stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
mounitsa την πατούσα σου αν γίνεται να ποστάρεις για τους ποδολάγνους.
mounitsa την πατούσα σου αν γίνεται να ποστάρεις για τους ποδολάγνους.
ξεκινησα απο τις καλτσες και θα γινουν πιο καυτες μετεπειτα οι φωτογραφιες....
σε λιγο θα αρχισω να ανεβαζω και τη συλλογη απο βενετσανικες μασκες και πανινες κουκλες που διαθετω.....μια μια.....αργα και βασανιστικα και σκανδαλιστικα....
Σταμάτα να ερεθίζεις τον κόσμο και άλλο...
Δοκτωρ,γνωστη η εμμονη και η σπουδη σας,περι των γεννεσιουργων αιτιων των συμπλεγματων!Αφιεμεν τα παιδια,ελθειν προς υμας!Χμμμ, η κάλτσα είναι μάρκας [size=20pt]LEGO [/size] ή μου φαίνεται????
Εχει και ασορτί εσώρουχα??
Τίποτα σε playmobil μήπως έχεις? Είνα το φετίχ μου...
Χμμμ, η κάλτσα είναι μάρκας [size=20pt]LEGO [/size] ή μου φαίνεται????
Εχει και ασορτί εσώρουχα??
Τίποτα σε playmobil μήπως έχεις? Είνα το φετίχ μου...
σε Playmobil εχω γυμνοστηθες φωτογραφιες με το crew του πειρατικου καραβιου σε μια πλευση μας κοντα στο τρινιδαδ και το τομπαγκο.....κατα ταλλα καθοτι ψυχωτικη με τα Lego προσανατολιζομαι περισσοτερο προς τα εκει.......εχω ασορτι εσωρουχα καθως και κοσμηματα....
Μόνο εσύ Waldorf θα αρνείσαι να μεγαλώσεις (παρά την απατηλή εμφάνισή σου)!Δοκτωρ,γνωστη η εμμονη και η σπουδη σας,περι των γεννεσιουργων αιτιων των συμπλεγματων!Αφιεμεν τα παιδια,ελθειν προς υμας!
...κατα ταλλα καθοτι ψυχωτικη με τα Lego προσανατολιζομαι περισσοτερο προς τα εκει.......εχω ασορτι εσωρουχα καθως και κοσμηματα....
Εισηλθα εις την εφηβεια ,εις την ηλικιαν των δεκα τριων ετων και,αγνωστον πως και ποιος,επεταξε το κλειδι της θυρας εξοδου!Δεν ητο ιδικον μου το σφαλμα!Ευτυχως,ο ανεψιος μου εμεγαλωσε,οποτε,δεν διαπληκτιζομεθα πλεον,δια το παιγνιον μετα των αυτοκινητακιων!Ρε τι μου θυμιζειιιιιιι, ;)τι μου θυμιζειιιιι??? ;)Μόνο εσύ Waldorf θα αρνείσαι να μεγαλώσεις (παρά την απατηλή εμφάνισή σου)!
...τότε ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΟΜΠΟΤ LEGO MindStorm στην Τεχνόπολη
Μουνίτσα μου, εγώ με τέτοιο σέξι ντύσιμο θα ήθελα να σε δω καλή μου
+ ένα μαστίγιο ανα χείρας.
Τα lego καλτσάκια σου τα είδαμε, μουνίτσα.
Αλλά ουχί και την μύτη σου, όπως έλεγες.
περασε το δεκαλεπτο
Ε ξαναβάλτην για μένα.
Τι διάολο σε έψηνα να ξαναρχίσεις το πιάνο τις προάλλες;
Ούτε μια μυτούλα να μη θαυμάσω;
Ε ξαναβάλτην για μένα.
Τι διάολο σε έψηνα να ξαναρχίσεις το πιάνο τις προάλλες;
Ούτε μια μυτούλα να μη θαυμάσω;