Γενικα οταν παιρβω βιζιτες και πλησιαζει η ωρα της αναταμωσης αισθανομαι ενα σφιξιμο στην κοιλια μου και μερικες φορες μου ερχεται χεσιμο / ετσι εγινε .....
Α, εντάξει, φίλε!
Το ξεκαθάρισες το θέμα!
Γενικα οταν παιρβω βιζιτες και πλησιαζει η ωρα της αναταμωσης αισθανομαι ενα σφιξιμο στην κοιλια μου και μερικες φορες μου ερχεται χεσιμο / ετσι εγινε .....
... και πλησιαζει η ωρα της αναταμωσης αισθανομαι ενα σφιξιμο στην κοιλια μου ...
καλα εγω μια δυο φορες που εχω παει εχω κατουρησει κανονικα και με το νομο στην ντουζιερα του Αττικη / τι να κανεις ???? - δεν υπαρχει αλλη επιλογη / το προβλημα το ειχα μια φορα που ειχα χεσιμο αλλα ευτυχως που ηρθε η κοπελα γρηγορα και μου εφυγε ......
Εμενα μια φορα με ειχε πιασει χεσιμο σε μια πισινα της Λιμνουπολης.Αλλα στα παπαρια μου.Εριξα ενα χεσιμο μεσα στην πισινα και βγηκα μετα εξω κυριλε.Φαγανε τα σκατα μου τα φλωρακια οι Εγγλεζοι.
Εριξα ενα χεσιμο μεσα στην πισινα και βγηκα μετα εξω κυριλε.
χαχαχα!!Εχω λιώσει στα γέλια.Το χέσιμο στην πισίνα είναι πολύ κάφρικο.Μη μου πεις ότι ήταν και άλλοι μέσα...
Ο stavros έχει δίκιο,όντως το παράχεσες!!
Αλλά και συ ρε whitey, ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ?
Εντάξει στη θάλασσα, αλλά αυτό που έκανες είναι αυτό που λέμε "Το παράχεσες"!
το pines.στην εθνική οδό...εκεί που στρίβουμε για νεα κηφισιά...καλό και διακριτικό..
Λάθος πληροφορία.Ακριβώς πίσω από το Παναθηναϊκό στάδιο (Καλλιμάρμαρο)
Παιδιά ψάχνω ένα ΠΟΛΥ καλό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια χωρίς να με ενδιαφέρει το κόστος...
έχετε καμία ιδέα;
Ευχαριστώ
Hotel Δεκέλεια στον δρομο προς Παρνηθα απο Κηφισιά προς το αεροδρόμιο Τατοιου. Μεσα στο πράσινο με θεα Πάρνηθα. Με πισίνα τζακουζι 4αστερων κατασκευης 2005.
150ευρω το δωματιο απο 200σουιτα .... πολυ πολυ διακριτκο και πολυτελε΄ς