BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
υπερβολικο σε βρισκω...
αυτο τωρα δεν ειναι δειγμα φλωριας...
αυτο τωρα δεν ειναι δειγμα φλωριας...
σωστη η αποψη σου αλλα για να δουμε κατι,αν ειναι οπως τα λες τοτε ας πουμε οι αλβανοι στην ελλαδα λογω εθνικοτητας δεν πρεπει να κρινονται μονο απο αυτοι σωστα?Αρα να υποθεσουμε οτι ο ρατσισμος σε αυτους ειναι παρεξηγημενος?Για τους τουρκους το ιδιο?Δεν μπορείς να κρίνεις τον καθε ένα άνθρωπο απο το τι είναι πχ γκει εγω νομίζω πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει ( αφου δεν σε πειράζει ο άλλος ).
ναι ρε μεγελε παω πασο και γω τα ξυριζω και μαλιστα ολλα.!!!!αλλα πιο πολλυ για λογους αισθητηκης οχι για θεμα υγεινης νομιζω οτι αυτο το θεμα αντιπροσωπευει πιο πολλυ τις γυναικες γιατι εχουνε περιοδο...και ο οργανισμος αποβαλει οτι αχρηστο υπαρχει...και σε μας παλι δεν ειναι το ιδιο γιατι οταν καπιος θα κανει γλυφομουνι και η γκομενα εινα τιγκα στην τριχα ειναι λιγο αηδια...αλλα σε μας και λιγο να υπαρχει η γκομενα αν σου κανει πιπα και δεν σου γλυφει τ αρχιδια δεν ερχεται σε επαφη με τριχες....αυτα ειναι πολλυ περιεργα τα θεματα ο καθενας κανει οτι γουσταρει και αναλογως τις απαιτησεις που εχει απο την γκομενα και η γκομενα απο τον ιδιο....αν μια γκομενα δεν την πειραζει...οκ.....εχω ακουσει πολλυ περιεργα γουστα του στυλ οτι αμα η γυναικα δεν εχει αφανα εμενα δεν μου σηκωνεται.....(εγω οταν το ακουσα με πηραν τα γελια και απο παιδι πολλυ οκ..!) αφηστε τα ταμπου και τους κομπλεξισμους στο εξωτερικο δεν υπαρχουνε τετια ταμπου....Συγνώμη αλλά μήπως είμαστε υπερβολικοί? Για ρωτήστε μια γυναίκα αν της αρέσει τον γλύψιμο ενός τριχωτού ή ενός μη τριχωτού? Καλώς ή κακώς είναι και θεμα υγιεινής το ξύρισμα ή το κούρεμα σ' αυτές τις περιοχές. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός τι κάνει με τα τέτοια του. Μην κρίνουμε τόσο εύκολα. Θέματα αισθητικής, προσωπικού γούστου, ή ό,τι άλλο, ας μην γίνονται θέματα ταμπού και κριτήριο σεξουαλικής ταμπέλας.