Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μουνιλα τι εισαι συ ρε μαγκα? :huh: πρωτα χαλας το αβαταρ σου :2funny: και μετα γαμας και την υπογραφη σου :2funny: :2funny: :2funny: Μια χαρα ηταν το καμακια forever και το οτι ο αντρας δεν κοβει ποτε το καμακι... :rockon: :rockon:

ρε φρεντι ειμαι στο ψαξιμο ακομα...πειραματιζομαι στην ζωη μου δεν εχω κατασταλαξει...παντως το αβαταρ νομιζω γαμαει τωρα  :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: αλλα την υπογραφη την αλλαξα επειδη ειπωθηκαν διαφορα κ ειπα να κανω λιγη πλακιτσα  :2funny:

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου
α)έχει καταλάβει οτι την γουστάρεις
β) δεν κόβει φλέβες ειναι χαλαρή
γ)αν δεν βρει κάτι αλλο καλύτερο ή δεν έχει ήδη, και εσύ συνεχίσεις να της δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι διακριτικα θα την φας΄.
:boobies:
Εριμπαλίτσα :rolleyes:

1.. Και αυτη γουσταρει λιγο-πολυ
2..Δεν κοβει και ειναι λογικο πρωτη φορα βρεθηκαμε
3..Δεν εχει αλλη σχεση,δεν ξερω αν παιζει κατι αλλο μονο μια παλια σχεση της που τησ ψιλοκολλαει αλλα δεν γουσταρει αυτη παρα πολυ θα το κυνηγησω  οσο μπορω αν δψ λιγο παραπανω ενδιαφερον

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φίλε μου
α)έχει καταλάβει οτι την γουστάρεις
β) δεν κόβει φλέβες ειναι χαλαρή
γ)αν δεν βρει κάτι αλλο καλύτερο ή δεν έχει ήδη, και εσύ συνεχίσεις να της δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι διακριτικα θα την φας΄.
:boobies:
Εριμπαλίτσα :rolleyes:
+1000!!Στεπ ουαν:Κλεισε λαπτοπ πισι και μαθε τηλεφωνο!!!Στεπ του:Κανονισε ραντεβου Στεπ θρι:Οτι και να γινει στα τετοια σου!!!! :rockon: :rockon:
    Edit:Σου αρεσει η γκομενα?ΚΥΝΗΓΑ την!!!Δε σου αρεσει??Αστην!!!Και οχι να λες 'αμα δω καποιο ενδιαφερον' και τετοια...Να λες 'αφου κανω την προσπαθεια μου καιδεν δω ανταποκριση,σταματαω'...Μην προσπαθεις να κανεις το μεντιουμ...

Επισκέπτης
Γιατι που πιστευεις υπαρχει το προβλημα???

δεν εχω πολυ καταλαβει φιλε μου την ιστορια σου αλλα προφανως  για να γραφεις εδω  κ να περιμενεις αποψεις προφανως δεν εισαι κ πολυ σιγουρος για το οτι θα την ριξεις προφανως...μεσω παρεας ειναι λιγο λεπτα ζητηματα βεβαια εαν σε γουσταρει θα σε παρει κ δεν θα μασησει πουθενα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
βασικα φιλε συνταγες σε τετοια θεματα δεν υπαρχουν...το καθε θεμα ειναι διαφορετικο κ δεν ξερεις πως θα εξελιχθει κ τι θα γινει...
[size=12pt]το οτι της αρεσεις σαν φιλος σημαινεις απλα οτι εσυ εκανες το λαθος κ της εδωσες δικαιωμα να σε καταλαβαει σαν φιλο[/size]...προσωπικα τετοιο θεμα το θεωρω ληξαν εκτος εαν καθεσαι κ την χιλιοπαρακαλας οποτε μπορει να γινει κατι μετα απο καιρο αλλα το θεωρω τεραστια μαλακια το παρακαλετο γαμησι...ποτε δεν θα το ευχαριστηθεις...στα αρχιδια σου πως σκεφτεται η γκομενα απο τοτε που εχουμε αρχισει την ψυχαναλυση τους χασαμε την μπαλα....γυναικες φιλε μου υπαρχουν απειρες μην κολλας σε τετοια θεματα....

Πές τα...Μπας και καταλάβουν κάποιοι ότι για να κάνεις κάτι με γκόμενα, δεν πρέπει πρώτα να σε εκτιμήσει!!!

Τα πράγματα είναι πανεύκολα, και οι Ελληνίδες από τις πιο εύκολες στο κουτόχορτο και στην παραμύθα...Μην κολλάτε και το φιλοσοφείτε, γιατί σας βγαίνει και στη συμπεριφορά :rockon:

Επισκέπτης
1.. Και αυτη γουσταρει λιγο-πολυ
2..Δεν κοβει και ειναι λογικο πρωτη φορα βρεθηκαμε
3..Δεν εχει αλλη σχεση,δεν ξερω αν παιζει κατι αλλο μονο μια παλια σχεση της που τησ ψιλοκολλαει αλλα δεν γουσταρει αυτη παρα πολυ θα το κυνηγησω  οσο μπορω αν δψ λιγο παραπανω ενδιαφερον

Ωραία τότε παλικάρι μου. Χαλάρωσε και απόλαυσε την διαδικασία. Χάθηκε το φλέρτ ρε συ...που ειναι και η μαγεία όλης της φάσης.
Πήγα Πράγα και Λονδίνο και θυμήθηκα πως φλερτάρουν οι ξένοι... αχχχ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπράβο είπες και κάτι καλό

Επισκέπτης
παπαρια μαντολες το οτι ξερουν οι ξενοι να φλερταρουν αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες για να δικαιολογουμε γιατι χεζομαστε να βγουμε με καποιον αγνωστο κ να κανουμε κατι...το καμακι ειναι κατεξοχην αθλημα των ελληνω δεν καμακωνουν ολοι σωστα αλλα για να καταλαβω τι εννοειται φρερτ?να σου πω στο δρομο ποσο ομορφη εισαι να χαρεις κ αυτο ηταν τελειωσε?αυτο δεν ειναι φλερτ αυτο ειναι κοπλιμεντο στιγμης μην μπερδευομαστε

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος άντρας καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες  :boobies: να μου τον δείξετε γιατί απ' ότι ξέρω υπάρχει μία θέση σε βάζο
με φορμόλη για να μείνει αθάνατος στην ιστορία της ανθρωπότητας.  Σίγουρα  θα είναι ο μοναδικός στην ιστορία της ανθρωπότητας.  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
παπαρια μαντολες το οτι ξερουν οι ξενοι να φλερταρουν αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες για να δικαιολογουμε γιατι χεζομαστε να βγουμε με καποιον αγνωστο κ να κανουμε κατι...το καμακι ειναι κατεξοχην αθλημα των ελληνω δεν καμακωνουν ολοι σωστα αλλα για να καταλαβω τι εννοειται φρερτ?να σου πω στο δρομο ποσο ομορφη εισαι να χαρεις κ αυτο ηταν τελειωσε?αυτο δεν ειναι φλερτ αυτο ειναι κοπλιμεντο στιγμης μην μπερδευομαστε

ασε ρε μουν...που δεν ξερω τι ειναι φλερτ χαχαχχαχαχαχχαχ Χαλάρωσε.
Η ευγένεια και η ομορφια μερικών λαών ειναι εξαιρετική σε σχεση με τους ελληνες που ειναι καφροι..
Επίσης οι σεξουαλικες τους επιδόσεις μια χαρα. Οι ελληνες ειναι συντηρητικουρες και στην καθημερινη τους συμπεριφορα, αλλα και απεριποιητοι και συχνα ασχημοι. Μην αρχιζεις συγκρισεις δεν συμφερει... χαχαχααχ

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Η ευγένεια και η ομορφια μερικών λαών ειναι εξαιρετική σε σχεση με τους ελληνες που ειναι καφροι..
Επίσης οι σεξουαλικες τους επιδόσεις μια χαρα. Οι ελληνες ειναι συντηρητικουρες και στην καθημερινη τους συμπεριφορα, αλλα και απεριποιητοι και συχνα ασχημοι. Μην αρχιζεις συγκρισεις δεν συμφερει... χαχαχααχ
Συνεχισε το καλα το πας το νεο θρεντ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Edit:Να αναφερεσαι στους Ελληνες ως ΕΛΛΕΙΝΕΣ παρακαλω :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

καλα δεν σε ξερω μην το προσοποποιεις το θεμα...γενικα δεν ξερετε ολες οι γυναικες παντως τι θα πει φλερτ...κ μην μου πεις οτι κανω λαθος γιατι επιτοπου κλεινουμε ραντεβου κ σου αποδεικνυω εν της πραγμασι εαν ξερετε η οχι

προφανως κ πολλοι ελληνες ειναι καφροι κ προφανως υπαρχουν πολλοι ομορφοι λαοι αλλα συγνωμη δεν μ αρεσουν τα νεροβραστα δεν θα παρω...

Επίσης οι σεξουαλικες τους επιδόσεις μια χαρα. Οι ελληνες ειναι συντηρητικουρες και στην καθημερινη τους συμπεριφορα, αλλα και απεριποιητοι και συχνα ασχημοι.

τωρα να σου πω την αληθεια δεν ξερω με τι κριτηρια κρινετε ολοι τις σεξουαλικες επιδοσεις αλλα να σου πω την αληθεια ολα αυτα περι επιδοσεων τα θεωρω δικαιολογιες για να καλυψουμε τα δικα μας προβληματα ριχνοντας στα στους αλλους...εγω το εχω ξαναπει για εμενα ποσως με ενδιαφερει εαν θα μου περνει αεροπλανικα τσιμπουκια κ εαν κ εαν εφοσνο υπαρχουν στοιχεια χαρακτηρα διαφορετικα ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Μην αρχιζεις συγκρισεις δεν συμφερει... χαχαχααχ

παλι δεν μ αρεσουν τετοιου ειδους ανταγνωσιμοι κ συναγωνισμοι γιατι να σου θυμισω οτι εβριζες κ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ολους αυτους που μιλαγανε για τις ρωσιδες κ τωρα κ εσυ κανεις το ιδιο...ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγά μην υπάρχει......αφου ούτε οι ίδιες δεν καταλαβαίνουν τον εαυτό τους.....ο πρώτος που θα το καταφέρει θα γίνει ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας μετά την ανακάλυψη της φωτιάς..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Το χοντραίνεις. Ο τουρισμός του αντιθέτου φύλου στη Ελλάδα κάποια αιτία θα έχει. Το ξενέρωμα ίσως. Το ότι τα τελευταία χρόνια για εσωτερική κατανάλωση το φλερτ έχει μειωθεί, δεν αναιρεί άλλα πλεονεκτήματα που εκτιμώνται δεόντως από αλλοδαπές. Η ευγένεια στη καθημερινότητα λείπει, όσο για τη εμφάνιση και την προσωπική καθαριότητα ας μη συγκριθούμε πχ με Γάλλους. Σε ένα αεροπλάνο transit για τη Γερμανία δεν ακούγοταν τίποτα. Μόλις άρχισε να προσγειώνεται οι Γερμανοί χειροκρότησαν για δέκα(10) δευτερόλεπτα. Αν αυτό υποδεικνύει θερμότητα... Μια Βραζιλιάνα πάντως ήταν χαρούμενη που είχε έναν Έλληνα να της μιλάει, γιατί μέχρι Αθήνα μούγκα

Επισκέπτης
Το χοντραίνεις. Ο τουρισμός του αντιθέτου φύλου στη Ελλάδα κάποια αιτία θα έχει. Το ξενέρωμα ίσως. Το ότι τα τελευταία χρόνια για εσωτερική κατανάλωση το φλερτ έχει μειωθεί, δεν αναιρεί άλλα πλεονεκτήματα που εκτιμώνται δεόντως από αλλοδαπές. Η ευγένεια στη καθημερινότητα λείπει, όσο για τη εμφάνιση την προσωπική καθαριότητα ας μη συγκριθούμε πχ με Γάλλους. Σε ένα αεροπλάνο transit για τη Γερμανία δεν ακούγοταν τίποτα. Μόλις άρχισε να προσγειώνεται οι Γερμανοί χειροκρότησαν για δέκα(10) δευτερόλεπτα. Αν αυτό υποδεικνύει θερμότητα... Μια Βραζιλιάνα πάντως ήταν χαρούμενη που είχε έναν Έλληνα να της μιλάει, γιατί μέχρι Αθήνα μούγκα

Ποιος τουρισμος του αντιθετου φύλλου καλε μου;Ερχονται μερικές αλλοδαπές σε κάποια μέρη και το θεωρείς σεξοτουρισμό με αξιώσεις;.  Κοίτα λιγάκι τις στατιστικες του ΠΟΤ σχετικά με τα χάλια του τουρισμου στην χώρα μας, δες τι γίνεται στην τουρκία απο σεξοτουρισμό και παροχή υπηρεσιών και γενικότερα ευρώπη. Ας μην μένουμε στο δήθεν γκρικ καμάκι του 70-80...άλλαξαν οι εποχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom