kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ε καλά δεν αγχώνομαι, διασκεδάζω και εγώ.
Έτσι...έτσι
Ε καλά δεν αγχώνομαι, διασκεδάζω και εγώ.
Και της λεω δειχνοντας της το 'μαυρο' μπισκοτακι:Να,αυτο εισαι εσυ...Μου λεει:'Το πιο ασχημο?'(Ετσι μαυρο που ηταν και χωρις αναγλυφα πανω του ηταν οντως υποδεεστερο σε εμφανιση απο τα αλλα 2 μπισκοτακια)'Οχι'της λεω 'το πιο νοστιμο' ;)
ε μη το λες,υπαρχουν και ευχαριστες κοπελιτσες που ξερουν οτι υπαρχουν κι αλλα πολλα μουνια που περιμενουν να γαμηθουν αφοβα.
αυτο ειναι πολυ σωστο...αφθονο και καλο που μας περιμενει!Υπερτιμημένο, ενώ υπάρχει άφθονο
μη ξεχνας οτι κυκλοφορουν και πολλλοι μαλακες του δικου μας ειδους...δε μιλαμε για τη μαζα εδω μιλαμε για εξαιρεσειςεγω δεν αναφερομαι στις κοπελιτσες..αυτες ειναι δικια τους κατηγορια κ αξια σεβασμου αγαπης κ τα σχετικα...αναφερομαι στην σαρα κ την μαρα που κυκλοφορει παντου
βασικα υπερτιμημενο το εχουμε το μουνι απο οτι βλεπω κ απο οτι πιστευω αυτου του του ειδους τις λογικες μας τις εχουν περασει ...............θεωρω τους αντρες πολυ πιο εξυπνους κ πολυ πιο προνομιουχους στην κοινωνια ακομα κ εαν τωρα η γυναικα εχει αποκτησει δικια της προσωπικοτητα κ εχει αποκτησει κ την ισοτητα..στο μυαλο του καθενος ειναι οτι το μυαλο της ειναι αβυσσος...
Είναι αμφίσημη η απάντησή σου, μπορεί και να εννοούσες ότι θες να την πάρεις από το κουλούρι της
Ανωτεροι παντου απο μουσικη (Μπετοβεν, Μπαχ, Τσαικοφσκυ,Pink Floyd), λογοτεχνια (Βικτωρ Ουγκο), Μαθηματικα (Γκαους, Λαπλας), Φυσικη (Αινσταιν), Business( Ωνασης, Λατσης,Branson), Μοδα(Κωστετσος,Versace), Ιατρικη (Παπαναστασιου), Μαγειρικη (δεν ξερω κανεναν)
Ο Διαβολος να παρει! η γυναικα πουθενα μα πουθενα δεν συνεισφερει αυτο το πλασμα?
Ετσι λοιπον οδηγουμαστε στο συμπερασμα
Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ
βασικα υπερτιμημενο το εχουμε το μουνι απο οτι βλεπω κ απο οτι πιστευω αυτου του του ειδους τις λογικες μας τις εχουν περασει με τα χρονια αντρες που στην ζωη τους φαγαν μεγαλες ηττες απο τις γυναικες απλα επειδη δεν ειχαν τα αρχιδια να παρουν μια αποφαση κ περιμεναν την γυναικα να κανει παιχνιδι...προσωπικα θεωρω οτι το μονο οπλο που εχει μια γκομενα ειναι το μουνι Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.θεωρω τους αντρες πολυ πιο εξυπνους κ πολυ πιο προνομιουχους στην κοινωνια ακομα κ εαν τωρα η γυναικα εχει αποκτησει δικια της προσωπικοτητα κ εχει αποκτησει κ την ισοτητα..στο μυαλο του καθενος ειναι οτι το μυαλο της ειναι αβυσσος...
πρωτη φορα ειναι...που ξεφυγαμε εδω ρε,μια χαρα τα λεμε.εμεις κι ο νιτσε ενα πραγμαΜου το γαμησατε το thread μου με καυρα πραγματα αλλιως το ξεκινησα και ξεφυγατε.........
σκεφτειτε και το αλλο,γιατι να την καταλαβεις ενω μπορεις να τη γαμησεις?
Μου το γαμησατε το thread μου με καυρα πραγματα αλλιως το ξεκινησα και ξεφυγατε.........
ε μα πια...να την καταλαβεις κι αηδιες...
ε τις αποψεις μας λεμεΑυτα που γραφετε δεν εχουν καμια σχεση,εγω αποψεισ ζητησα πανω σε ενα θεμα και οχι να γραφετε οτι σασ κατεβει
Ποιός θεός;
Ζητω ο διάβολος....!!! (που είναι γυναίκα) χεχεχεχ
Καλοί όλοι αυτοί, αλλά κανένας σ' αυτό το site, εκτός απ' το Laplace, είναι σαν τους παραπάνω