δυστηχως πολλες φιλε μου....γιατι υπαρχει γυναικα να ξερει πως σκεφτεται αντρας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 272
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
α καλα...χαλασε ο κοσμος.πολυ σημασια δινετε στο τι σκεφτονται.μπορει και τιποτα το ιδιαιτερο,μπορει μαλακιες,μπορει μπορει μπορει...καλα περναμε?αυτο εχει σημασια...
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
καλα περναμε?α καλα...χαλασε ο κοσμος.πολυ σημασια δινετε στο τι σκεφτονται.μπορει και τιποτα το ιδιαιτερο,μπορει μαλακιες,μπορει μπορει μπορει...καλα περναμε?αυτο εχει σημασια...
καλα θες απαντηση γι αυτο?, ΟΚ μαλλον ρητορικη ερωτηση.
Επισκέπτης
δυστηχως πολλες φιλε μου....
γιατι υπαρχει γυναικα να ξερει πως σκεφτεται [size=18pt]αντρας[/size]?
στην ξανακανω την ερωτηση....κ με αυτην την λογικη πολλοι που εχουν φαει μουνι με το κουταλι ξερουν τις γυναικες...
Επισκέπτης
Συνέχισε έτσι και θα βγάλεις [size=12pt]ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ[/size]
Γιατί παρεξηγείσαι βρε; Ούτε σε ξέρω ούτε έχει σημασία η γνώμη μου για σενα. Χαλάρωσε.
Επισκέπτης
καραρητορικη αλλα αλλο ειναι αυτο που εχει σημασια...ακου τι σκεφτονται...οτι κι εμεις ρε,απλο ειναι!καλα περναμε?
καλα θες απαντηση γι αυτο?, ΟΚ μαλλον ρητορικη ερωτηση.
Επισκέπτης
Και οι χαζές..καλή ώρα!δυστηχως πολλες φιλε μου....
με την νεα επανατοποθετηση της λεξης "αντρας" συμφωνω μαζι σου ;)στην ξανακανω την ερωτηση....κ με αυτην την λογικη πολλοι που εχουν φαει μουνι με το κουταλι ξερουν τις γυναικες...
Επισκέπτης
Για να απαντήσω dierctly στο ερώτημα που θέτει το topic του thread... ΟΧΙ, δεν υπάρχει. Κι όσοι λένε ότι καταλαβαίνουν... είναι μακρυά νυχτωμένοι!!!
Επισκέπτης
απο τη στιγμη που θα μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις τι σκεφτονται σα να προκειται για την πιο περιπλοκη εξισωση το χασες το παιχνιδι...ερωτα και σεξ θελουν,λιγη ασφαλεια,λιγη τρυφεροτητα,λιγη αληθεια στη ζωη τους...οτι κι εμεις δηλαδη,οι περισσοτεροι τουλαχιστον που απλα αρνουνται να το παραδεχτουν
πολυ σωστος κι ο νταμερ....απο τη στιγμη που θα μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις τι σκεφτονται σα να προκειται για την πιο περιπλοκη εξισωση το χασες το παιχνιδι...ερωτα και σεξ θελουν,λιγη ασφαλεια,λιγη τρυφεροτητα,λιγη αληθεια στη ζωη τους...οτι κι εμεις δηλαδη,οι περισσοτεροι τουλαχιστον που απλα αρνουνται να το παραδεχτουν
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Γιατί παρεξηγείσαι βρε; Ούτε σε ξέρω ούτε έχει σημασία η γνώμη μου για σενα. Χαλάρωσε.
Εγώ χαλαρός είμαι, και γελάω με την άγνοιά σου για μένα και, κυρίως, με το τσίτωμα και το άγχος σου να την λες
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
απο τη στιγμη που θα μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις τι σκεφτονται σα να προκειται για την πιο περιπλοκη εξισωση το χασες το παιχνιδι...ερωτα και σεξ θελουν,λιγη ασφαλεια,λιγη τρυφεροτητα,λιγη αληθεια στη ζωη τους...οτι κι εμεις δηλαδη,οι περισσοτεροι τουλαχιστον που απλα αρνουνται να το παραδεχτουν
Δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία αυτή...Απόλυτα σωστός!!!
ετσι χαλαρος να εισαι γιατι γυναικα που δεν χωνευει τους αντρες, κοινως λεσβια δεν μπορει παρα να μας την λεει για το οτιδηποτε!!Εγώ χαλαρός είμαι, και γελάω με την άγνοιά σου για μένα και, κυρίως, με το τσίτωμα και το άγχος σου να την λες
αντε παιξε με τα dildo σου μικρη
Επισκέπτης
λιγη απλοτητα παραπανω χρειαζεται και αμεσοτητα,τωρα αν η αλλη ειναι βλαμμενη και δεν παραδεχεται τι θελει στον εαυτο της ε μακρια...
Επισκέπτης
βασικα υπερτιμημενο το εχουμε το μουνι απο οτι βλεπω κ απο οτι πιστευω αυτου του του ειδους τις λογικες μας τις εχουν περασει με τα χρονια αντρες που στην ζωη τους φαγαν μεγαλες ηττες απο τις γυναικες απλα επειδη δεν ειχαν τα αρχιδια να παρουν μια αποφαση κ περιμεναν την γυναικα να κανει παιχνιδι...προσωπικα θεωρω οτι το μονο οπλο που εχει μια γκομενα ειναι το μουνι Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.θεωρω τους αντρες πολυ πιο εξυπνους κ πολυ πιο προνομιουχους στην κοινωνια ακομα κ εαν τωρα η γυναικα εχει αποκτησει δικια της προσωπικοτητα κ εχει αποκτησει κ την ισοτητα..στο μυαλο του καθενος ειναι οτι το μυαλο της ειναι αβυσσος...
Επισκέπτης
Εγώ χαλαρός είμαι, και γελάω με την άγνοιά σου για μένα και, κυρίως, με το τσίτωμα και το άγχος σου να την λες
Ε καλά δεν αγχώνομαι, διασκεδάζω και εγώ.
Επισκέπτης
ε μη το λες,υπαρχουν και ευχαριστες κοπελιτσες που ξερουν οτι υπαρχουν κι αλλα πολλα μουνια που περιμενουν να γαμηθουν αφοβα.ειναι θεμα ηλικιας πιστευω.αλλιως φερεται η 20 αρα αλλιως η 40αρα...βασικα υπερτιμημενο το εχουμε το μουνι απο οτι βλεπω κ απο οτι πιστευω αυτου του του ειδους τις λογικες μας τις εχουν περασει με τα χρονια αντρες που στην ζωη τους φαγαν μεγαλες ηττες απο τις γυναικες απλα επειδη δεν ειχαν τα αρχιδια να παρουν μια αποφαση κ περιμεναν την γυναικα να κανει παιχνιδι...προσωπικα θεωρω οτι το μονο οπλο που εχει μια γκομενα ειναι το μουνι Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.θεωρω τους αντρες πολυ πιο εξυπνους κ πολυ πιο προνομιουχους στην κοινωνια ακομα κ εαν τωρα η γυναικα εχει αποκτησει δικια της προσωπικοτητα κ εχει αποκτησει κ την ισοτητα..στο μυαλο του καθενος ειναι οτι το μυαλο της ειναι αβυσσος...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
[size=12pt]βασικα υπερτιμημενο το εχουμε το μουνι[/size] απο οτι βλεπω κ απο οτι πιστευω αυτου του του ειδους τις λογικες μας τις εχουν περασει με τα χρονια αντρες που στην ζωη τους φαγαν μεγαλες ηττες απο τις γυναικες απλα επειδη δεν ειχαν τα αρχιδια να παρουν μια αποφαση κ περιμεναν την γυναικα να κανει παιχνιδι...προσωπικα θεωρω οτι το μονο οπλο που εχει μια γκομενα ειναι το μουνι Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.θεωρω τους αντρες πολυ πιο εξυπνους κ πολυ πιο προνομιουχους στην κοινωνια ακομα κ εαν τωρα η γυναικα εχει αποκτησει δικια της προσωπικοτητα κ εχει αποκτησει κ την ισοτητα..στο μυαλο του καθενος ειναι οτι το μυαλο της ειναι αβυσσος...
Υπερτιμημένο, ενώ υπάρχει άφθονο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26