειου.. ακριβως επειδη ειναι απειρος, πανσοφος και τοσα άλλα. Ο νους του ανθρωπου ειναι πεπερασμένος, γι'αυτο και χρειάζεται η 'κοινωνία' του με τον Θεο, αφου μονον Εκεινος μπορει να τον κάνει να μάθει. Εδώ θέλει κανεις χρονια ολοκληρα και σπουδες για να μάθει την επιστημη του (Νομικη, Ιατρικη κ τοσα άλλα) και κατοπιν προσωπικη εμπειρια πάνω στο αντικειμενο.. και θες τον Θεό να Τον γνωρισεις (γνωρισω) σε μικρο χρονικο διάστημα? Τον Θεο Τον γνωριζεις μέρα με τη μέρα, κάθε στιγμή μαθαίνεις ή καταλαβαινεις νέα πράγματα, πιο συνειδητά και πάλι θελεις κι άλλο, επειδη καταλαβαινεις ότι ειμαστε τοσο μικροι για να Τον 'χωρέσουμε' και να τον εγκολπωθούμε..δεν υπάρχουν όρια, ουτε τέλος. Προσωπικά, Τον έχω (ανα)γνωρισει σε αμέτρητες στιγμές της ζωης μου με την παρουσια Του, αλλά και παλι νιώθεις πάντα ότι δεν έχεις μάθει τιποτα, σε σχέση με το άπειρο που Εκεινος είναι...και πως θα μπορουσες άλλωστε?

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχώς φίλε μου τα μαύρα πρόβατα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση

Δεν συμφωνώ, αλλά ακομα κι έτσι να ήταν, αυτο δεν θα έπρεπε να επηρεαζει κανεναν ως προς το να βρει ένα άξιο πνευματικο. Στην εκκλησια δεν πας για τον παπά, αλλά για τον Χριστο. Στη Λειτουργια δεν πας για να πιασεις κουβέντα, αλλά για το όλο Μυστηριο. Όσα κάνεις δεν τα κάνεις επειδη ο παπάς στα λέει, αλλά επειδη αυτο ειναι το κηρυγμα και το θέλημα του Θεού. Και ειτε τα κάνεις, ειτε κάνεις μερικά ειτε δεν ξερω τι... και αναλογως βλέπεις τη βοήθειά Του, όπως Εκεινος βούλεται κι ας μην καταλαβαινουμε πολλές φορές το γιατι (πχ γιατι μας βοήθησε, παρολο που ειχαμε κάνει την ταδε αμαρτια ή ενέργεια).

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ο Θεός του Χριστιανισμού είναι Φιλάνθρωπος που συγχωρεί ακόμα και τους εγκληματίες έστω και την τελευταία στιγμή αρκεί να μετανοήσουν όπως ορίζεται από την Θρησκεία.Μάλλον σε κάποιο Θεό άλλης Θρησκείας αναφέρεσαι.

Σωστος. Τι έκανε με τον ληστη που ηταν μαζι Του πάνω στον σταυρο? Τον συγχώρεσε λιγο πριν πεθάνει ο ληστης και ήταν και ο πρωτος που μπηκε στον Παράδεισο. Υπάρχει καλυτερο παράδειγμα?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Όταν θα διαπιστώσεις ποσο κοροϊδο ησουν ο ίδιος που δεν πιστευες τοσο καιρο, θα λες για τον χαμένο χρόνο. Τουλάχιστον, θα'χεις το υπολοιπο -όσο κι αν ειναι αυτο κ μακάρι να'ναι πολυ- για να αλλάξεις σε πολλά.
Το δικό σου Θεό, δε με ενδιαφέρει να τον βρω. Ειδικά τη στιγμή που όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα. Το ότι ο μόνος Θεός που πιστεύουν το παπαδαριό και οι κολλητοί του είναι τα φράγκα, λόγω δουλειάς, έχω τη δυνατότητα να το γνωρίζω λίγο καλύτερα από σένα. Τώρα, αν αναφέρεσαι σε μερικές εξαιρέσεις παπάδων-θυμάτων σαν κι εσένα, που παίρνουν προαγωγή από απλοί άμισθοι πωλητές σε έμμισθοι πωλητές, αυτό γίνεται για το ξεκάρφωμα (για να έχετε να λέτε ακριβώς αυτό που είπες: "εγώ ξέρω έναν..."). Τα στελέχια του μαγαζιού για το οποίο δουλεύεις πτωχέ μου πωλητά, μια χαρά τρώνε και πίνουν εις υγεία των κορόϊδων όπως εσύ.

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Το δικό σου Θεό, δε με ενδιαφέρει να τον βρω. Ειδικά τη στιγμή που όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα. Το ότι ο μόνος Θεός που πιστεύουν το παπαδαριό και οι κολλητοί του είναι τα φράγκα, λόγω δουλειάς, έχω τη δυνατότητα να το γνωρίζω λίγο καλύτερα από σένα. Τώρα, αν αναφέρεσαι σε μερικές εξαιρέσεις παπάδων-θυμάτων σαν κι εσένα, που παίρνουν προαγωγή από απλοί άμισθοι πωλητές σε έμμισθοι πωλητές, αυτό γίνεται για το ξεκάρφωμα (για να έχετε να λέτε ακριβώς αυτό που είπες: "εγώ ξέρω έναν..."). Τα στελέχια του μαγαζιού για το οποίο δουλεύεις πτωχέ μου πωλητά, μια χαρά τρώνε και πίνουν εις υγεία των κορόϊδων όπως εσύ.

Εισαι απο άλλο ανέκδοτο τελικά. Σε ποιο σημείο σού προτεινα συγκεκριμένο παπά, μπορεις να το δειξεις?
Και επισης, τι σημαινει η περισπουδαστη φραση "Ειδικά τη στιγμή που όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα", πού κολλάει?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που αντιπροσωπευουν 'λερωνεται', επειδη οι ιδιοι δεν το υπηρετουν σωστα. Δλδ δεν θα παρατησω την ιατρικη επιστημη και θα την αφορισω και δεν θα ξαναπαω σε γιατρο, επειδη ο ταδε είναι αναξιος και λαμογιο. Θα βρω άλλον. Ομοιως για τους δικηγορους.

Ρε απίστευτε τύπε,

Την περίπτωση να ΜΗΝ χρειάζεται κανείς δικηγόρο (ή γιατρό), επειδή δεν έχει υποθέσεις που απαιτούν εφαρμογή δικαιοσύνης (ή προβλήματα υγείας) δε την σκέφτεσαι?

Τι σόϊ λογική είναι αυτή (και κόλλημα με το παπαδαριό) που έχετε, και θέλετε σώνει και καλά να πείτε σε όλους εμάς τους υπόλοιπους ότι τους χρειαζόμαστε αυτούς τους τύπους με τα ράσα?
Το ότι ΔΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, όσο καλοί κι αν είναι, δε σου περνάει απ' το μυαλό?

Όσο για αυτό που λες ότι "αντιπροσωπεύουν" (για τους σωστούς μιλάω, όχι για τα λαμόγια), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  Άρα δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα, τον εαυτό τους μόνο αντιπροσωπεύουν, και ΛΕΝΕ ότι κάτι άλλο αντιπροσωπεύουν.
Άρα είναι είτε εξ ορισμού λαμόγια (όλοι - γιατί λένε ψέμματα) είτε πλανημένοι (γιατί έχουν πιστέψει στα ανύπαρκτα), οπότε σαν πλανημένοι, πάλι μαλακίες θα ακούσω αν τους αναζητήσω.

Αυτή την εκδοχή δε την αντιμετωπίζεις σα μια πιθανότητα να συμβαίνει?

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ρε απίστευτε τύπε,

Την περίπτωση να ΜΗΝ χρειάζεται κανείς δικηγόρο (ή γιατρό), επειδή δεν έχει υποθέσεις που απαιτούν εφαρμογή δικαιοσύνης (ή προβλήματα υγείας) δε την σκέφτεσαι?

Τι σόϊ λογική είναι αυτή (και κόλλημα με το παπαδαριό) που έχετε, και θέλετε σώνει και καλά να πείτε σε όλους εμάς τους υπόλοιπους ότι τους χρειαζόμαστε αυτούς τους τύπους με τα ράσα?
Το ότι ΔΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, όσο καλοί κι αν είναι, δε σου περνάει απ' το μυαλό?

Όσο για αυτό που λες ότι "αντιπροσωπεύουν" (για τους σωστούς μιλάω, όχι για τα λαμόγια), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  Άρα δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα, τον εαυτό τους μόνο αντιπροσωπεύουν, και ΛΕΝΕ ότι κάτι άλλο αντιπροσωπεύουν.
Άρα είναι είτε εξ ορισμού λαμόγια (όλοι - γιατί λένε ψέμματα) είτε πλανημένοι (γιατί έχουν πιστέψει στα ανύπαρκτα), οπότε σαν πλανημένοι, πάλι μαλακίες θα ακούσω αν τους αναζητήσω.

Αυτή την εκδοχή δε την αντιμετωπίζεις σα μια πιθανότητα να συμβαίνει?

Εσυ πάλι μπηκες σαν... , έγραψες και βγηκες. 2ον, πόσο μυαλο μπορεις να έχεις για να λες οτι δεν θα χρειαστεις (ή δεν χρειάστηκες) ποτέ σου γιατρό? Πόσο, πραγματικά? θεωρείς τώρα ότι το επιχείρημά σου ήταν ...ακράδαντο φαντάζομαι, ε? :headbang: :headbang: Για τους δικηγορους πάλι... ευχομαι να μην μπλέξεις ποτε με τον Νομο, πράγματι. Αλλα όλο κ κάπου θα σου χρειαστουν, οπότε άσε τη αμπελοφιλοσοφία..... :idiot:
3ον, αφου εσυ ειδικευτηκες κ παιδευτηκες τοσο πολυ με το ολο θέμα και κατέληξες οτι δεν υπάρχει τιποτα τελικά κ πως οι ιερεις αντιπροσωπευουν το τιποτα κ μονο τον εαυτο τους, μπορείς να συνεχίσεις το δρομο σου. Κανεις δεν σου επιβάλλει να πας εκκλησία, ουτε να ερθεις σε επικοινωνία με τους ιερείς. Τέλος.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ειλικρινά, είσαι τόσο πρόβατο, που δεν μπορείς να δείς πέρα από τη μύτη σου και μου συγκρίνεις πατάτες με αυτοκίνητα (έχω γνωρίσει πολλούς σαν κι εσένα και όλοι την ίδια προβατοποιημένη κασέτα βάζουν να παίζει).

Η ιατρική, όπως και η νομική, είναι ίδια για όλους. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να επιλέξει το γιατρό του ή το δικηγόρο του, χωρίς να φανατίζεται ότι μόνο ο δικός του γιατρός ή δικηγόρος της σχολής Stokos είναι ο μόνος που γνωρίζει τη σωστή ιατρική ή νομική επιστήμη. Εχεις ακούσει ποτέ γιατρό ή δικηγόρο να λέει ότι μόνο οι απόφοιτοι μιας συγκεκριμένης σχολής ξέρουν την πραγματική ιατρική ή νομική και ότι οι άλλοι είναι σκιτζήδες; Και όμως το εκάστοτε παπαδαριό αυτό λέει: "Μόνο μέσα από εμάς μπορεί να γνωρίσει κανένας τον αληθινό Θεό. Οι άλλοι είναι άχρηστοι."

Ειλικρινά, σε λυπάμαι (όπως και κάθε άλλο φανατικό με κάτι), γιατί μόνος σου παρέδωσες στα χέρια του παπαδαριού τη μόνη ανθρώπινη λειτουργία που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζωάκια: αυτή της λογικής σκέψης.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι απο άλλο ανέκδοτο τελικά. Σε ποιο σημείο σού προτεινα συγκεκριμένο παπά, μπορεις να το δειξεις?
Και επισης, τι σημαινει η περισπουδαστη φραση "Ειδικά τη στιγμή που όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα", πού κολλάει?
Κολλάει στο ότι ήμουν και εγώ κάποτε προβατοποιημένο θύμα του παπαδαριού, όπως εσύ. Ευτυχώς, όμως ξύπνησα... δεν είμαι πια πρόβατο...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κολλάει στο ότι ήμουν και εγώ κάποτε προβατοποιημένο θύμα του παπαδαριού, όπως εσύ. Ευτυχώς, όμως ξύπνησα... δεν είμαι πια πρόβατο...
Eγω παλι αυτοχαρακτηριζομαι χριστιανος αλλα με τους παπαδες εχω ελαχιστη σχεση. Αυτο σε χαλαει?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Eγω παλι αυτοχαρακτηριζομαι χριστιανος αλλα με τους παπαδες εχω ελαχιστη σχεση. Αυτο σε χαλαει?
Αν δεν επιμένεις να με πείσεις κι εσύ ότι είσαι άλλος ένας που κατέχει τη μοναδική αλήθεια για το τι είναι ο Θεός και ότι μόνο ο δικός σου Θεός είναι ο αληθινός και όλων των άλλων είναι μαλακίες, γιατί να με χαλάει;

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ειλικρινά, είσαι τόσο πρόβατο, που δεν μπορείς να δείς πέρα από τη μύτη σου και μου συγκρίνεις πατάτες με αυτοκίνητα (έχω γνωρίσει πολλούς σαν κι εσένα και όλοι την ίδια προβατοποιημένη κασέτα βάζουν να παίζει).

Η ιατρική, όπως και η νομική, είναι ίδια για όλους. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να επιλέξει το γιατρό του ή το δικηγόρο του, χωρίς να φανατίζεται ότι μόνο ο δικός του γιατρός ή δικηγόρος της σχολής Stokos είναι ο μόνος που γνωρίζει τη σωστή ιατρική ή νομική επιστήμη. Εχεις ακούσει ποτέ γιατρό ή δικηγόρο να λέει ότι μόνο οι απόφοιτοι μιας συγκεκριμένης σχολής ξέρουν την πραγματική ιατρική ή νομική και ότι οι άλλοι είναι σκιτζήδες; Και όμως το εκάστοτε παπαδαριό αυτό λέει: "Μόνο μέσα από εμάς μπορεί να γνωρίσει κανένας τον αληθινό Θεό. Οι άλλοι είναι άχρηστοι."

Ειλικρινά, σε λυπάμαι (όπως και κάθε άλλο φανατικό με κάτι), γιατί μόνος σου παρέδωσες στα χέρια του παπαδαριού τη μόνη ανθρώπινη λειτουργία που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζωάκια: αυτή της λογικής σκέψης.

Φτωχέ το πνευματι φιλε...καλώς ή κακώς, τα δόγματα της Εκκλησιας καθώς και οι παραβολές και τα παραδείγματα ενδεχομένως που έχει,δεν αλλάζουν...ουτε ανάλογα τον..καιρό, ουτε ανάλογα με τα ήθη της κάθε εποχης, οπως πχ κάνουν οι καθολικοι και έχουν αλλαξει τόσα. Εισαι ο 5ος, 6ος (?) στη σειρα που άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαινει και άλλα γραφει ως απάντηση σε αυτά που έγραψα. Τυχαίο? Δε νομίζω. Απλά ειστε σε άλλη συχνοτητα και μάλιστα την έχετε βάλει τοσο δυνατά, που έχετε ξεκουφαθει και δεν ακουτε τίποτε άλλο.
Θα το πω λιγο πιο χοντρά: τι...κοτσάνες ειναι αυτες περι φανατισμου με συγκεκριμενο γιατρο, δικηγορο,αποφοιτους σχολης και που δηθεν μονο εκεινος/οι γνωριζει/ουν την σωστη ιατρικη κλπ? Εισαι εδώ, επικοινωνεις με τον κοσμο ή μονο με τον εαυτο σου?
Πες μου, αλλιως να μη χάνω τον χρόνο μου στο να σου απαντάω..κριμα ειναι. :headbang:

kafenes357

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε λογική και Θρησκεία δεν πάνε ποτέ μαζί.Υπάρχουν πολλά στραβά από Ιερείς που πολλές φορρές σε απομακρύνουν από την Εκκλησία και από τον Χριστό αντί να σε φέρουν κοντά σε αυτόν.Συμφωνώ ως προς αυτό αλλά η πίστη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος προς τον Χριστό δεν πρέπει να επηρεάζεται από τα παπαδαριά και τις λαμογιές τους.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Φτωχέ το πνευματι φιλε...καλώς ή κακώς, τα δόγματα της Εκκλησιας καθώς και οι παραβολές και τα παραδείγματα ενδεχομένως που έχει,δεν αλλάζουν...ουτε ανάλογα τον..καιρό, ουτε ανάλογα με τα ήθη της κάθε εποχης, οπως πχ κάνουν οι καθολικοι και έχουν αλλαξει τόσα. Εισαι ο 5ος, 6ος (?) στη σειρα που άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαινει και άλλα γραφει ως απάντηση σε αυτά που έγραψα. Τυχαίο? Δε νομίζω. Απλά ειστε σε άλλη συχνοτητα και μάλιστα την έχετε βάλει τοσο δυνατά, που έχετε ξεκουφαθει και δεν ακουτε τίποτε άλλο.
Θα το πω λιγο πιο χοντρά: τι...κοτσάνες ειναι αυτες περι φανατισμου με συγκεκριμενο γιατρο, δικηγορο,αποφοιτους σχολης και που δηθεν μονο εκεινος/οι γνωριζει/ουν την σωστη ιατρικη κλπ? Εισαι εδώ, επικοινωνεις με τον κοσμο ή μονο με τον εαυτο σου?
Πες μου, αλλιως να μη χάνω τον χρόνο μου στο να σου απαντάω..κριμα ειναι. :headbang:
"τα δόγματα της Εκκλησίας και του παπά τα γένια"... Λες και δεν έχουν υπάρξει, ούτε υπάρχουν άλλες θρησκείες πέρα από το Χριστιανισμό... Άσε προβατάκι μου, μας τα είπαν κι άλλοι τα ίδια παραμυθάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom