Νέα

XXX Hotel (Αθήνα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 932
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γνωρίζετε κάτι για τα επόμενα ξενοδοχεία ημιπαραμονής?
[size=12pt]Pines στη Κηφισιά >>> Καλό, αλλά φασαρία απ την Εθν. οδό
Πευκάκια στη Δροσιά  >>> Δεν το ξέρω
Μαρούσι στο Μαρούσι >>> Negative. Τους λόγους τους έχω γράψει παλιότερα[/size]
Επίσης αν θες να μείνεις όλο το βράδυ στο δωμάτιο αντί για 3-4 ώρες ας πούμε μπορείς?

Βεβαίως και μπορείς.  Αλλά δε κοστίζει το ίδιο.

Επισκέπτης
Απο τα καλυτερα λεμε. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• HOUR7_193617_8637.jpg
    HOUR7_193617_8637.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 25

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας για κάποιο ξενοδοχείο προς δυτικά προάστεια προ παντός διακριτικό να μην φαινόμαστε και καρφωθούμε  ;) ;)... Επειδή είναι πρόσφατη η ανάγκη και για πολύ καιρό δεν είχα επαφή με το είδος και ούτε μένω εγώ στα δυτικά για να γνωρίζω, κάθε πρόταση και βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ψάχνοντας λίγο το θέμα είδα για κέντρο και για βόρεια αρκετά αλλά για δυτικά τίποτα της προκοπής...

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Καλησπέρα. Το σαββατοκύριακο σκέφτομαι να έρθω Αθηνα για κανένα cg. Θα ήθελα να μου προτείνετε καλό ξενοδοχείο εύκολα προσβάσιμο από το μετρό και να μην έχει πάνω από 30-35 ευρώ για ημιδιαμονή.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
και εδω στα μέρη μου (αγία Παράσκευή) έχω δει 2 καλα και ήσυχα,δε θυμάμαι βέβαια ονόματα

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Άσχετο.
Οι φωτογραφίες της Χριστίνας που υπάρχουν στο site της Πόπης (γραφείο με cg) είναι στο ξενοδοχείο Lacoba.
Απλά για να δείτε το δωμάτιο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Στο ΠΡΙΑΜΟΣ πηρα το Αφρικα δωματιο πριν λιγες μερες,αρκετα κυριλε και σε αλλα δωματια και με πριβε παρκινγκ κιολας.
Στη Γλυφαδα το παλιο 3χχχ εχει γινει Blue Line ή καπως ετσι.
Πολυ χλιδα και καυλιαρικη ατμοσφαιρα τα δωματια.
Σε ξενοδοχεια στο κεντρο-κεντρο αποφευγω λογω γειτνιασης με κωλοπεριοχες και κωλοαρχιδια που γυρνανε στα περιξ

Διακριτικα και εχεμυθα ειδικα με την κοπελα σας

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
μηπως ξερει κανεις το ξενοδοχειο ηνιοχος που βρησκεται; μου ειπαν κεντρο κοντα στο δημαρχειο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, το ΔΩΔΩΝΗ στην πλατέια Βάθης που πήρε φωτιά σήμερα το πρωϊ και κάηκε και κάηκε και μια γυναίκα με το μωρό της μέσα, ήταν ΧΧΧ, ή φτωχοτουρίστες ήταν οι 32 φουκαράδες πελάτες?

takisathina70

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπα ολο αλλοδαποι και πρεζονια μενουν στο δωδωνη.ειχα παει αταλαθος γκομενα εκει και μολισ το καταλαβα ηταν πολυ αργα...

takisathina70

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
πηγα πλατεια βαθης χθες και εμαθα τα δυσαρεστα. η κοπελα που καηκε με το παιδακι ηταν η αννα ελληνιδα 34 χρονων που δουλευε στο χχχ την ειχα παρει παλιοτερα ειχα δει και το παιδακι της.πολλα ακουγονται οτι την εφαγε ο νταβας .κριμα και για την κοπελα και για το παιδακι.τι τραβανε και αυτες οι κοπελες σκεφτομαι ωρες ωρες...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή δεν γνωρίζω, ξέρετε να μου προτείνεται κανένα σχετικά καλό xxx-ξενοδοχείο στην περιοχή του κέντρου (οδός αχαρνών και αριστοτέλους), για ένα ξεχαρμάνιασμα? Ευχαριστώ εκ'των πρωτέρων. Άμα ξέρετε και τιμές για κανά δύωρο μου λέτε.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!ψαχνω ξενοδοχειο με τζακουζι κοντα στην μεταμορφωση γιατι η κοπελα ειναι παντρεμενη κ θελει να ειναι κοντα στο σπιτι....ας με βοηθησει καποιος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Το 3χ αγορι μου 55 ευρωπουλακια και θα περασης φινα.... :dancing: :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Δεν ξερω αν το γραφω εδω σωστα ..εχθες το βραδυ πηγα με ενα γκομενακι
απο τα παλια στο alfa οπως κατεβαινουμε απο το δαφνι προς του παλασκα
αριστερα ωραιο ξενοδ. 30 μευρωπουλα για 3 ωριτσες αυτο βεβαια
που διαπιστωσα οτα εφευγα κατα τις 2 το βραδυ ειδα οτι μαλον
διαθετη και υπηρεσιες ενταυθα απο δυο ξενες τωρα εθνικοτητος
μαλον ρωσιδες μεγαλες βεβαια ανω των 40.

gus777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπερα!!! Νεος και εγώ στο site το οποίο ειναι τέλειο, θα ήθελα να ρωτήσω για το ξενοδοχείο "Ξενοφον" στην Αχαρνών, αν ακόμα μπορείς να πας εκεί για ημιδιαμονή και να φωνάξεις κάποια κοπέλα? Επίσης μπορείς να το κάνεις αυτό (να φωνάξεις κοπέλα δηλαδή) και στην γνωστή σειρά ξενοδοχείων ΧΧΧ ή εκεί δεν γίνετε? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά καλησπερα!!! Νεος και εγώ στο site το οποίο ειναι τέλειο, θα ήθελα να ρωτήσω για το ξενοδοχείο "Ξενοφον" στην Αχαρνών, αν ακόμα μπορείς να πας εκεί για ημιδιαμονή και να φωνάξεις κάποια κοπέλα? Επίσης μπορείς να το κάνεις αυτό (να φωνάξεις κοπέλα δηλαδή) και στην γνωστή σειρά ξενοδοχείων ΧΧΧ ή εκεί δεν γίνετε? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!!!

Στα ΧΧΧ (όπως και γενικότερα σε όλα τα ξενοδοχεία ημιπαραμονής) γίνεται ΣΙΓΟΥΡΑ!
Για να είσαι όμως βέβαιος 100% όσον αφορά το "Ξενοφών" ρώτα στη ρεσεψιόν  :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
To Ξενοφών άσ'το καλύτερα για τέτοια δουλειά...  Είναι "Ελληνοχριστιανικών" αρχών η ιδιοκτησία του.
Με τα ΧΧΧ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα, αν ξέρει κανένας:

Το Grand Chalet στην Πολιτεία Κηφισιάς, έκλεισε?
Κάθε φορά που περνάω απ έξω τελευταία βλέπω μια εικόνα εγκατάλειψης.  Ψυχή (νομίζω) δε φαίνεται, βρώμικα τζάμια, κλπ.  Ξέρει κανείς τι έχει γίνει?

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεισ ποσο κοστιζει η διανυκτερευση σε ενα ξενοδοχειο ημιδιαμονης?σορυ αλλα ειναι επειγον!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom