οχι κ ολες.....θελω κ εγω τις 7 δικες μου.καλο βραδυ παιδακιαΚαληνυχτα κοριτσι καληνυχτα σαs....Παω κι εγω με τη σειρα μου να φαω το κοτο μου.....Αυριο παλι ....Παλι με χρονια με καιρουs ολεs δικεs μαs θαστε !!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κάτι στα αθλητικά που να συμφωνούμε όλοι; Αλλά όλοι όμως
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kartakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Υπαρχει κατι στα αθλητικα που να συμφωνουμαι ολοι?αλλα ολοι ομως
εγω θα ελεγα π.χ. οτι νομιζω οτι θα συμφωνησουμαι ολοι οτι βλεπουμαι αρχιδια μπαλα στην ελλαδα
Ναι υπαρχει! Το οτι ποτε δεν θα συμφωνησουμε μεταξι μας! Μονο σε αυτο συμφωνουμε!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οτι, εαν δεν εισαι αρρωστος, θα συμφωνησεις πως δεν υπαρχει περιπτωση Ελληνικη ομαδα να παρει το Champions League...
μην το λες αυτο
εδω πηρε η ελλαδα στο ευρο 2004
δεν εχω αποψη για την μπαλα με παρεξηγησες ανθρωπε μου..... απλως μιλησα γ κατι που κανετε ολοι σας ανεξαιρετως....
exept to me! Την συχαινομαι την μπαλα. Ποτε μου δεν παρακολουθησα. Μονο μηχανοκινητα σπορ!
Ωπα. Απο πότε οι γυναικες έχουν άποψη για τη μπάλα; Και μάλιστα να τολμανε να την πούνε
Για τραβήξου λίγο
Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες. Ολοι εχουν απο μια! Εισαι λαθος!
Εγω νομιζω οτι θα συμφωνησετε πως δεν παρακολουθειτε συχνα,ενοργανη και ρυθμικη γυμναστικη !!!! ;)
Κανεις λαθος! Εμενα μου αρεσει πολυ το πατιναζ (ειδικα το καλυτεχνικο)! Απο τα αγαπημενα μου αθληματα μετα τα μηχανοκινητα!
ντεκαφεινε μου προσφερουν και με καλαμακιεσυ μονο εκει το εχεις το μυαλο σου βρε ???
η πολυ "καφεινη" βλαπτει!
αδερφε τον Πυρρο κρατα τον για την παρτη σου και ξεναγησε τον και στη στανη σου εκει θα τα βρειτε σιγουραΑν το βλέπεις έτσι να σου φέρουμε τον Πύρρο Δήμα...αυτός να δείς χέρι που έχει
Το Θυμάσαι το ανέκοδτο με τη Βερούλη???τη ρωτάει ο δημοσιογράφος...
-Τι έχετε να πείτε σ'αυτούς που λένε ότι λόγω των αναβολικών αντροφέρνετε...???
-Στ'αρχίδια μου...
stinger-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οτι το γαβριστάν πρέπει να καταργηθεί ολοσχερώς οριστικα και αμετάκλητα. Το μονο ισως που θα χρειαζόταν θα ήταν να μπαίνουν οι τσουκαλάδες στα ημιχρονα των αγώνων σαν κλοουν, σα μαζορέτες να δεχονται το χλευασμό των υπολοίπων και και αντιμετωπιζονται στο στυλ: κοίτα ρε κατι καλικάνζαρους που είχε κάποτε αυτή η χώρα. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!
afto ine kati poy sifonoyme oliμην το λες αυτο
εδω πηρε η ελλαδα στο ευρο 2004
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μπα... ειναι βεβαια αλλα.. κοιτα το σχετικο τοπικ.. υπαρχουν αποστατες! *PΝομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι η ΕΛΕΝΑ ΙΣΙΜΠΑΓΙΕΒΑ ειναι μουναρα ε????????????????????
Ε τοτε δεν συμφωνουμεμπα... ειναι βεβαια αλλα.. κοιτα το σχετικο τοπικ.. υπαρχουν αποστατες! *P
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
σε ολουσ αρεσει σκλεναρικοβα
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.