Νέα

Υμηττός...ΤΕΛΟΣ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Όσοι μένουνε κέντρο όπως εγώ
Ίσως έχουν παρατηρήσει πως
Μπροστά στο άγαλμα της Παλλάδος
Στο πεδίο του Άρεως
υπάρχει υδροφόρο όχημα της Πολιτικής Προστασίας
μόνιμα σταθμευμένο.

[size=10pt]ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ[/size]

Κάθε μέρα που περνάω, εκεί τι βλέπω!!
Γιατί......, δεν ξέρω....!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Και να φανταστείτε πως 2 ώρες πριν τη φωτιά που πέρασα από κει, κοίταξα την πρώην πράσινη έκταση
και σκέφτηκα, "να και κάτι πράσινο, φαντάζεσαι να το κάψουν κι αυτό;;"
Το απόγευμα ανοίγω την τηλεόραση, κι έμεινα μαλάκας!!
Δε σκέφτηκα καλύτερα τα νούμερα του λόττο;;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το επομενο θρεντ θα ειναι.......ΤΕΛΟΣ...ΕΜΕΙΣ! :helpplea: :helpplea:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και να φανταστείτε πως 2 ώρες πριν τη φωτιά που πέρασα από κει, κοίταξα την πρώην πράσινη έκταση
και σκέφτηκα, "να και κάτι πράσινο, φαντάζεσαι να το κάψουν κι αυτό;;"
Το απόγευμα ανοίγω την τηλεόραση, κι έμεινα μαλάκας!!
Δε σκέφτηκα καλύτερα τα νούμερα του λόττο;;
μήπως...λέω μήπως έχεις καμμιά συγγένια με τον μητσοτάκη?.. :cheesy:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ΕΛΕΟΣ ρε πουστη ΕΛΕΟΣ!!!!αν ειναι δυνατων ποσο μαλακας ειναι ο ανθρωπος ρε παιδια μα ποσο μαλακας ειναι....ρε δεν θα δω εναν να καιει θα τον γαμησω πρωτα για να βγαλω το αχτη μου θα τον δεσω σε ενα δεντρο θα τον γαμησω καμοια 10 φορες μετα θα παρω ενα κλαρι με φωτια θα του ανοιξω την σουφρα και θα του το βαλω μεχρι να ψωφησει ο πουστης....και θα βαλω και μια φωτια να τον καψω τον γαμημενο..μπας και το καταλαβουν και οι αλλοι και το παρουν αποφαση να μην ξανα καψουν δασος...ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΙΚΕΣ ΜΠΗΝΕ!!!  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
παντως η θανατικη ποινη ΔΕΝ εχει καταργηθει απολυτα στην Ελλαδα
Και μπορει καλλιστα να εφαρμοστει στους εμπρηστς  μιας και αυτο που κανουν μπορει με καποιο νομικιστικο τροπο να χαρακτιριστει ως (τη μονη πλεον) πραξη που αποφερει θανατικη ποινη!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως μην τους θεωρείτε βλάκες(πέραν του προφανούς, για να ψηφίζεις βλάκες, εσύ τι είσαι? ). Τους δίνετε άλλοθι και παραγραφή αδικημάτων. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο βλάκες όσο θέλουν να μας δείξουν. Θεωρίες συνομωσίας υπάρχουν πολλές, εγώ καταλαβαίνω μία: Υποτίμηση της αξίας του προϊόντος.

Να δικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι ως ενσυνείδητοι εγκληματίες και όχι ως εξ αμελείας. Ό,τι γίνεται αυτή την στιγμή κατ'εμέ, είναι καμωμένο με δόλο, σχεδιασμένο στην εντέλεια(αν και χοντροκομμένο στην εφαρμογή)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
quiz
επι ποιου υπουργου του πασοκ καηκε ο μισος υμμητος απο καθαρο εμπρησμο και μετα απο 2 μηνες περασε απο εκει η αττικη οδος.(επειδη μενω φατσα στο βουνο η φωτια ηταν ακριβως στη γραμμη που περασε ο δρομος)

ειναι για πολυ ξυλο οι μπασταρδοι

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Πισω απο καθε πυρκαγια, υπαρχει & μια μονη: Πεντελη/Παρνηθα/Υμμητος.
Παρεπιπτοντως το καμενο κοματι του Υμμητου, ειναι αυτο που διεκδικει (& με τιτλους ιδιοκτησιας ,μαλιστα!!!) να μπαζωσει η εκλησσια, προκειμενου να το εκμεταλευτει (& αυτο) οικονομικα.
Το ξερετε οτι τα 25.000 καμενα σρεματα της Πεντελης στις μεγαλες φωτιες, πριν πολλα χρονια τις εχουν μοιρασει σε δεκαδες οικοπεδικους συναιτερισμους??
Το ξερετε οτι στα ηδη καμενα της Παρνηθας, κατατεθηκαν τιτλοι ιδιοκτησιας??
Το ξερετε οτι το μελλοντικο (πολυ κοντινο) οικοδομικο μελλον της Αθηνας, προβλεπει τον Υμμητο, σαν ενα λοφο να προβαλλει στη μεση??
Το ξερετε οτι ηδη γινονται τα εργα για την Ανατολικη Περιφερειακη..
-Αρα????

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τομπούλο (καλό πέλοψ)

Τραγοπαπάδες πίσω απο κάθε κακό...που θα παει αυτή η κατάσταση

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τσιμπούρια και ακρίδες. Καλά το είχε πει ο Καζαντζάκης.
Μετά από όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατακραυγή για την Πάρνηθα, κάποιοι (παπάδες, οικοπεδοφάγοι, δεν ξέρω τι άλλο) τόλμησαν να απλώσουν χέρι σε ένα από τα τελευταία δάση πλέον της Αττικής. Το έχω ξαναπεί. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. Αργός θάνατος. Και πιστεύω ότι θα τσακώνονται ποιοι θα προλάβουν να τους βάλουν το πυρωμένο κλαδί στον κώλο πρώτοι.
ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με τις πρώτες ζέστες και το ανάλογο αεράκι.......πάμε πάλι  :jerking:

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε δασική έκταση στον Υμηττό, από την πλευρά των Γλυκών Νερών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί να απειλούνται σπίτια.

Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό Αιγαίου Πελάγους και έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, ενώ έχουν ζητηθεί και εναέρια μέσα.

Επισκέπτης
Eγώ τώρα τί να πώ ?
Άμα το είπε ο Enforcer  , τελείωσε . Είναι θέσφατο !
Δεν επιδέχεται ούτε ίχνος αμφισβήτησης ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωπα. Μισο

η εκκλησία δε θέλει να κάνει ενα μεγάλο μαγαζι - μητρόπολη πρώτη μούρη στο δάσος του Υμηττού; Και μάλιστα στέμματα; Εκει που κατα τύχη κάηκε το δάσος το καλοκαίρι;

Αλήθεια, που είναι η εκκλησία τώρα που καταστρέφεται ό,τι απέμεινε; Μήπως τα λεφτά του ΚΠΣ εξαγόρασαν και σιωπή;

Θα ήθελα να δω την εκκλησία να χρησιμοποιεί την επιρροή της για το καλό του τόπου και όχι για το καλό της τσέπης της.

Για τη συγκεκριμένη φωτιά νομίζω ότι αποτελλεί προάγγελο ενός δύκολου και τελειωτικά καταστρεπτικού καλοκαιριού. Αν ο κόσμος δεν πάρει το νόμο στα χέρια του ουτε οι παπάδες ουτε οι πολιτικοι θα μας σώσουν. Οταν οι ίδιοι είναι πίσω απο το κόλπο.

Προσωπικά λυπάμαι για την καταστροφή που έχει καταστροφικά και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα που η αθήνα θα αποκτήσει κλίμα αφρικανικό, όσοι μπορούν να φύγουν θα φύγουν. Και εγω ειμαι μέσα σε αυτούς.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Θα ήθελα να δω την εκκλησία να χρησιμοποιεί την επιρροή της για το καλό του τόπου και όχι για το καλό της τσέπης της.
ααααα πα πα.. και σε ειχα για σοβαρο ατομο..  :uglystupid: :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166