giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χαμηλα στη συγγρου, πισω απ το Ωνάσειο..Πες μου περισσοτερα αν θες και σε ποια περιοχη ειναι το Ξενοδοχειο
χαμηλα στη συγγρου, πισω απ το Ωνάσειο..Πες μου περισσοτερα αν θες και σε ποια περιοχη ειναι το Ξενοδοχειο
παιδια εχει παει κανεις στο salem στην αργυρουπολη?εχω ακουσει οτι παιζουν καμερες αλλα δεν ξερω αν ισχυει...διαφωτηστε μας
μέχρι τώρα χειρότερη ηχομόνωση έχει ο Πρίαμος. μέχρι και την κουβεντούλα ακούς.μπορεί να αναφέρει σε ποιο ξενοδοχείο ΔΕΝ παίζει ηχομόνωση
και μπορούμε να ακούμε τους διπλά η ακόμα καλύτερα να τους βλέπουμε
???
ευχαριστώ πολύ!!!!
πρωι πρωι ρε θηριο για ψαρεμα πηγες????καλημερα συντροφοι
μολις γυρισα απο μια πρωινη επιδρομη στο HOTEL ATTIKI(Χαρ.Τρικουπη και Τσιμισκη)
Ημιδιαμονη σε σουιτα 25 ευρω.
Τηλεοραση, ντουζιερα, στρογγυλο κρεβατι, καθρεφτες κτλ. συναφη
Ρεσεψιον ευγενεστατη, καθαρος χωρος, σχετικα ησυχο μερος, με δικο του παρκιγκ
Το καλυτερο οτι μας εκανε προσφορα για την επομενη φορα που θα παμε σοιτα ημιπαραμονη απο 35 στα 18 ευρω
Το χειροτερο οτι μολις εβγαινα απο το δωματιο βγηκε και απο το διπλανο ενας παππους κοντα στα 70(εμπειρος συναγωνιστης ) με μια 40αρα.
Φυσικα και δεν εχασα την ευκαιρια να τους παρω απο πισω και νατους δω απο κοντα.
πίσω από το κρεολή μένει κάποιος επώνυμος,έχει αστυνομικό κουβούκλιο και αστυνόμο,μάλλον μου φαίνεται εκεί που πέρυσι κάποιοι έκλεψαν το όπλο του φρουρού και έγινε μεγάλο θέμα,ίσως είναι του Εισαγγελέα ή Προέδρου του Αρείου Πάγου
όσο για ΛΑΚΟΜΠΑ κανένα σάιτ ή φωτο δεν υπάρχει,πολύ καλό ακούγεται....
Το lacoba έχει υπόγειο πάρκινγκ.επισκεψη στο lacoba σημερα,το πιο τελειο και φθηνο(με 20 ευροπουλα),οχι 30 και 35 που ζητα ο πριαμος.το ασχημο ειναι οτι το παρκιν εκλεισε απεναντι απο το lacoba.μαλλον δεν εβγαινε το μαγαζι να κρατα και παρκιν.