Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 237K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

  • Ξυρισμένα

    Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

    Ψήφοι: 122 23,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Μηνύματα
460
Like
1
Πόντοι
1
Καραφλο καυλι.......τρελλο γαμησι......
Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.......
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
οραια φωτο διαλεξες για το προφιλ σου ρε μεγαλε!! τουλαχιστον εμεις ειμαστε λατρεις των γιαλιστερων κατω κεφαλιων...και αρχειδιων!!  το δικο σου ...παραειναι ανωμαλια!! καραφλα κεφαλια για προφιλ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:
Μαλλον αν εβαζα καμια ξυρισμενη πουτσα θα το γουσταρες περισσοτερο αποτι βλεπω..
Οσο για ανωμαλιες ας μιλησεις εσυ καλυτερα καθως εισαι fun της ξυρισμενης πουτσας οπως δηλωνεις,αναρωτιεμαι τι την κανεις οταν στη βαζουν μπροστα σου..
Παντως αν τις γυαλιζεις τοτε πιστευω οτι θα ακολουθησεις ενα καλο επαγγελμα στη βιομηχανια του πορνο,καθοτι θα επιτελεις εργο την ωρα που γυρναει ο woodman casting(ναι,αυτος ο καραφλος που βλεπεις στο δικο μου αβαταρ).
Και εις ανωτερα,οταν κλεισεις τα 15 τα λεμε..
 

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
759
Like
6
Πόντοι
6
συναδελφοι της κανατε σκατα την κουβεντα , ο καθενας οπως νοιωθει στο φιναλε  κ οπως τον γουσταρει η κοπελα του , αν θελετε την γνωμη μου !!!
παντως η πολυ εξελιξη γεμησε τον κοσμο πουστηδες και τα συρταρια των γυναικων δονητες
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
τελείως  προσωπικό θέμα το ξύρισμα όπως την βλέπει ο καθένας
 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
για τις μασχαλες θα πουμε τιποτα...ή ακομα δεν λυθηκε το ζητημα των αρχιδιων ???
 

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
140
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί μόνο οι μασχάλες είναι; Εδώ άλλοι ξυρίζουν τα πόδια τους. (Και ας δεν παίζουν μπάλα) Και μάλιστα μια φόρα που είχα ρωτήσει έναν γνωστό μου γιατί το έκανε, μου απάντισε οτι ήταν ιδέα της κοπέλας του!  :idiot: :idiot: Ρε ήμαρτον!!!
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
15
Πόντοι
66
αηδια ειναι αυτο
κ καλα οι αθλητες το κανουν αναγκαστικα... οι αλλοι γιατι??
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φαντάσου να ξυρίζει ο κύριος τα μπαλάκια του... Μια άσπρη τρύπα μέσα στο μαύρο δάσος θα είναι  :2funny:

 

Συνημμένα

  • HairyMan.jpg
    HairyMan.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Είχαμε, δεν είχαμε, πάλι πιάσαμε τα άκρα και τις ακρότητες. Και σε τι θέμα μάλιστα! Εντελώς flat...

Εγώ νομίζω πώς είναι γελοίο ένας τριχωτός άντρας να ξυρίζει πούτσο και αρχίδια και ενώ πάνω είναι σαν τον Κινγκ-Κονγκ, από κάτω να είναι σαν τον ποπό της Τσίτας.

Από την άλλη πλευρά, θεωρώ άκομψο και αντιαισθητικό να προσφέρεις στην παρτενέρ σου που θέλει να σου προσφέρει στοματική απόλαυση, ένα μαλλιαρό πράγμα.

Για τα πάντα υπάρχει η μέση οδός, που συνήθως, είναι και η προτιμότερη απ' όλες τια απόψεις: αισθητικής και υγιεινής. Απαλό προσεκτικό ξύρισμα στα αρχίδια, για να μην έχουμε τίποτα αιματοχυσίες, έως και τη βάση του πούτσου. Στην περιοχή του εφηβαίου, είναι ότι πρέπει ένα trimming, με ένα μικρό ψαλιδάκι, σε τέτοιο ύψος, ώστε οι τρίχες να είναι σε ανάλογο ύψος με εκείνες στην κοιλιά.

Τόσο δύσκολο είναι;
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
α΅α ΅ατωσει το πουλακι σας ή τα μπαλάκια σας, μπορειτε να χρησιμοποήσετε απροβλημάτιστα τα παρακάτω:
http://[URL unfurl="true"]www.megadis.gr/content/main/pics/pantyliners1.jpg[/img[/URL]]
τα συστηνει και η ενωση ελληνων γυναικολογων! ειναι εγγυημένα! βαμβακερα για το ευαίσθητο δερματακι!
 

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
635
Like
2
Πόντοι
6
Ρε αδερφε (εσύ που γαμάς μανούλες) ο καθένας ότι γουστάρει κάνει εσένα τι σε νοιάζει . ʼμα θες άστα αξύριστα αλλά μην προσπαθείς να επιβάλλεις και τη γνώμη σου στους άλλους.
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
Ειπα εγω ρε σε κανεναν να κανει κατι?
Που επεβαλα τη γνωμη μου?
Διατυπωση εγινε και επαυτης αναπτυχθηκαν διχογνωμιες.
so fucking what?
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
Για να πούμε και κάτι χρήσιμο καλύτερα να μην κάνετε σεξ την ίδια μέρα που ξυρίσατε τ' αρχίδια σας. Είναι πιο εύκολη η μετάδοση αφροδίσιων.
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=armed ]τουλαχιστον εμεις ειμαστε λατρεις των γιαλιστερων κατω κεφαλιων...και αρχειδιων!![/quote] και εμεις ειμαστε λατρεις των γυαλισμενων αιδείων! οπως την βρισκει έκαστος!

Δεν μαλώνω με κανέναν που θέλει να ξυρισει οποιο μερος του κορμιου του θελει! Εκφραζω απλα την ανησυχια μου για την πορεια που εχουν παρει ορισμενα πραγματα στην πατριδα μου και τελος παντων στον κοσμο που ζουμε. Ο πατερας μου καποτε μου γεμισε την μουρη με αφρο ξυρισματος και μου εμαθε πως να ξυριζομαι γιατι ειχα κανει 2-3 προσπαθειες και ειχα κατακοπει χωρις να υπαρχει καν λογος, οι τριχες στην μουρη μου δεν επιαναν 2ψηφιο νουμερο. Βλεπω 20 χρονια μετα οτι τα προτυπα που επιτυχως επιβαλουν τα ιδιωτικα καναλια, κυριως στα μεσημεριατικα πλατω: κατι τελειωμενες, περνουν ως φυσιολογικο αυτο που καποιοι απο εμας λεμε τριτο φυλο και καποιοι αλλοι προοδευτισμο! Δεν θα μπω στην λογικη να προτεινω σε κανεναν να δειξει στον γιο του πως να ξυριζει το παπαρι του, οπως εκανε με  τα γενια μου ο πατερας μου . Ουτε ομως φανταζομαι οτι εδειξε κανενος ο πατερας πως να κανει γλομπο τους ορχεις του και προφανως κανενας πατερας δεν θα καμαρωνε για το τεκνο του αν μαθαινε πως αυτο ασχολειται με την αποτριχωση του!
Ακομα και αν οσοι θεωρειτε must καποιος να ξυριζει οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα που συνηθιζε το αντρικο γενος να ξυριζει μεχρι σημερα, δεν βλεπω το λογο να χλευαζετε ως παλαιομοδιτες, οπισθοδρομικους και ημιάγριους τους υπολοιπους, μεχρι τωρα οι γυναικες ειχαν βρει τον τροπο να κανουν την πιπουλα τους επιτυχως, εδω και χιλιαδες χρονια, χωρις να ζητησουν απο τον συντροφο τους την καραφλοποίηση του. Αμα θελουν να την κανουν θα την κανουν, αμα δεν θελουν να δω μετα τί αλλο θα ζητησουν! ισως tattoo με τον Winnie The Poo!!!
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Ο ιδιος πατερας υποθετω δε θα καμαρωνε αμα μαθαινε οτι η κορη του αποτριχωνει ολο το αιδοιο της προκειμενου να ευχαριστησει τον συντροφο της....(αντε ας πω μητερα να μην πεσουν και εγκεφαλικα....)

δηλαδη ειναι τιμη και καμαρι για τον πατερα να στειλει το γιο του στο μπουρδελο στα 14 αλλα ειναι προσβολη το να ξυρισει τα @@δια του για να μην καταπινει μπουκλες η κοπελα του? ειλικρινα δεν καταλαβαινω........
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Λοιπόν οι ξυρισαρχίδες της συντροφιάς μας, για να μην τους κράζουν οι διάφοροι περίεργοι ως "τοιούτους" ας βάζουν μετά το ξύρισμα κάτι πολύ classic και πολύ macho: καμιά Brut, καμιά Old Spice, καμιά Aqua Velva. Έτσι παιδιά;
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
Ο ιδιος πατερας υποθετω δε θα καμαρωνε αμα μαθαινε οτι η κορη του αποτριχωνει ολο το αιδοιο της προκειμενου να ευχαριστησει τον συντροφο της.... ειλικρινα δεν καταλαβαινω........
και δεν θα καταλαβεις γιατι δεν θα γινεις πατερας ποτε, οπως και εγω δεν θα καταλαβω την ψυχολογια και την λογικη της μανας για τον αντιστοιχο λογο.
Δεν θεωρω οτι καποιος πατερας πιστευει πως υπαρχει γυναικα στον (δυτικο) κοσμο που δεν ξυριζει το αιδιο της, δεν βλεπω γιατι να εξαιρεσει απο τον κανονα την κορη του. Αν ειχα ενηλικη κορη δεν θα με πειραζε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom