ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μια λεξη μονο spy. Ηταν αληθινη η φωτο η μουφα?τσουκ !
Μια λεξη μονο spy. Ηταν αληθινη η φωτο η μουφα?τσουκ !
παιδια οντος ειμαι εγς στις φωτο.αυτο!!!!!!!Μια λεξη μονο spy. Ηταν αληθινη η φωτο η μουφα?
Τοτε ξαναεπαναλαμβανω και με κεφαλαια. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!!! ;) ;) ;)παιδια οντος ειμαι εγς στις φωτο.αυτο!!!!!!!
Η κοριτσάρα μας δεν λέει ψέματαπαιδια οντος ειμαι εγς στις φωτο.αυτο!!!!!!!
με τοσο πυρετο που εχς απο το συναχι αχχααχαχΤοτε ξαναεπαναλαμβανω και με κεφαλαια. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!!! ;) ;) ;)
Και εγω τι κανω εδω τοτε και δεν ειμαι εκει να σε τριψω λιγο κουκλαρα μου?με τοσο πυρετο που εχς απο το συναχι αχχααχαχ
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!Ρε σεις, τόσο καλή είναι ή απλά καλή για amateur?
μην λες τετοια ωρε και το καβαλησω....το καλαμιΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!
Είμαστε σε αναμονή να δούμε κάτι καλύτερο από πρόσωπο η "βυζαρες"Ρε σεις αν ποστάρουν καμμιά καλή φωτο κάντε ένα save για να το δούμε και εμείς που λείπουμε.
Μόνο την πάρτη σας κοιτάτε.
εχω εναν καλο στο ποδι....λολΕίμαστε σε αναμονή να δούμε κάτι καλύτερο από πρόσωπο η "βυζαρες"
Εχω μαθει την αληθεια να την λεω εγω. Και ειδικα το ωραιο να λεγεται. Εισαι ΚΟΥΚΛΑ!μην λες τετοια ωρε και το καβαλησω....το καλαμι
Μακάρι να το βλέπαμε αυτόμην λες τετοια ωρε και το καβαλησω....το καλαμι
2 λεπτα αφησα την φωτο ποτε προλαβες να δεις αν ειμαι κουκλα η μπαζολα?Εχω μαθει την αληθεια να την λεω εγω. Και ειδικα το ωραιο να λεγεται. Εισαι ΚΟΥΚΛΑ!
Άσε ο Κομάντο τις βλέπει όλες "μουναρες"2 λεπτα αφησα την φωτο ποτε προλαβες να δεις αν ειμαι κουκλα η μπαζολα?