Επισκέπτης
...ντεν με λενε λολ καρντια μου...Λολ εχω καλλιτεχνικες ανησυχιες και ειπα να βαψω το καινουριο μου σπιτι γιατι μου το εβαψαν ασπρο
Τωρα τι θα βγει ο θεος και η ψυχη του
...ντεν με λενε λολ καρντια μου...Λολ εχω καλλιτεχνικες ανησυχιες και ειπα να βαψω το καινουριο μου σπιτι γιατι μου το εβαψαν ασπρο
Τωρα τι θα βγει ο θεος και η ψυχη του
Α ετσι δεν παιζω ;)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ελιωσα
Ναι ειναι καινουριο ερχεσαι μου βαφεις το σπιτι και αντι να σε πληρωσω με πληρωνεις και απο πανω
Πως θα ηταν αραγε,να ημουν σ'ενα site ,να ποσταριζα ο,τι μου κατεβαινει , και να το χαλβαδιαζαν 54 γυναικες!!!???Μη μου πεις , φιλαρακι , οτι δεν ειναι καπως???Τι καλοι που ειστε ολοι σας
Πως θα ηταν αραγε,να ημουν σ'ενα site ,να ποσταριζα ο,τι μου κατεβαινει , και να το χαλβαδιαζαν 54 γυναικες!!!???Μη μου πεις , φιλαρακι , οτι δεν ειναι καπως???
Γενηθηκαμε αντρες,δεν γενηθηκαμε γυναικες τοτε ΙΣΩΣ καναμε χειροτεραΠως θα ηταν αραγε,να ημουν σ'ενα site ,να ποσταριζα ο,τι μου κατεβαινει , και να το χαλβαδιαζαν 54 γυναικες!!!???Μη μου πεις , φιλαρακι , οτι δεν ειναι καπως???
Αφηστε το κοριτσι να φυγη ρεεεεεεεεεεεεεε.
Να μου ερφη μεσα στην ομορφια
Και εγω οταν ειναι να βαψω θα σας καλεσω αλλα μονο κυνηγητο θα φαωαλλα σε σχεση με το βαψιμο πολυ με βολευει
Και εγω οταν ειναι να βαψω θα σας καλεσω αλλα μονο κυνηγητο θα φαω
Τι να πεις?Το σκεφτομαι , καμμια φορα...Να'σαι καλα , ρε κοπελλα.Υπεροχες φωτογραφιες!Αντε,τωρα...πινελλοοοοοοοοοοοοοοοοΓενηθηκαμε αντρες,δεν γενηθηκαμε γυναικες τοτε ΙΣΩΣ καναμε χειροτερα
Ενα ενα ολα θα γινουν και το σπιτι βαψιμο και τον εαυτο σου μεταΤο σπιτι θα βαψω οχι εμενα
Θα σε εχω υπ οψιν για το πρωτο χεριΚοιτα εγω επειδη ειμαι καλο κοριτσακι θα ερθω αλλα δεν υποσχομαι για την καλαισθησια του σπιτιου(σε σχεση με το βαψιμο)
σημερα θα το επιδιωξω,αν βγει καλο θα σε ενημερωσω να με εχεις στη λιστα σου
Αντε να την κανω τωρα γιατι με το μπλα μπλα μονο στα λογια θα βαψω
Σμουτς σε ολους :-*
Πω πω πω που παη ο νους ......... κολασμενε.Θα σε εχω υπ οψιν για το πρωτο χερι
για τους λατρεις της αυτοκινησης
Ελα βαλε πραμα,μπροστοκινητα,πισωκινητα αλλα τα ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ ειναι τα καλυτερα?αυτο για αρχη