BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αλλα απο οτι βλεπω ο ενφορσερ ειχε προβλημα μονο με μενα που εξεφρασα γνωμη εδω μεσα.....
συγχωρεσε τον γιατι εχει ωραιο χιουμορ
αλλα απο οτι βλεπω ο ενφορσερ ειχε προβλημα μονο με μενα που εξεφρασα γνωμη εδω μεσα.....
Σώπα καλό μου. Σώπα.αλλα απο οτι βλεπω ο ενφορσερ ειχε προβλημα μονο με μενα που εξεφρασα γνωμη εδω μεσα.....
εγο δε πιγα σχολιο εμενα με μορφονι ο κολιτοσκαθως επισης και η ελλειψη αθλητικης παιδειας απο τα σχολεια!
ασε ρε εμισ τα ξερουμε ολα,ιμαστε η γενιτορεσ τον ολιβιακον αγονον,απογονι του Ιρακλικαθως επισης και η ελλειψη αθλητικης παιδειας απο τα σχολεια!
μαθε και μεναεγο δε πιγα σχολιο εμενα με μορφονι ο κολιτοσ
μου μαθενι να μην με κλεβι το ντελιβερι
Σώπα καλό μου. Σώπα.
αυτοσ δε ινε αφτοσ που κινιγαγε κοτεσασε ρε εμισ τα ξερουμε ολα,ιμαστε η γενιτορεσ τον ολιβιακον αγονον,απογονι του Ιρακλι
μαθε και μενα
οποτε συμφωνειτε στο ομαδικο πνευμα!εγο δε πιγα σχολιο εμενα με μορφονι ο κολιτοσ
μου μαθενι να μην με κλεβι το ντελιβερι
τοσι ορα ροταο γιατι μιριζι το σιφονιστο οτι ο γκαλισ ινε ο μεγαλιτεροσ ελινασ μπασκετμπολιστασ
ολον τον εποχονε σιφονουμε
Ναι ειδικά οι παοκτσήδες θα συμφωνήσουν σίγουρα!στο οτι ο γκαλισ ινε ο μεγαλιτεροσ ελινασ μπασκετμπολιστασ
στι στιφαλια μονο που ιταν πεταχτερεσαυτοσ δε ινε αφτοσ που κινιγαγε κοτεσ
ασε ρε ο Δαμαντιδισ ινε,ετσι λενε τα βαζελακια και του κοσμου κιολασ ο δαμαντιδισστο οτι ο γκαλισ ινε ο μεγαλιτεροσ ελινασ μπασκετμπολιστασ
τοσι ορα ροταο γιατι μιριζι το σιφονι
θα απαντησι κανισ
κι εγο παοκατζισ ιμε αλα σιφονοΝαι ειδικά οι παοκτσήδες θα συμφωνήσουν σίγουρα!
δε εχι βαλι κλισι ο μαστορασ που στο φτιαξε,ριξε χλορινιτοσι ορα ροταο γιατι μιριζι το σιφονι
θα απαντησι κανισ
βαζελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακι εγο παοκατζισ ιμε αλα σιφονο
εμροσ . πιοσ ινε ?βαζελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα