Νέα

Υπάρχει κάτι στα αθλητικά που να συμφωνούμε όλοι; Αλλά όλοι όμως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kartakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λαθος!οι ιαπωνες ανακαλυψανε εναν τροπο να βλεπουμε τα ονειρα που εμεις εχουμε επιλεξει!
αρα εχεις πολλες πιθανοτητες να το ζησεις....εστω και σαν "matrix" !

Αχ Μακαρι απ το στομα σου και στην....σεντρα του αθληματοs που λενε.....Γιατι ετσι πρεπει γενικα να ειναι τα αθληματα....Ομαδικα !!!!! Να αναβουμε συχνα πυκνα την....δαδα  του αθλητισμου :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αχ Μακαρι απ το στομα σου και στην....σεντρα του αθληματοs που λενε.....Γιατι ετσι πρεπει γενικα να ειναι τα αθληματα....Ομαδικα !!!!! Να αναβουμε συχνα πυκνα την....δαδα  του αθλητισμου :2funny: :2funny:
πηρα το πιατο μαζι μου να σας γραψω.για πειτε.......

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειχα παρακολουθησει ενα ντοκιμαντερ πριν μηνες στη κρατικη τηλεοραση!Ειναι σε καλο δρομο,το εδειξε live πως γινεται....οποτε μπορειτε να χαρειτε!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πηρα το πιατο μαζι μου να σας γραψω.για πειτε.......

Nαι......αλλα αν πουμε κατι εγω και η Κριστυ το χαλαρον....μη σου κατσει στο λαιμο κι εχουμε τυψειs μετα :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που σχολαω σε 10 λεπτα απο τιs...καλογριεs και θα παω κι εγω για κοτο...Μου ανοιξεs την ορεξη!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειχα παρακολουθησει ενα ντοκιμαντερ πριν μηνες στη κρατικη τηλεοραση!Ειναι σε καλο δρομο,το εδειξε live πως γινεται....οποτε μπορειτε να χαρειτε!!

Εδειξε live τι  βρε κοριτσι???? Το  αθλημα???......Eιδεs  η  κρατικη!!!!!!! Πνεει  αλλοs ανεμοs......Αυτο θα πει...αναβαθμιση....Δεν πανε χαμενα τα τελη που πληρωνουμε για δαυτηνα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Nαι......αλλα αν πουμε κατι εγω και η Κριστυ το χαλαρον....μη σου κατσει στο λαιμο κι εχουμε τυψειs μετα :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που σχολαω σε 10 λεπτα απο τιs...καλογριεs και θα παω κι εγω για κοτο...Μου ανοιξεs την ορεξη!!!!
απο που σχολας?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειμαι στη δουλεια.....αλλα ειμαι φρονιμοs....Ολοι ειμαστε φρονιμοι εδω δλδ...Σαν καλογριεs....
Μετα πεταμε τα ρασα και γινεται οτι γινεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μ αρεσεις.την εχεις πει κ φαμπρικα την δουλεια αν δεν κανω λαθος.......

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι στη δουλεια.....αλλα ειμαι φρονιμοs....Ολοι ειμαστε φρονιμοι εδω δλδ...Σαν καλογριεs....
Μετα πεταμε τα ρασα και γινεται οτι γινεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαζοβιολη!!!! :2funny: :2funny:
δεν εδειξε κατι ακαταλληλο βρε,για παραδειγμα ελεγε πως μπορειτε να ονειρευτειτε την αγαπημενη σας!
τωρα αν εσεις θελετε να τη δειτε γυμνη κ σε αλλες επιδοσεις ,αυτο ειναι αλλο θεμα!
δεν δειχνει αυτα ενα κρατικο καναλι!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Να σταματήσει το Ποδόσφαιρο  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χαζοβιολη!!!! :2funny: :2funny:
δεν εδειξε κατι ακαταλληλο βρε,για παραδειγμα ελεγε πως μπορειτε να ονειρευτειτε την αγαπημενη σας!
τωρα αν εσεις θελετε να τη δειτε γυμνη κ σε αλλες επιδοσεις ,αυτο ειναι αλλο θεμα!
δεν δειχνει αυτα ενα κρατικο καναλι!

Προs στιγμην  αναθαρησα και μ εριξεs στα σκληρα....Τεσπα......Για πεσμου ομωs  σιγουρα γυμνη θα μ ενδιεφερε αλλα....διευκρινησε ποια απο τιs αγαπημενεs μου???.....Να μην συγχαιρω τσαμπα δλδ  ολη την ομαδα??? :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Προs στιγμην  αναθαρησα και μ εριξεs στα σκληρα....Τεσπα......Για πεσμου ομωs  σιγουρα γυμνη θα μ ενδιεφερε αλλα....διευκρινησε ποια απο τιs αγαπημενεs μου???.....Να μην συγχαιρω τσαμπα δλδ  ολη την ομαδα??? :2funny: :2funny:
ετσι ειναι οι αντρες......εχουν κ ενα χαρεμι διπλα τους

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε αυτο εμενα δεν μου πεφτει λογος!κανε οτι θες!
να κ ο αλλος...χαρηκε με το χαρεμι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ετσι ειναι οι αντρες......εχουν κ ενα χαρεμι διπλα τους

Παρακαλω ...παρακαλω....Δεν λενε πωs σε καθε αντρα αναλογουν  7 γυναικεs????...Αυτο κανω κι εγω...Φροντιζω το ποσοστο μου....Ολα κι ολα !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παρακαλω ...παρακαλω....Δεν λενε πωs σε καθε αντρα αναλογουν  7 γυναικεs????...Αυτο κανω κι εγω...Φροντιζω το ποσοστο μου....Ολα κι ολα !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παλι βοηθαω κ καποιους φιλους γιατι δεν τις καταφερνουν ολες οποτε εχω περισσοτερες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντρες καντε οτι καταλαβαινετε και ας μην εχει ουσια!
Σας αφηνω γλυκα μου ,θελω να δω τη νεα σειρα με τον Καρυωτακη στην ΕΤ 1 !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω παλι βοηθαω κ καποιους φιλους γιατι δεν τις καταφερνουν ολες οποτε εχω περισσοτερες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eτσι ειναι....οτι μπορει καθεναs πρεπει..... απλοχερα να το προσφερει...Η Κριστυ ειναι μοναχοφαγου και δεν θελει να τρωνε και οι αλλεs που εχουν αναγκη.....  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αντρες καντε οτι καταλαβαινετε και ας μην εχει ουσια!
Σας αφηνω γλυκα μου ,θελω να δω τη νεα σειρα με τον Καρυωτακη στην ΕΤ 1 !

Καληνυχτα κοριτσι  καληνυχτα σαs....Παω κι εγω με τη σειρα μου να φαω το κοτο μου.....Αυριο παλι ....Παλι με χρονια με καιρουs ολεs δικεs μαs θαστε !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom