μια και αναφέραμε ρεσεψιον. έχει μια ξανθιά στο πρίαμο, τι βυζούμπα κουβαλάει η ρουφιάνα! ειδικά καλοκαίρι φοράει όσα μπορεί λιγότερα! για πολλές
κοιτάς ρεσεψιόν, κοιτάς πλάι την δικιά σου, η σύγκριση σε πικραίνει
Μηπως τη λενε Κωνσταντινα??
μια και αναφέραμε ρεσεψιον. έχει μια ξανθιά στο πρίαμο, τι βυζούμπα κουβαλάει η ρουφιάνα! ειδικά καλοκαίρι φοράει όσα μπορεί λιγότερα! για πολλές
κοιτάς ρεσεψιόν, κοιτάς πλάι την δικιά σου, η σύγκριση σε πικραίνει
το είχα ακούσει μια μέρα πάνω σε μανούρα με πελάτη αλλά δεν το θυμάμαιΜηπως τη λενε Κωνσταντινα??
το sandra παντα το τιμώ αν είμαι εκεί κοντά. και καθαρό και ήσυχο και με την πίσω πόρτα του. στα μόνα αρνητικά πως ενώ τους λες για ημιδιαμονή σου ζητάει ταυτότητα, οπότε για παντρεμένους ίσως δεν ταιριάζει.παιδια εντελως τυχαια βρεθηκα προ καιρου στο hotel sandra για νορμαλ διαμονη. Δε ξερω αλλα μου αρεσε πολυ σαν χωρος. κυριλε ξενοδοχειο αλλα σε καλη περιοχη (τζιτζιφιες) και με καλη εξυπηρετηση
Α και ΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ..Ηθελα να σας ρωτησω σαν πολυ πιο ειδικοι επι του θεματος αν υπαρχουν ξενοδοχεια οπως το "Medusa" που λετε και να εχουν κοπελες διαθεσιμες ισχυει κατι τετοια για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο??
αν ναι καλο θα ηταν καποιος να εδινε και αλλες λεπτομεριες σχετικα με τιμες κλπ ξετερε καλυτερα
thanks
αφού σκέφτομαι εκεί να πάω να δω τον γαύρο.
τι μου θύμισες τώρα το έχω δοξάσει αυτό το ξενοδοχείο.βρέθηκα πρόσφατα στο New Victory Οδός Νικαίας στη Πλ. Βικτωριας.
πολύ καθαρό, το μπάνιο με υγρό σαπουνάκι στο μπουκαλάκι τους, τα σφουγγάρια σφραγγισμένα, τηλεόραση μεγάλη, 5-6 δορυφορικά τσοντοκάναλα να παίζουν συνέχεια οχι να περιμένεις τον χασάπη να βάλει το dvd, μέχρι και supersport.
4 ώρες μαζί με το ουισκάκι μου 35 ευρώ.
αφού σκέφτομαι εκεί να πάω να δω τον γαύρο.
πάμε παρεά να δούμε το ματσάκι με την Βρέμη?τι μου θύμισες τώρα το έχω δοξάσει αυτό το ξενοδοχείο.
και τι θα κάνουμε αλαξοκολιές?πάμε παρεά να δούμε το ματσάκι με την Βρέμη?
χτεσινη επισκεψη στο μοναδικο LACOBA.μοντερνο ντιζαιν,lcd τιβι,ζεστουλικο και γενικα χλιδατο.ασεεε που δεν ακους τιποτα απο τα λοιπα δωματια.ημουν στο τεταρτο ,εβρεχε κιολας και ειχα μια θεα σουπερ(μεχρι να ρθει το γκομενακι)....μετα ειχα αλλη θεα.και το καλυτεροοοο ΜΟΝΟ ναι ΜΟΝΟ 20 ευρουλακια