Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ειμαι κακος...απλα εχω πιει κατι τεκιλες...παρολαυτα ξερω τι λεω..
oχι φιλε προς θεου μη μας λες τι σου λεει να κανεις η γκομενα σου γιατι ισως ξενερωσουμε με τα πειραματα που κανεις..πηγαινε να παρεις ολα τα DVD του PIERRE WOODMAN κακομοιρη να δεις μια ασπρη μερα,ψαξε και τα αλλα θεματα που εχω στειλει,ετσι συνεχισε,οτι λεω με τη γκομενα μου θα στο πω.μην ανυσηχεις,ολα θα τα μαθεις
ξερετε αν γινεται τατουαζ στο πουτσο?
οταν ημουν στο γυμνασιο,ειχα παρατηρησει κατι κοκκινωπο στο σπερμα μου μετα απο μαλακια,ειχα τρομαξει για αυτο το θυμαμαι ακομα,αλλα απο τοτε δεν μου εχει ξανασυμβει.τι να πω...
ενταξει παιδια! ξυριστικα! τσιμπαει οταν περπαταω και τα ξυνω σαν τρελος αλλα οκ! μου τον ελουσε η κοπελια! ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση
η μοδα στο ξυρισμα της τσαπου στον ανδρα μαγκες ηρθε καθαρα απεξω.Τωρα επειδη ειμαστε μιμητες των αλλων σαφως και ορισμενοι ακολουθουν πιστα το δογμα των γκει.
Οπως το ξυρισμα ηρθαν και αλλες μοδες piercing στις ρογες,στις μυτες,στις κοιλιες κ.α
Τωρα δε λεω οτι οποιος τα κανει αυτα ειναι γκει,λεω ομως πως εχει καποιες ανασφαλειες που τον οδηγουν εκει.Στο να κανει τον εαυτο του ομορφοτερο με αυτους τους τροπους και πιο αποδεκτο.
Προσωπικα το θεωρω πουστικο να βαζεις κρεμες,να ξυριζεσε εκει,να βαφεις τα μαλλια σου,να ξυριζεις φριδια κ.α
Βεβαια οπως εχει γινει το role model του ανδρα σημερα απο τα μμε ερχονται και χειροτερα.
Ηδη αν καποιοι τοχουν προσεξει σημερα πολλα πουστακια εκμεταλλευονται την κατασταση και βγαινουν πλεον περηφανα στο δρομο και το διαλλαλουν κιολας.Θελω να ελπιζω οτι αυτες οι μοδες! και γενικως το σημερινο lifestyle που θελει τον ανδρα φλωρακο,με αρωματα,κουρεματα και πουστικα attitude
εχει ημερομηνια ληξης.
Οταν ταχεις καλα με τον εαυτο σου,δε θες τετοιες επιβεβαιωσεις.Μπορει να κανω λαθος η ναμαι ακραιος παραυτα τις αλλες γνωμες τις λαμβανω σοβαρα υποψιν.
οραια φωτο διαλεξες για το προφιλ σου ρε μεγαλε!! τουλαχιστον εμεις ειμαστε λατρεις των γιαλιστερων κατω κεφαλιων...και αρχειδιων!! το δικο σου ...παραειναι ανωμαλια!! καραφλα κεφαλια για προφιλ!!!ακομα να τελειωσεις το ξυρισμα?Μαλλον εισαι ολιγον ασχετος!Επαναλαμβανω φιλε με το λαθος αβαταρ,στη φωτο που εχω βαλει δεν ειμαι εγω ειναι καποιος αλλος και δοξα το θεο μαλλια εχω και πανω και κατω!
Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες
η δουλειά κάνει τους άντρες
το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί
και το epilady:
http://[URL unfurl="true"]www.epilady.com/images/pic-epigirl.jpg[/img[/URL]]
υπαρχει και σε ροζ, "δενει" με την παραλλαγης στην σκοπια!
[/quote]
μαλλον δενει καλυτερα με τα κυλοτακια που φορανε οι στρατηγοι σας!! ΑΝΔΡΕΣ!! κατα τ'αλλα...!!! ουστ ρε κρυφοαδελφες!!! :2funny: :2funny: :2funny:
μην αισθανεσαι μειοψηφια ρε joker, σιγα μην προκύψει οτι αυτοι που δεν ξυριζονται ειναι οι αδερφες και οι τελειωμενες... και οι κρυφες που λεει ο armedΕγω δεν ξυριζομαι στην κατω περιοχη. Πιστευω οτι ειναι πολλοι αυτοι που δεν ξυριζονται