You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κάτι στα αθλητικά που να συμφωνούμε όλοι; Αλλά όλοι όμως
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kartakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ολοι οι αντρες οταν παρακολουθειτε εναν αγωνα πιστευετε πως ξερετε καλυτερα τι θα πρεπε να κανει ο παικτης σε καθε φαση(οχι ρε μλκ αχρηστε ψωφιε γτ αδωσες πασα εκει...) κ παει λεγοντας.....Υπαρχει κατι στα αθλητικα που να συμφωνουμαι ολοι?αλλα ολοι ομως
εγω θα ελεγα π.χ. οτι νομιζω οτι θα συμφωνησουμαι ολοι οτι βλεπουμαι αρχιδια μπαλα στην ελλαδα
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
ολοι οι αντρες οταν παρακολουθειτε εναν αγωνα πιστευετε πως ξερετε καλυτερα τι θα πρεπε να κανει ο παικτης σε καθε φαση(οχι ρε μλκ αχρηστε ψωφιε γτ αδωσες πασα εκει...) κ παει λεγοντας.....
Eδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο silva...
ολοι οι αντρες οταν παρακολουθειτε εναν αγωνα πιστευετε πως ξερετε καλυτερα τι θα πρεπε να κανει ο παικτης σε καθε φαση(οχι ρε μλκ αχρηστε ψωφιε γτ αδωσες πασα εκει...) κ παει λεγοντας.....
Ωπα. Απο πότε οι γυναικες έχουν άποψη για τη μπάλα; Και μάλιστα να τολμανε να την πούνε
Για τραβήξου λίγο
δεν εχω αποψη για την μπαλα με παρεξηγησες ανθρωπε μου..... απλως μιλησα γ κατι που κανετε ολοι σας ανεξαιρετως....Ωπα. Απο πότε οι γυναικες έχουν άποψη για τη μπάλα; Και μάλιστα να τολμανε να την πούνε
Για τραβήξου λίγο
Επισκέπτης
Υπαρχει κατι στα αθλητικα που να συμφωνουμαι ολοι?αλλα ολοι ομως
εγω θα ελεγα π.χ. οτι νομιζω οτι θα συμφωνησουμαι ολοι οτι βλεπουμαι αρχιδια μπαλα στην ελλαδα
ναι, όλοι συμφωνούμε στο οτι ο Αλέφαντος και ο Μαρκαριαν είναι τρελοι...
ολεσ η ελινικεσ ομαδεσ ινε ιστορικεσ .......
και ετια ολον τον κακον ινε η ΜΟΝΑΔΙΚΙ ΘΡΙΣΚΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ολι εχουν πιο καλι ομαδα και πιο πολουσ φιλαθλουσ απο το ΓΑΒΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ετια ολον τον κακον ινε η ΜΟΝΑΔΙΚΙ ΘΡΙΣΚΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ολι εχουν πιο καλι ομαδα και πιο πολουσ φιλαθλουσ απο το ΓΑΒΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βρε θρουλη μου ετσι θα αναψεις τα αιματα εδω μεσαολεσ η ελινικεσ ομαδεσ ινε ιστορικεσ .......
Επισκέπτης
Δεν γίνεται αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και κανένα άλλο θέμα που να συμφωνούν όλοι! ;)
Αν υπάρχει κάτι που λένε όλοι ότι είναι μαύρο θα πεταχτεί κάποιος και θα πει ότι είναι άσπρο!
Αν υπάρχει κάτι που λένε όλοι ότι είναι μαύρο θα πεταχτεί κάποιος και θα πει ότι είναι άσπρο!
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κατσε δικε μου γιατι εδω μερικοι γαυροι μπορει να διαφωνησουν για τον αλε και μερικοι βαζελες για τον μαρκαριανναι, όλοι συμφωνούμε στο οτι ο Αλέφαντος και ο Μαρκαριαν είναι τρελοι...
μα ολι εχουνε δικιο,ξερουν πολα και ορεα πραματαβρε θρουλη μου ετσι θα αναψεις τα αιματα εδω μεσα
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Ολοι κονομανε ;)Υπαρχει κατι στα αθλητικα που να συμφωνουμαι ολοι?αλλα ολοι ομως
Εγω νομιζω οτι θα συμφωνησετε πως δεν παρακολουθειτε συχνα,ενοργανη και ρυθμικη γυμναστικη !!!! ;)μα ολι εχουνε δικιο,ξερουν πολα και ορεα πραματα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μεχρι τωρα δεν υπαρχει διαφωνια για να δουμε ποσο θα κρατησει....Δεν γίνεται αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και κανένα άλλο θέμα που να συμφωνούν όλοι! ;)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
συμφωνουμε νομιζω ολοι στο οτι ο θρυλος θα παρει περιπατο το πρωταθλημα
τσουκαχαραΕγω νομιζω οτι θα συμφωνησετε πως δεν παρακολουθειτε συχνα,ενοργανη και ρυθμικη γυμναστικη !!!! ;)
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις