Επισκέπτης
Ωπα. Μισο
η εκκλησία δε θέλει να κάνει ενα μεγάλο μαγαζι - μητρόπολη πρώτη μούρη στο δάσος του Υμηττού; Και μάλιστα στέμματα; Εκει που κατα τύχη κάηκε το δάσος το καλοκαίρι;
Αλήθεια, που είναι η εκκλησία τώρα που καταστρέφεται ό,τι απέμεινε; Μήπως τα λεφτά του ΚΠΣ εξαγόρασαν και σιωπή;
Θα ήθελα να δω την εκκλησία να χρησιμοποιεί την επιρροή της για το καλό του τόπου και όχι για το καλό της τσέπης της.
Για τη συγκεκριμένη φωτιά νομίζω ότι αποτελλεί προάγγελο ενός δύκολου και τελειωτικά καταστρεπτικού καλοκαιριού. Αν ο κόσμος δεν πάρει το νόμο στα χέρια του ουτε οι παπάδες ουτε οι πολιτικοι θα μας σώσουν. Οταν οι ίδιοι είναι πίσω απο το κόλπο.
Προσωπικά λυπάμαι για την καταστροφή που έχει καταστροφικά και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα που η αθήνα θα αποκτήσει κλίμα αφρικανικό, όσοι μπορούν να φύγουν θα φύγουν. Και εγω ειμαι μέσα σε αυτούς.
Eίδες που δεν τα ξέρεις καλά ?
Η Εκκλησία , σε στρέματα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ , αποφάσισε την ανέγερση Συνοδικού Μεγάρου στον Καρέα και ΟΧΙ στον Υμηττό , προκειμένου να μεταφερθούν τα γραφεία της απο την Ιερά Μονή Πετράκη , που βρίσκεται στο Κολονάκι.
Αλλά και στον Υμηττό να έφτιαχνε το Συνοδικό μέγαρο ... απο πού συνάγεται η εμπλοκή της στις πυρκαγιές ?
Έχεις κάποια στοιχεία που δε γνωρίζω ?
Κι εγώ σου λέω οτι τη φωτιά την έβαλες εσύ για να ενοχοποιήσεις την Εκκλησία.
Απόδειξέ μου οτι δεν την έβαλες εσύ...
Αν πάλι δεν θές να μου το αποδείξεις , πώς ζητάς απο εμένα (την Εκκλησία) να σου αποδείξω οτι δεν έβαλα εγώ τη φωτιά ? Έχεις στοιχεία ?
Λοιπόν ... να είμαστε και λίγο σοβαροί , και να μην πετάμε πυροτεχνήματα. Γιατί τα πυροτεχνήματα έχουν μία και μόνη ιδιότητα. Την πρόσκαιρη λάμψη . Μετά ... σβήνουν !