jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.964
- Πόντοι
- 3.506
Μπροστά στο "Άναψα κερί στην εκκλησία" τα άσματα στις εκπομπές της Αννίτας ήταν υποψήφια για Γκραμμυ μην πω και για Όσκαρ....![]()
τετοια ωρα ξυπνιος ? πως και ετσι?
Αυτό, όμως, είναι καλύτερο ε;
Περιμένω μήπως βάλεις κανένα καλό...τετοια ωρα ξυπνιος ? πως και ετσι?
δεν βαζω τιποτα -θα βγει ο αλλος και θα λεει παλι για τα ασπρα μου μαλλιαΠεριμένω μήπως βάλεις κανένα καλό...
Τώρα βγήκα, Jimmy, η νύχτα είναι μεγάλη....
Δεν θα φιμώσει κανείς τη λαϊκή μας φωνή, Jimmyδεν βαζω τιποτα -θα βγει ο αλλος και θα λεει παλι για τα ασπρα μου μαλλια![]()
ειμαι λιγο πτωμα οντως- τελικα εισαι γατα ωριωνΔεν θα φιμώσει κανείς τη λαϊκή μας φωνή, Jimmy
Πες ότι δεν έχεις όρεξη τώρα και μην υπεκφεύγεις...
Είμαι μόνο ένας χαζούλης μούτσος, Jimmy.ειμαι λιγο πτωμα οντως- τελικα εισαι γατα ωριων![]()
οχι δεν εισαι- απο τις δουλειες μεχρι ολες τις ανθρωπινες σχεσεις αυτο που ειχε και θα παντα πρωτο και τελευταιο λογο θα ειναι η προσωπικότητα και εσυ φιλε ωριων το εχεις -ολα καλα θα πανε στη ζωη σου ξερω τι λεωΕίμαι μόνο ένας χαζούλης μούτσος, Jimmy.
Τι γλυκός!οχι δεν εισαι- απο τις δουλειες μεχρι ολες τις ανθρωπινες σχεσεις αυτο που ειχε και θα παντα πρωτο και τελευταιο λογο θα ειναι η προσωπικότητα και εσυ φιλε ωριων το εχεις -ολα καλα θα πανε στη ζωη σου ξερω τι λεω
τοτε τι γκρινιαζεις ρε? νταντεμα θελεις σαν τις γκομενεςΤι γλυκός!
Όλα καλά πάνε στη ζωή, Jimmy, δεν έχω παράπονο. Είμαι ευτυχής! Καλά να είμαστε!
Εκ του ασφαλούς με φραγκατους χρηματοδότες...πιο καθαρά είναι τα δικά μας κορίτσια.Πουτανες είναι ολες
Θα σηκωθεί από τον τάφο ο Τζίμης Πανούσης με τέτοιο γυφτολα'ι'κο...διότι έχει τα πνευματικά δικαιώματα του όρου!
Αυτό, όμως, είναι καλύτερο ε;
Άμα είναι να σηκωθεί από τον τάφο ο Τζιμάρας, να βάλω και άλλα τέτοια...Θα σηκωθεί από τον τάφο ο Τζίμης Πανούσης με τέτοιο γυφτολα'ι'κο...διότι έχει τα πνευματικά δικαιώματα του όρου!
Δώσε ρεεεεεεεεε!!!!!!Άμα είναι να σηκωθεί από τον τάφο ο Τζιμάρας, να βάλω και άλλα τέτοια...
το αγαπημενο τραγουδι μου απο την αγαπημενη μου βανδη βραδιατικα -μαλιστα ωριων τα γραφω αυτα
Κάτσε καλά, θα βάλω Γωγώ Τσαμπά....Φλωριες βάζεις..
άκου παρακάτω