Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ωπs  τι εγινε ρε παιδια??? Τωρα ειδα το thread.....Ναι  ναι....εγκρινομεν και επαυξανομεν....Αs κανουνε τα κοριτσια την αρχη κι εμειs για να τα εμψυχωσουμε δηλωνουμε αυθορει και παραχρημα οτι θα κανουμε κι εμειs το ιδιο....ε  παιδια???Μιλατε μωρε ....πεστε ναι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τοπα το μεσημερι και το ξαναλεω....εχω λυωσει στο γελιο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα λες
βαλε τοτε
κ με τοχερι ομως να φαινεται καλα.. καλλιστα
κ με καθαρο σωβρακακι

Ρε Bite που κάνεις την πονηρή δεν βάζεις και συ λιγάκι σε φώτο το μουνάκι σου; Εγώ έχω αρχίδια και σας τάδειξα!

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ωπs  τι εγινε ρε παιδια??? Τωρα ειδα το thread.....Ναι  ναι....εγκρινομεν και επαυξανομεν....Αs κανουνε τα κοριτσια την αρχη κι εμειs για να τα εμψυχωσουμε δηλωνουμε αυθορει και παραχρημα οτι θα κανουμε κι εμειs το ιδιο....ε  παιδια???Μιλατε μωρε ....πεστε ναι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

έλα έλα... στη πασαρελα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε Bite που κάνεις την πονηρή δεν βάζεις και συ λιγάκι σε φώτο το μουνάκι σου; Εγώ έχω αρχίδια και σας τάδειξα!
ε εσυ πραγματι τα χεις... οπως κ να ναι.. τα χεις
εγω το καημενο που δεν εχω? δλδ τι προκληση ειναι αυτη? τι πεταγμα γαντιου? "εγω εχω @@ κ βαζω εσυ δεν εχεις.." ε ναι λοιπον δεν εχω.. γεννηθηκα κοριτσι.. σορρυ

ξαναπροσπαθησε.. κ ιιιιιιιιιιισως τα καταφερεις να με πεισεις.. κ σου προκαλεσω εγκεφαλικο χαχαχαχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Την δικιά σου σηκωμένη για να είμαι ακριβοδίκαιη.. :grin:

Ρε συ erinal φοβάμαι για σένα. Εδώ είδες σηκωμένη τη λούτσα του Βαλεντίνο και έπαθες έρωτα, άμα δεις τη δικιά μου θα πλαντάξεις τελείως. Και 2 βαρβάτους λούτσους μέσα σε μία μέρα; Πολύ είναι! Με δόσεις, να μην μας πάθεις και τίποτα.... 

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Vicky και γαμω τα avatar...με εχεις τρελανει....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ε εσυ πραγματι τα χεις... οπως κ να ναι.. τα χεις
εγω το καημενο που δεν εχω? δλδ τι πρκληση ειναι αυτη? τι πεταγμα γαντιου? "εγω εχω @@ κ βαζω εσυ δεν εχεις.." ε ναι λοιπον δεν εχω.. γεννηθηκα κοριτσι.. σορρυ

ξαναπροσπαθησε.. κ ιιιιιιιιιιισως τα καταφερεις να με πεισεις.. κ σου προκαλεσω εγκεφαλικο χαχαχαχα

Το μουνί της ελεύθερης και αληθινής γυναίκας έχει κάτι αρχίδια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ! (με το συμπάθειο) κορίτσι μου! Αν κατάλαβες τι θέλω να πω.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Το μουνί της ελεύθερης και αληθινής γυναίκας έχει κάτι αρχίδια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ! (με το συμπάθειο) κορίτσι μου! Αν κατάλαβες τι θέλω να πω.....

μηπως γουσταρεις τρανς κ μας το λες απεξω απεξω?
γενικα μηπως την βλεπεις αλλιως παλιε? κατι ειδα κ σε κατι αλλα ποστς οτι θα επαιζε φαση με κολλητο σου...
ελα μιλα μας ανοιξε μας την καρδια σου μην ντρεπεσαι δεν θα σε κακοχαρακτηρισουμε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε γκάμπα - γκάου (που θέλεις και φώτο από το agrimi) τις σκιάζετε τις γυναίκες, δεν το καταλαβαίνεις; Εσείς τις κάνετε τις Ελληνίδες Ελλεηνίδες, με τη μιζέρια σας, την κουτοπονηριά σας και την υποκρισία σας! Αν ήταν πιο ανοιχτόμυαλοι, ελεύθεροι και αληθινοί οι Έλληνες θα ήταν παρόμοιες και οι γυναίκες μας! Αλλά όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς εδώ μέσα  κυριαρχεί η κουτοπονηριά, η αρβανιτο-βλαχειά, η υποκρισία και ο κλικαδορο-ρουφιανο-φασισμός (και τα ίδια χάλια φυσικά συναντάει κανείς και έξω, στην Ελληνική κοινωνία). Και μετά θέλετε αυθόρμητες, τολμηρές και αληθινές γυναίκες! Ελλεηνίδες θα πάρετε πίσω γιατί Ελλέηνες είσαστε!

αει κατουρα τα ποδια σου σαχλα που θα μου πεις εμενα για τις Ελληνιδες
 Ελλεηναρα...
 Εγω ειμαι με Ελληνιδα παντρεμενος και γουσταρω τρελλα
 Εσυ τραβα να πληρωσεις κανα ρωσακι,δεν εισαι αξιος για Ελληνιδα
 Ουρτττττττ

Και ψιτ που σαι
 Δεν απανταω ξανα στα μουτρα σου
 δεν χαλαω το θρεντ των κοριτσιων
 Αντε λεμε πιτσιρικο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εγω ειμαι με Ελληνιδα παντρεμενος και γουσταρω τρελλα

Γι' αυτό είχες λυσάξει να δεις το μουνί του αγριμιού;

Ελλέηνας είσαι ρε φίλε, μικρός, μίζερος και φυλακισμένος, και η δική σου ελεεινότητα μαζί με του περσόνα + άλλων ρουφιανο-τσάτσων εδώ μέσα και φυσικά πολλών περισσότερων έξω στην Ελληνική κοινωνία έχει δημιουργήσει αυτό το σχιζοειδές και βασανισμένο νεο-συντηρητικό μόρφωμα νεο-πουτανιάς που λέγεται Ελλεηνίδα!

Υ.Γ. Δεν είμαι από αυτούς που πληρώνουν ρωσιδάκια. Η ταύλα μου είναι να κάνω έρωτα με τουρίστριες και γενικά με ξένες γυναίκες που μένουν στην Αθήνα, γιατί τη μιζέρια, την κουτοπονηριά και την αρβανιτο-βλαχιά της μέσης Ελληνίδας δεν την παλεύω!  

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.371
Πόντοι
201
Εγω ειμαι θεα η πουτανα παντως  :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγω ειμαι θεα η πουτανα παντως   :rockon:

Έστω και travel plan, έστω και έτσι ναρκισίστρια, εσύ κοπέλα μου είσαι πολύ πιο αυθεντική, αληθινή και ελεύθερη από τη μέση νεο-συντηρητική, νεο-πουτάνα σημερινή Ελλεηνίδα. Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς ζεις στο περιθώριο αυτής της βλαχο-μπαρόκ σημερινής Ελληνικής κοινωνίας - και πίστεψε με καλύτερα που είσαι εκεί!

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.371
Πόντοι
201
Έστω και travel plan, έστω και έτσι ναρκισίστρια, εσύ κοπέλα μου είσαι πολύ πιο αυθεντική, αληθινή και ελεύθερη από τη μέση νεο-συντηρητική, νεο-πουτάνα σημερινή Ελλεηνίδα. Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς ζεις στο περιθώριο αυτής της βλαχο-μπαρόκ σημερινής Ελληνικής κοινωνίας - και πίστεψε με καλύτερα που είσαι εκεί!

Μεσα επεσες..σε παραδεχομαι...

Αλλα τραβελ δεν ειμαι, μαλακια ειπες.. ;)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κοίτα, τράβελ ή εγχειρισμένη δεν πολυσκαμπάζω τη διαφορά γιατί γενικά δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Η δικιά μου ταύλα είναι η βεριτάμπλ γυναίκα που βρωμάει οιστρογόνα...Από σώμα είσαι τζιτζί αλλά οι ώμοι ψιλο-αντρικοί φαίνονται...Αν πάλι ξεγελάει η φωτογραφία και είσαι ασκαρδαμυκτί γυναίκα τότε excuse me γιατί (αν είσαι τελικά αυτή στο avatar) είσαι μούναρος...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μωρα μου εδω ειστε; εχω και χερια να δειξω εχω και κρεας ελα να βλεπω παρουσες

Επισκέπτης
Ρε συ erinal φοβάμαι για σένα. Εδώ είδες σηκωμένη τη λούτσα του Βαλεντίνο και έπαθες έρωτα, άμα δεις τη δικιά μου θα πλαντάξεις τελείως. Και 2 βαρβάτους λούτσους μέσα σε μία μέρα; Πολύ είναι! Με δόσεις, να μην μας πάθεις και τίποτα.... 

Μη φοβού. Ο κύριος με τα σου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom