Νέα

Υμηττός...ΤΕΛΟΣ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωπα. Μισο

η εκκλησία δε θέλει να κάνει ενα μεγάλο μαγαζι - μητρόπολη πρώτη μούρη στο δάσος του Υμηττού; Και μάλιστα στέμματα; Εκει που κατα τύχη κάηκε το δάσος το καλοκαίρι;

Αλήθεια, που είναι η εκκλησία τώρα που καταστρέφεται ό,τι απέμεινε; Μήπως τα λεφτά του ΚΠΣ εξαγόρασαν και σιωπή;

Θα ήθελα να δω την εκκλησία να χρησιμοποιεί την επιρροή της για το καλό του τόπου και όχι για το καλό της τσέπης της.

Για τη συγκεκριμένη φωτιά νομίζω ότι αποτελλεί προάγγελο ενός δύκολου και τελειωτικά καταστρεπτικού καλοκαιριού. Αν ο κόσμος δεν πάρει το νόμο στα χέρια του ουτε οι παπάδες ουτε οι πολιτικοι θα μας σώσουν. Οταν οι ίδιοι είναι πίσω απο το κόλπο.

Προσωπικά λυπάμαι για την καταστροφή που έχει καταστροφικά και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα που η αθήνα θα αποκτήσει κλίμα αφρικανικό, όσοι μπορούν να φύγουν θα φύγουν. Και εγω ειμαι μέσα σε αυτούς.

Eίδες που δεν τα ξέρεις καλά ?

Η Εκκλησία , σε στρέματα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ  ΤΗΣ , αποφάσισε την ανέγερση Συνοδικού Μεγάρου στον Καρέα και ΟΧΙ στον Υμηττό , προκειμένου να μεταφερθούν τα γραφεία της απο την Ιερά  Μονή Πετράκη , που βρίσκεται στο Κολονάκι.

Αλλά και στον Υμηττό να έφτιαχνε το Συνοδικό μέγαρο ... απο πού συνάγεται η εμπλοκή της στις πυρκαγιές ?
Έχεις κάποια στοιχεία που δε γνωρίζω ?

Κι εγώ σου λέω οτι τη φωτιά την έβαλες εσύ για να ενοχοποιήσεις την Εκκλησία.
Απόδειξέ μου οτι δεν την έβαλες εσύ...
Αν πάλι δεν θές να μου το αποδείξεις , πώς ζητάς απο εμένα (την Εκκλησία) να σου αποδείξω οτι δεν έβαλα εγώ τη φωτιά ? Έχεις στοιχεία ?

Λοιπόν ... να είμαστε και λίγο σοβαροί , και να μην πετάμε πυροτεχνήματα. Γιατί τα πυροτεχνήματα έχουν μία και μόνη ιδιότητα. Την πρόσκαιρη λάμψη . Μετά ... σβήνουν !

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

dimitrie,

θα μπορούσα να σου απαντήσω σε ΟΛΑ τα σημεία του post σου.

Αλλά δε θα το κάνω, γιατί πάω για νάνι.

Μόνο στο ανωτέρω, σου λέω το εξής (για σένα προσωπικά):

Και να στα πει κανείς τα στοιχεία, κρατάς ΜΟΝΟ όσα δεν είναι κατά της εκκλησίας (σου). Τα υπόλοιπα τα αγνοείς.

Σα να μην τα είδες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βαλτε φωτια στον Υμητο-Παρνηθα-Πεντελη,κτιστε βιλλες,δεν εχουν αποχετευτικο δικτυο οποτε εγω θα κονομαω κουβαλωντας τα σκατα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τι κουνας Πατερ την κεφαλα σου,ξερεις ποσα γκαφρα κονομας απο τους καταπατητες απο καθαρισμους πισινων και βοθρων στα καταπατημενα.Βεβαια πολυ μαλακοβιολιδες εχουν τους βοθρους τους μη στεγανους και επειδη τα πετρωματα ειναι αβεστολιθικα(μαρμαρα+ασβεστολιθοι) τα σκατα ρεουν στον πιο κατω,οποτε τιγκαρει ο βοθρος του γειτονα.Και οσοι εχουν πηγαδια πινουν κολοβακτηριδιο αβερτα ποτιζοντας τα δηθεν αγνα λαχανικα απο τα παρτερια τους.Η μαλακια παει συνεφο!!!!!!!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056

Η Εκκλησία , σε στρέματα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ  ΤΗΣ , αποφάσισε την ανέγερση Συνοδικού Μεγάρου στον Καρέα και ΟΧΙ στον Υμηττό , προκειμένου να μεταφερθούν τα γραφεία της απο την Ιερά  Μονή Πετράκη , που βρίσκεται στο Κολονάκι.

Αλλά και στον Υμηττό να έφτιαχνε το Συνοδικό μέγαρο ... απο πού συνάγεται η εμπλοκή της στις πυρκαγιές ?

Αν πάλι δεν θές να μου το αποδείξεις , πώς ζητάς απο εμένα (την Εκκλησία) να σου αποδείξω οτι δεν έβαλα εγώ τη φωτιά ? Έχεις στοιχεία ?

Λοιπόν ... να είμαστε και λίγο σοβαροί , και να μην πετάμε πυροτεχνήματα. Γιατί τα πυροτεχνήματα έχουν μία και μόνη ιδιότητα. Την πρόσκαιρη λάμψη . Μετά ... σβήνουν !

Σου κοβουν μεροκαματο απο την Αρχιεπισκοπη για να μιλας ετσι???
Ρε κατι ατομα που πληρωνουμε.. :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε το Μπουχεσοπαπαδαριο ειδικα σε κατι μοναστηρια γυρω απο την Αθηνα,Κορινθο και Βοιωτια εχουν φτιαξει μοναδες με γουρουνια χωρις βιολογικο καθαρισμο και στελνουν τα σκατογουρουνολυματα οπως ειναι στις καταβοθρες οποτε μετα ολοι η σκατιλα την τρωμε...
υποψιν ιδιωτης για κτηνοτροφικη μοναδα θελει ενα σωρο αδειες τα παπαδαρια στα αρχιδια τους....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Αρχή της φιλοσοφίας είναι ότι κάθε άνθρωπος κρίνει τους άλλους με βάση τον εαυτό του.

Η παραπάνω πρότασή σου είναι αρκετά αποκαλυπτική όσον αφορά στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο σκέψης. Λυπηρό και απογοητευτικό.

Θεωρώ αυτό που έγραψες άκρως προσβλητικό για μένα γιατί αφορά ένα θέμα για το οποίο η ευαισθησία μου είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Η λέξη στοιχεία έχει αρκετά μεγάλη βαρύτητα. Οταν εσυ προσκομίσεις στοιχεία οτι υπάρχει ο θεός εξ ονόματος του οποίου έχει στηθεί η επιχείρηση που ονομάζεται εκκλησία (και που έχει στην ιδιοκτησία της σπίτια στο κολωνάκι και δασικές εκτάσεις στον υμμητό) τότε θα προσκομίσω και εγώ τα στοιχεία που ζητάς.

Αν θες εξήγησε και στους χρήστες το ρόλο της εκκλησίας στο ΚΠΣ καθώς και το ύψος των κονδυλίων που θα διαχειριστεί αλλα και με ποιο τρόπο.

Επίσης δώσε πληροφορίες αν έχεις για την έκταση που θέλει να χτίσει το μαγαζί και ποιο μέρος απο αυτή την έκταση ειναι δασικό. Και αν μπορείς δικαιολόγησε τη μεγαλομανία. Σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Ξέρεις, ειναι μερικά πράγματα που αν και μικρά έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Μπορείς να με πεις μαλάκα, καραγκιόζη, ψεύτη και να μη με πειράξει. Αλλα αυτό που έγραψες ειναι προσβλητικό.

Δεν επιθυμώ συνέχιση του διαλόγου μας και θα σε παρακαλούσα να μη μου απευθύνεις το λόγο πλεον.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056
Αρχή της φιλοσοφίας είναι ότι κάθε άνθρωπος κρίνει τους άλλους με βάση τον εαυτό του.

Η παραπάνω πρότασή σου είναι αρκετά αποκαλυπτική όσον αφορά στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο σκέψης. Λυπηρό και απογοητευτικό.

Θεωρώ αυτό που έγραψες άκρως προσβλητικό για μένα γιατί αφορά ένα θέμα για το οποίο η ευαισθησία μου είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Η λέξη στοιχεία έχει αρκετά μεγάλη βαρύτητα. Οταν εσυ προσκομίσεις στοιχεία οτι υπάρχει ο θεός εξ ονόματος του οποίου έχει στηθεί η επιχείρηση που ονομάζεται εκκλησία (και που έχει στην ιδιοκτησία της σπίτια στο κολωνάκι και δασικές εκτάσεις στον υμμητό) τότε θα προσκομίσω και εγώ τα στοιχεία που ζητάς.

Αν θες εξήγησε και στους χρήστες το ρόλο της εκκλησίας στο ΚΠΣ καθώς και το ύψος των κονδυλίων που θα διαχειριστεί αλλα και με ποιο τρόπο.

Επίσης δώσε πληροφορίες αν έχεις για την έκταση που θέλει να χτίσει το μαγαζί και ποιο μέρος απο αυτή την έκταση ειναι δασικό. Και αν μπορείς δικαιολόγησε τη μεγαλομανία. Σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Ξέρεις, ειναι μερικά πράγματα που αν και μικρά έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Μπορείς να με πεις μαλάκα, καραγκιόζη, ψεύτη και να μη με πειράξει. Αλλα αυτό που έγραψες ειναι προσβλητικό.

Δεν επιθυμώ συνέχιση του διαλόγου μας και θα σε παρακαλούσα να μη μου απευθύνεις το λόγο πλεον.

Παρτα ΜητσοΧιλια να στρωσεις.. :dancing: :dancing:

Επισκέπτης

Eπίσης Αρχή του Ποινικού Δικαίου ορίζει οτι  "κάθε άνθρωπος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου". Συνεπώς και τα νομικά πρόσωπα , άρα και η Εκκλησία εν προκειμένω .

Επισκέπτης

Η αρχαία Αθήνα (και όχι μόνον) σε 50 χρόνια δημιούργησε μία τεράστια κυψέλη
πολιτισμού. Σήμερα, τα εγγράμματα εγγόνια της, επικεφαλής στην κουλτούρα τού μηδενός,
διαπρέπουν στο όμφακες εισίν.

Επισκέπτης

Ξαναδιάβασε το πόστ μου και θα καταλάβεις πως δεν απευθυνόμουνα προσωπικά σε εσένα αλλά γενικά. Το πόστ απευθύνεται γενικά σε όποιον χωρίς αποδείξεις ισχυρίζεται οτι η Εκκλησία βρίσκεται πίσω απο τη φωτιά . Δεν αποτελεί  προσωπική μομφή.

Εάν βέβαια σε προσέβαλα , ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ! Δεν ήτανε αυτή η πρόθεσή μου ... και με στενοχώρησες πολύ με αυτή σου τη φράση.

Δε θα επιμείνω αν δεν το θές . Γεννηθήτω το θέλημά σου !

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366

Δημήτριε, Δημήτριε, ο Καρέας ΕΙΝΑΙ στον Υμηττό.
Με τι τίτλους είναι άλλο θέμα, αλλά είναι.

Κοτζάμ μοναστήρι είναι εκεί:

῾Η παλαιά Σταυροπηγιακή Μονή τοῦ ῾Αγίου ᾿Ιωάννου Προδρόμου, Καρέα, βρίσκεται στό βάθος μιᾶς πετρώδους ρεματιᾶς, σέ ἀπόσταση πεντακοσίων περίπου μέτρων ἀπό τόν τελευταῖο κατοικημένο χῶρο τοῦ ὁμωνύμου οἰκισμοῦ, ὁ ὁποῖος κατά τά τελευταῖα χρόνια ἐπεκτείνεται συνεχῶς πρός τίς γειτονικές πλαγιές τοῦ ῾Υμηττοῦ, ἐκεῖ πού βρίσκονταν ἄλλοτε τά ἀρχαῖα λατομεῖα, τά γνωστά ὡς λατομεῖα τοῦ «Καρᾶ».

Και επειδή μάλλον δεν το ξέρεις, να τι είχε πεί ο Χριστόδουλος για το θέμα:
«...Και να µην βγάλουµε από το µυαλό µας τον στόχο αυτό. Να µην πάθουµε αυτό που έπαθαν οι Εβραίοι όταν ήταν στην Αίγυπτο. Η Αίγυπτος είναι εδώ. Εµείς αναζητούµε πάντα τη γη της Επαγγελίας, Η γη της Επαγγελίας είναι εκεί πάνω» (Ελευθεροτυπία, 22/4/04).

Νάταν μόνον ο Καρέας. Και η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής παραδίπλα θέλει να χτίσει Γηροκομείο, και στην Αγία Ελεούσα στον Χολαργό κάποιοι κινούνται.
Πάει ο καϋμένος ο Τρελλός.

Επισκέπτης
Θές να σου απαντήσω και Εκκλησιαστικά για να καταλάβεις γιατί δεν πρόκειται ποτέ να διεκδικηθεί απο την Αριεπισκοπή καμία έκταση στον Υμηττό ?

Άκου λοιπόν:

Η Εκκλησία της Ελλάδος , διοικείται απο τη Σύνοδο , της οποίας πρόεδρος είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Και είναι πρόεδρός της ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών , όχι γιατί η Αθήνα είναι η Πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους , αλλά γιατί η Σύνοδος συγκαλείται στην εδαφική περιφέρεια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εδαφική περιφέρεια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών , βρίσκεται και ο Καρέας .
Δεν βρίσκεται όμως και ο Υμηττός. Ο Υμηττός  υπάγεται Εκκλησιαστικά στην Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής  και όχι στην Αρχιεπισκοπή.

Άν λοιπόν το Συνοδικό μέγαρο ανεγερθεί στον Υμηττό (όπως πολλοί άσχετοι περί τα Εκκλησιαστικά υποστηρίζουν) , τότε της Συνόδου θα πρέπει να Προεδρεύει ο Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ και όχι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Δεν θέλει κόπο ... θέλει τρόπο ... και όλα μετά εξηγούνται πολύ απλά !

Επισκέπτης
Θές να σου απαντήσω και Εκκλησιαστικά για να καταλάβεις γιατί δεν πρόκειται ποτέ να διεκδικηθεί απο την Αριεπισκοπή καμία έκταση στον Υμηττό ?

Άκου λοιπόν:

Η Εκκλησία της Ελλάδος , διοικείται απο τη Σύνοδο , της οποίας πρόεδρος είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Και είναι πρόεδρός της ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών , όχι γιατί η Αθήνα είναι η Πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους , αλλά γιατί η Σύνοδος συγκαλείται στην εδαφική περιφέρεια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εδαφική περιφέρεια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών , βρίσκεται και ο Καρέας .
Δεν βρίσκεται όμως και ο Υμηττός. Ο Υμηττός  υπάγεται Εκκλησιαστικά στην Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής  και όχι στην Αρχιεπισκοπή.

Άν λοιπόν το Συνοδικό μέγαρο ανεγερθεί στον Υμηττό (όπως πολλοί άσχετοι περί τα Εκκλησιαστικά υποστηρίζουν) , τότε της Συνόδου θα πρέπει να Προεδρεύει ο Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ και όχι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Δεν θέλει κόπο ... θέλει τρόπο ... και όλα μετά εξηγούνται πολύ απλά !

πω πω ξενέρα.. μονο που το διάβασα βαρέθηκα. Ενα έχω να πω. Αν δω εκκλησακι στον υμηττό, θα φτυσω εσένα.. δημήτριε. Οχι τιποτ αλλο αλλά βαριέμαι να δίνω ραντευου με τον πρωτοσύγκελο. Και αφού είστε σώμα ως εκκλησία ... θα τα λουστείς εσύ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :smitten: :smitten: :smitten:

Κι εγώ σ' αγαπάω !

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εκτός από τα δικαστήρια,
(Θύματα των οποίων υπήρξαν διάφοροι κατά καιρούς)
Υπάρχει και η Ηθική Καταδίκη στην συνειδήση του Λαού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom