You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Hotel (Αθήνα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 932
- Εμφανίσεις 273K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπήκαν πολλές νέες καταχωρήσεις (και ανανεώθηκαν οι παλιές) στο www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,210/]κατάλογο τον Ξενοδοχείων[/url] (της Αττικής), και σε λίγο καιρό θα γίνει ανανέωση για ΟΛΗ την Ελλάδα.
Δηλαδή φίλε έκλεισες το δωμάτιο για 4 ώρες και σου στοίχισε μόνο 17€...; Απίστευτο! Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις την ακριβή διεύθυνση του ξενοδοχείου αυτού και κάποιο τηλέφωνό του; Ψήνομαι απίστευτα! Με κοπελιά είχες πάει ή με call-girl;αν δεν γουστάρεις δωμάτια με καθρέφτες κλπ κλπ όπως εγώ, στις Τζιτζιφιές πάλι, τέρμα Θησέως το Sandra.
Για πάρκινγ δεν γνωρίζω αλλα έχει πίσω πόρτα που σε βγάζει σε στενάκι για να μπαινοβγαίνεις σβέλτα ;) Για 4 περίπου ώρες 17 Ε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
αυτα τα ξενοδοχεια που ειναι στην σειρα στην Ιερα οδο..μετα το Δρομοκαϊτειο , στο Χαιδαρι...τι λενε?εχετε παει ?τιμες?
καθαριοτητα κτλπ ?
κ τα αλλα στο στην Εθνικη πανω προς Κορινθο..στο τελειωμα του σχιστου?
καθαριοτητα κτλπ ?
Από φίλο που είναι γνώστης, καλύτερα να προτιμήσεις Prive και μετά Captains. Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και το ALFA ειναι καλο..Από φίλο που είναι γνώστης, καλύτερα να προτιμήσεις Prive και μετά Captains. Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν.
Γεια σας μαγκες!Ψαχνω ξενοδοχειο ημιπαραμονης στο τριγωνο Ψυρρη/Μοναστηρακι(πλακα)-Γκαζι.Οσοι ειναι στην ηλικια μου γυρω στα 25 καταλαβαινουν σε τι φαση ειναι βγαινω για τα ποτακια μου σε αυτες περιοχες ,ε μετα καπου πρεπει να πω την γκομενα .Ξερω πως υπαρχουν 3Χ τριγυρω,αλλα κατι ππιο διακριτικο υπαρχει?Εχω σκασει!Τοσα ξενοδοχεια εχει σ'αυτες τις περιοχες ειδικα προς Πλακα,γαμιστρωνες δεν εχει?Εστω και κανονικο που να δεχεται ημιδιαμονη
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
''ΕΡΑΤΩ'' στη γεφυρα πουλόπουλου..Γεια σας μαγκες!Ψαχνω ξενοδοχειο ημιπαραμονης στο τριγωνο Ψυρρη/Μοναστηρακι(πλακα)-Γκαζι.Οσοι ειναι στην ηλικια μου γυρω στα 25 καταλαβαινουν σε τι φαση ειναι βγαινω για τα ποτακια μου σε αυτες περιοχες ,ε μετα καπου πρεπει να πω την γκομενα .Ξερω πως υπαρχουν 3Χ τριγυρω,αλλα κατι ππιο διακριτικο υπαρχει?Εχω σκασει!Τοσα ξενοδοχεια εχει σ'αυτες τις περιοχες ειδικα προς Πλακα,γαμιστρωνες δεν εχει?Εστω και κανονικο που να δεχεται ημιδιαμονη
και το ALFA ειναι καλο..
Τα σέβη μου γέροντα...ευλόγησον. Τις ευχαριστίες μου για εχθές!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε τα μπερδευω. δεν θυμαμαι τί δινω στο καθενα. καπου στα 25-30..΄
απο τιμες?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
φιλε τα μπερδευω. δεν θυμαμαι τί δινω στο καθενα. καπου στα 25-30..
το αλφα ηταν εκει διπλα με τα αλλα..διπλα στα προκατ κ το βενζιναδικο ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εκει ειναι δεν το χανεις. φαινεται..το αλφα ηταν εκει διπλα με τα αλλα..διπλα στα προκατ κ το βενζιναδικο ?
Το αλφα εχει ημηδιαμονη 23 ευρω......... πελατες βλεπης.
Και εαν εχεις υπομονη και περιμενης μπορει να κατση και κατι καλο. extra.........
Παντού μέσα είσαι ρε αλάνι......! Οποια πέτρα και να σηκώσω, από κάτω είσαι! Μπράβο σου.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.343
- Πόντοι
- 22.785
Ειναι ωραιο hoteli ρε φιλε και εχει και x-prive κατασταση αλλα πρεπη να εχειςΠαντού μέσα είσαι ρε αλάνι......! Οποια πέτρα και να σηκώσω, από κάτω είσαι! Μπράβο σου.
και λιγο υπομονη.............
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στο hotel INOH εχει παει κανενας να μας πει εαν τα δωματια εχουν καμια σχεση με αυτα που δειχνουν στο σαιτ?
alx-athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι ωραιο hoteli ρε φιλε και εχει και x-prive κατασταση αλλα πρεπη να εχεις
και λιγο υπομονη.............
τι εννοείς x-prive και αν περιμενεις μπορεί να σου κάτσει και έξτρα?
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά..help....
Αυριο πάω με ένα "καλό" γκομενάκι για Χ-καταστάσεις.. αθήνα κέντρο...
Δεν ξέρω από την περιοχή..
Υπάρχει ένα στην Κάνιγγος (μεγάλο) επί της Γ' Σεπτεμβρίου..
Τι παίζει?? Καμιά άλλη γνώμη???
Αυριο πάω με ένα "καλό" γκομενάκι για Χ-καταστάσεις.. αθήνα κέντρο...
Δεν ξέρω από την περιοχή..
Υπάρχει ένα στην Κάνιγγος (μεγάλο) επί της Γ' Σεπτεμβρίου..
Τι παίζει?? Καμιά άλλη γνώμη???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K