ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μια λεξη μονο spy. Ηταν αληθινη η φωτο η μουφα?τσουκ !![]()
Μια λεξη μονο spy. Ηταν αληθινη η φωτο η μουφα?τσουκ !![]()
παιδια οντος ειμαι εγς στις φωτο.αυτο!!!!!!!Μια λεξη μονο spy. Ηταν αληθινη η φωτο η μουφα?![]()
Τοτε ξαναεπαναλαμβανω και με κεφαλαια. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!!! ;) ;) ;)παιδια οντος ειμαι εγς στις φωτο.αυτο!!!!!!!
Η κοριτσάρα μας δεν λέει ψέματαπαιδια οντος ειμαι εγς στις φωτο.αυτο!!!!!!!
με τοσο πυρετο που εχς απο το συναχι αχχααχαχΤοτε ξαναεπαναλαμβανω και με κεφαλαια. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!!! ;) ;) ;)
Και εγω τι κανω εδω τοτε και δεν ειμαι εκει να σε τριψω λιγο κουκλαρα μου?με τοσο πυρετο που εχς απο το συναχι αχχααχαχ
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!Ρε σεις, τόσο καλή είναι ή απλά καλή για amateur?
μην λες τετοια ωρε και το καβαλησω....το καλαμιΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!![]()
![]()
![]()
Είμαστε σε αναμονή να δούμε κάτι καλύτερο από πρόσωπο η "βυζαρες"Ρε σεις αν ποστάρουν καμμιά καλή φωτο κάντε ένα save για να το δούμε και εμείς που λείπουμε.
Μόνο την πάρτη σας κοιτάτε.![]()
εχω εναν καλο στο ποδι....λολΕίμαστε σε αναμονή να δούμε κάτι καλύτερο από πρόσωπο η "βυζαρες"![]()
Εχω μαθει την αληθεια να την λεω εγω. Και ειδικα το ωραιο να λεγεται. Εισαι ΚΟΥΚΛΑ!μην λες τετοια ωρε και το καβαλησω....το καλαμι![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι να το βλέπαμε αυτόμην λες τετοια ωρε και το καβαλησω....το καλαμι![]()
![]()
![]()
![]()
2 λεπτα αφησα την φωτο ποτε προλαβες να δεις αν ειμαι κουκλα η μπαζολα?Εχω μαθει την αληθεια να την λεω εγω. Και ειδικα το ωραιο να λεγεται. Εισαι ΚΟΥΚΛΑ!![]()
![]()
![]()
Άσε ο Κομάντο τις βλέπει όλες "μουναρες"2 λεπτα αφησα την φωτο ποτε προλαβες να δεις αν ειμαι κουκλα η μπαζολα?