Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το γεγονός ότι οι γυναίκες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους βρίσκουν σεξ οποτε θέλουν το σκέφτηκες;
Το γεγονος οτι οι γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο τους βρισκουν ΜΟΝΟ σεξ οποτε θελουν το σκεφτηκες? :think:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
οι γυναικεσ δεν σκεφτονται.......μιριζουν.............σαν τα σκυλια ...και καταλαβαινουν τουσ παιχτεσ απο τουσ ....μπαμπηδεσ  χαχαχα αυτο ειναι και το μεγαλο τουσ προσον

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν της στειλω μηνυμα λετε να μην γουσταρει που πηρα πρωτοβουλια παροτι μαλλον εχει δειξει οτι με γουσταρει?

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Παιδια αυτα δεν γινονται να καταλαβεις.
Εισαι μεσα στις γλυκες ολο το βραδυ και ξαφνικα παει για υπνο,
αλλα λεει οτι της αρεσω σε φιλο και οταν της δινει το κινητο μου και την ρωταει
αν θα με παρει του λεει δεν ξερω-παιζεται.
Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??

Εσύ ξέρεις καλύτερα τι θα  κάνεις.
Χωρίς άγχος.
Αν σε φτύσει προσπερνα την, η επόμενη. :dancing:

Επισκέπτης
πιστευω οτι σε ενα αντιστοιχο σαιτ γυναικων,θα υπηρχε το θρεντ,υπαρχει γυναικα που δε καταλαβαινει πως σκεφτονται οι αντρες?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα ντε !!
δεν εισαι και ο καλυτερος χειριστης της ελληνικης.
προβλημα μου δεν ειναι , απλα δεν εκφραζεσαι σωστα,
και οταν δεν γινεσαι κατανοητος πιστευεις οτι εχουν προβλημα αυτοι.
Μαλλον εσυ δεν βγαζεις και αυτο ειναι προβλημα σου.
Τελοςπαντων αστο
αχ αυτα τα πρωτα σκιρτηματα του ερωτα... :2funny: :2funny:

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλα ντε !!
δεν εισαι και ο καλυτερος χειριστης της ελληνικης.
προβλημα μου δεν ειναι , απλα δεν εκφραζεσαι σωστα,
και οταν δεν γινεσαι κατανοητος πιστευεις οτι εχουν προβλημα αυτοι.αχ αυτα τα πρωτα σκιρτηματα του ερωτα... :2funny: :2funny:
Ενταξει μην ασχολεισαι

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
πιστευω οτι σε ενα αντιστοιχο σαιτ γυναικων,θα υπηρχε το θρεντ,υπαρχει γυναικα που δε καταλαβαινει πως σκεφτονται οι αντρες?

Απολυτα σωστο.  Οι περισσοτεροι ειμαστε "ανοικτα βιβλια"!!!!

neo2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανεκδοτάκι .... σχετικό

Περπατάει ένας τύπος στις παραλίες στο LA και ξάφνούν σκοντάφτει πάνω σε ένα βάζο. Το ανοίγει και απο μέσα πετάγετε ένας τυπάς και του λέει "είμαι τζίνι σε ευχαριστώ που με ελευθέρωσες θα σου πραγματοποιήσω μια ευχή".

Κάθεται ο τύπος σκεφτικός και μετά απο καμιά εβδομάδα λέει στο τζίνι "κοίτα φίλε ένα όνειρο είχα πάντα, να πάω στην Χαβάι αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμε τα αεροπλάνα και τα καράβια γιαυτό θέλω να κάνεις έναν δρόμο απο εδώ να πάω με το αυτοκίνητο". Τον κοιτάει το τζίνι και του απάντα "καλά είσαι τρελός θα πρέπει να μπαζώσω όλόκληρο ωκεανό, θα προκαλέσω οικολογική καταστροφή, μπλα...μπλα ...μπλα δεν γίνεται σκέψου κάτι άλλο".

Περνά ακόμη μια εβδομάδα και ο τύπος αποφασίζει για την ευχή και λέει στο τζίνι "θέλω να με κάνεις να καταλαβαίνω τις γυναίκες" και το τζίνι "πώς έιπαμε ότι θέλεις το δρόμο ......δυο τρείς λορίδες κυκλοφορίας" ......

Καλώς σας βρήκα .....

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ανεκδοτάκι .... σχετικό

Περπατάει ένας τύπος στις παραλίες στο LA και ξάφνούν σκοντάφτει πάνω σε ένα βάζο. Το ανοίγει και απο μέσα πετάγετε ένας τυπάς και του λέει "είμαι τζίνι σε ευχαριστώ που με ελευθέρωσες θα σου πραγματοποιήσω μια ευχή".

Κάθεται ο τύπος σκεφτικός και μετά απο καμιά εβδομάδα λέει στο τζίνι "κοίτα φίλε ένα όνειρο είχα πάντα, να πάω στην Χαβάι αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμε τα αεροπλάνα και τα καράβια γιαυτό θέλω να κάνεις έναν δρόμο απο εδώ να πάω με το αυτοκίνητο". Τον κοιτάει το τζίνι και του απάντα "καλά είσαι τρελός θα πρέπει να μπαζώσω όλόκληρο ωκεανό, θα προκαλέσω οικολογική καταστροφή, μπλα...μπλα ...μπλα δεν γίνεται σκέψου κάτι άλλο".

Περνά ακόμη μια εβδομάδα και ο τύπος αποφασίζει για την ευχή και λέει στο τζίνι "θέλω να με κάνεις να καταλαβαίνω τις γυναίκες" και το τζίνι "πώς έιπαμε ότι θέλεις το δρόμο ......δυο τρείς λορίδες κυκλοφορίας" ......

Καλώς σας βρήκα .....

Τρομερο ανεκδοτο.Μπραβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom