Νέα

Υμηττός...ΤΕΛΟΣ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τώρα θα βγει η κάθε κυράτσα και θα ουρλιάζει γιατί δεν υπήρχε ένα πυροσβεστικό παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της και ένα αεροπλάνο στην αυλή της...
Στις εκλογές όμως αυτή θα τους ξαναψηφίσει! :jerking:

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι, έτσι.... κι άλλο.... δώσε.....
Ο καταλληλότερος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και συνεχίζει, και συνεχίζει....
Ο Κωστάκης έρχεται.... το δάσος φεύγει.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Παλι καιγεται η Αττικη; ελεος ρε πουστη μου τα καημενα τα δαση αυτους τους μπινεδες να τους καθαρισεις ειναι. οντως παλι στις εκλογες αυτους τους αχρηστους θα ψηφισουμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αμα μετραγαν οι λευκες ψηφοι,το πιο πιθανο ειναι να εβγαινε για πρωθυπουργος ο κανενας,οπως βγαινουν τα τελευταια γκαλοπ..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μία, δύο, δέκα, πεντακόσιες, χίλλιες Φιλικές χρειάζεται αυτός ο Τόπος
Όταν το καταλάβουν οι 30αρηδες αυτό
σε δεκαπέντε χρόνια ΙΣΩΣ δούμε καμμιά άσπρη μέρα.
Αφήστε τα λόγια και οργανωθείτε όπου και όπως νομίζετε.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Eλεος παιδια.....απλα ελεος πια...δυστυχως μενω πολυ κοντα....και το θεαμα σχεδον πανω απο το σπιτι μου ηταν πολυ ασχημο!Ειναι να βαζεις τα κλαματα! :'(

Τι αλλο εχει μεινει πια για να καψουν τα μουνοπανα?Τι αλλο? >:( >:( >:(

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ολα αυτά γίνονται λόγω απάθειας όλων μας

Αυτό εδω που γινεται τώρα εδω μέσα ειναι μια μαλακεία και μιση. Εξω έπρεπε να ήμασταν να καίμε σπίτια που έχουν χτιστεί σε καμμένες εκτάσεις.

Προσωπικά έχω χάσει το κουράγιο μου μιας και ειμαι μειοψηφία σε μια χώρα που κάποτε ήταν ομορφη αλλα ατύχησε γιατι εχει εμας για λαό. Περιμένω απλά να ολοκληρωθεί η μετακόμισή μου στο εξωτερικό και να έρχομαι μόνο για να βλέπω τους δικούς μου.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη η λυση στο προβλημα ειναι να φυγουμε?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Tην λύση την αναφέρω πιο πάνω αλλά κανείς δεν το σχολειάζει.Εντελώς απάθεια δεν πειράζει καλαααααααααα να πάθουμε

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οκ ρε αποκ....ακολουθω κι εγω....τι θα καταλαβουμε ομως.....το πιο πιθανο ειναι να περασουμε το καλοκαιρι μας ή σε κανα νοσοκομειο ή πισω απο τιποτα καγκελα.Με το να παμε 400-500 ατομα οπως λες δεν νομιζω να βγει κατι.Σε 1,2 αντε 3 μερες θα εχει ξεχαστει το θεμα.Εδω τοσοι πεθαναν περυσι και ποιος το θυμαται τωρα....κανεις!

Αλλου ειναι το θεμα!Και σιγουρα οχι το να φυγουμε απο εδω!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει λύση. Καταλάβετέ το. Ο έλληνας δεν μπορεί να ζήσει δημοκρατικά. Τελεία.
Τον έχουν εθίσει στην αναρχία, τη βρωμιά, την απάτη, τη ρεμουλιά, το ψέμα, το γλείψιμο, τη μαλακία, κοκ,
5-6 τζάκια αυτής της κωλοχώρας. Εάν δεν σφραγιστούν αυτά τα τζάκια όλα θα γίνουν στάχτη.
Ζητάει κάθαρση ποιός;
Ο γιός των πάμπερς; Ο υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης του πρωθυπουργού που καθαίρεσε;
Που ήταν όταν στα υπουργικά συμβούλια παραιτούσαν τον Καστανίδη; Εκανε ποδήλατο;
Η κόρη του κεντρώου φιλελεύθερου που έφερε τη χούντα και που κυβέρνησε εν συνεχεία τη χώρα ως δεξιός;
Ο ανηψιός του βουλευτού που μπήκε στο κοινοβούλιο προσμετρώντας λευκές ψήφους μόνο στην περιφέρειά του;

Ρε καταλάβετέ το. Η αλλαγή δε γίνεται με αναθέματα.

Προτείνω στους μαλάκες δημοσκόπους αυτής της πουτανοχώρας να βάλουν νέες ερωτήσεις:
Ποιός είναι ο πιο ακατάλληλος; Ποιός είναι ο πιό μαλάκας;
Εν συνεχεία αυτός που θα βγει πρώτος ας αναλάβει τιμής ένεκεν τη διακυβέρνηση........
Κουράστηκα και αηδίασα από τους καταλληλότερους και τους δημοφιλέστερους.............
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom