ποιεσ αποωεισ για τον νιτσε και την φυσικη εγω ενα συσγκεκριμενο θεμα εθεσαε τις αποψεις μας λεμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 272
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ε και απαντησαμε απλως το διανθισαμε με φιλοσοφιαποιεσ αποωεισ για τον νιτσε και την φυσικη εγω ενα συσγκεκριμενο θεμα εθεσα
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Το γεγονος οτι οι γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο τους βρισκουν ΜΟΝΟ σεξ οποτε θελουν το σκεφτηκες?Το γεγονός ότι οι γυναίκες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους βρίσκουν σεξ οποτε θέλουν το σκέφτηκες;
Επισκέπτης
Το γεγονος οτι οι γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο τους βρισκουν ΜΟΝΟ σεξ οποτε θελουν το σκεφτηκες?
σε σχέση με τι να το σκεφτω;
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Μπισκοτο φιλε μου,μπισκοτο ηταν Αλλα ωραιος παρολαυτα... Μ ενα σμπαρο δυο τριγωνια!!!Είναι αμφίσημη η απάντησή σου, μπορεί και να εννοούσες ότι θες να την πάρεις από το κουλούρι της
και μονο να το πεις ολο αυτο μπερδευεσαι..
Αν της στειλω μηνυμα λετε να μην γουσταρει που πηρα πρωτοβουλια παροτι μαλλον εχει δειξει οτι με γουσταρει?
Τι???και μονο να το πεις ολο αυτο μπερδευεσαι..
δε βγαζει νοημα αυτο που λες φιλακι
Μαλλον εσυ δεν βγαζεις και αυτο ειναι προβλημα σου.δε βγαζει νοημα αυτο που λες φιλακι
Τελοςπαντων αστο
παρτη τηλεφωνο με βαρια παθιαρικη φωνη... ;)Αν της στειλω μηνυμα λετε να μην γουσταρει που πηρα πρωτοβουλια παροτι μαλλον εχει δειξει οτι με γουσταρει?
Παιδια αυτα δεν γινονται να καταλαβεις.
Εισαι μεσα στις γλυκες ολο το βραδυ και ξαφνικα παει για υπνο,
αλλα λεει οτι της αρεσω σε φιλο και οταν της δινει το κινητο μου και την ρωταει
αν θα με παρει του λεει δεν ξερω-παιζεται.
Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??
Εσύ ξέρεις καλύτερα τι θα κάνεις.
Χωρίς άγχος.
Αν σε φτύσει προσπερνα την, η επόμενη.
Επισκέπτης
πιστευω οτι σε ενα αντιστοιχο σαιτ γυναικων,θα υπηρχε το θρεντ,υπαρχει γυναικα που δε καταλαβαινει πως σκεφτονται οι αντρες?
καλα ντε !!
δεν εισαι και ο καλυτερος χειριστης της ελληνικης.
προβλημα μου δεν ειναι , απλα δεν εκφραζεσαι σωστα,
και οταν δεν γινεσαι κατανοητος πιστευεις οτι εχουν προβλημα αυτοι.
και οταν δεν γινεσαι κατανοητος πιστευεις οτι εχουν προβλημα αυτοι.
αχ αυτα τα πρωτα σκιρτηματα του ερωτα...Μαλλον εσυ δεν βγαζεις και αυτο ειναι προβλημα σου.
Τελοςπαντων αστο
οι ανδρες ειναι απ το αρη οι γυναικες απ την αφροδιτη
Και συνατηθικαμε ακριβως στην μεση (στην γη δηλαδη)
Ενταξει μην ασχολεισαικαλα ντε !!
και οταν δεν γινεσαι κατανοητος πιστευεις οτι εχουν προβλημα αυτοι.αχ αυτα τα πρωτα σκιρτηματα του ερωτα...
πιστευω οτι σε ενα αντιστοιχο σαιτ γυναικων,θα υπηρχε το θρεντ,υπαρχει γυναικα που δε καταλαβαινει πως σκεφτονται οι αντρες?
Απολυτα σωστο. Οι περισσοτεροι ειμαστε "ανοικτα βιβλια"!!!!
Ανεκδοτάκι .... σχετικό
Περπατάει ένας τύπος στις παραλίες στο LA και ξάφνούν σκοντάφτει πάνω σε ένα βάζο. Το ανοίγει και απο μέσα πετάγετε ένας τυπάς και του λέει "είμαι τζίνι σε ευχαριστώ που με ελευθέρωσες θα σου πραγματοποιήσω μια ευχή".
Κάθεται ο τύπος σκεφτικός και μετά απο καμιά εβδομάδα λέει στο τζίνι "κοίτα φίλε ένα όνειρο είχα πάντα, να πάω στην Χαβάι αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμε τα αεροπλάνα και τα καράβια γιαυτό θέλω να κάνεις έναν δρόμο απο εδώ να πάω με το αυτοκίνητο". Τον κοιτάει το τζίνι και του απάντα "καλά είσαι τρελός θα πρέπει να μπαζώσω όλόκληρο ωκεανό, θα προκαλέσω οικολογική καταστροφή, μπλα...μπλα ...μπλα δεν γίνεται σκέψου κάτι άλλο".
Περνά ακόμη μια εβδομάδα και ο τύπος αποφασίζει για την ευχή και λέει στο τζίνι "θέλω να με κάνεις να καταλαβαίνω τις γυναίκες" και το τζίνι "πώς έιπαμε ότι θέλεις το δρόμο ......δυο τρείς λορίδες κυκλοφορίας" ......
Καλώς σας βρήκα .....
Περπατάει ένας τύπος στις παραλίες στο LA και ξάφνούν σκοντάφτει πάνω σε ένα βάζο. Το ανοίγει και απο μέσα πετάγετε ένας τυπάς και του λέει "είμαι τζίνι σε ευχαριστώ που με ελευθέρωσες θα σου πραγματοποιήσω μια ευχή".
Κάθεται ο τύπος σκεφτικός και μετά απο καμιά εβδομάδα λέει στο τζίνι "κοίτα φίλε ένα όνειρο είχα πάντα, να πάω στην Χαβάι αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμε τα αεροπλάνα και τα καράβια γιαυτό θέλω να κάνεις έναν δρόμο απο εδώ να πάω με το αυτοκίνητο". Τον κοιτάει το τζίνι και του απάντα "καλά είσαι τρελός θα πρέπει να μπαζώσω όλόκληρο ωκεανό, θα προκαλέσω οικολογική καταστροφή, μπλα...μπλα ...μπλα δεν γίνεται σκέψου κάτι άλλο".
Περνά ακόμη μια εβδομάδα και ο τύπος αποφασίζει για την ευχή και λέει στο τζίνι "θέλω να με κάνεις να καταλαβαίνω τις γυναίκες" και το τζίνι "πώς έιπαμε ότι θέλεις το δρόμο ......δυο τρείς λορίδες κυκλοφορίας" ......
Καλώς σας βρήκα .....
Ανεκδοτάκι .... σχετικό
Καλώς σας βρήκα .....
Τρομερο ανεκδοτο.Μπραβο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις