xristinsil20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανω cim μεσα στην τιμη και συν 40 αναλογα με το μεγεθος κανω και anal !!!!
με συμπληρωνεις.....για την αλλη λεει απο your angels
εκατοστο κ 3ευρω δηλαδηςκανω cim μεσα στην τιμη και συν 40 αναλογα με το μεγεθος κανω και anal !!!!
στην περιπτωση σου λουκα απο το παραπανω μηνυμα σου και μονο μπορω να σου απαντησω πως απο σενα ειμαι σιγουρη οτι ΜΠΟΡΩ να τον φαω δε θα χρειαστω ουτε χαρακα ουτε παχυμετρο..........
Διακρινω εναν εκευρισμο στο προσωπο σου.καλο θα ειναι να κρατας χαμηλα τους τονους γτ εμεις ειμαστε αυτοι που σας επιλεγουμε και οχι εσεις.οσο για τον αν μπορεις να τον φας η οχι απο εμενα θα το διαπιστωσεις οταν γινει κοριτσι του πενηνταρικου.στην περιπτωση σου λουκα απο το παραπανω μηνυμα σου και μονο μπορω να σου απαντησω πως απο σενα ειμαι σιγουρη οτι ΜΠΟΡΩ να τον φαω δε θα χρειαστω ουτε χαρακα ουτε παχυμετρο..........
στην περιπτωση σου λουκα απο το παραπανω μηνυμα σου και μονο μπορω να σου απαντησω πως απο σενα ειμαι σιγουρη οτι ΜΠΟΡΩ να τον φαω δε θα χρειαστω ουτε χαρακα ουτε παχυμετρο..........
Φιλαρακι κανονικος ειμαι αλλα γαμαω κολο μεχρι να ανοιξει ηπουτσα μου σα τριανταφυλλοάντε τώρα να έρθει ο Λουκάς και ν'αποκαλύψει κανά τρίτο πόδι να δούμε τι θα κάνεις
Φιλαρακι κανονικος ειμαι αλλα γαμαω κολο μεχρι να ανοιξει ηπουτσα μου σα τριανταφυλλο
Δε μασαμε ρε τυπε αλλα μη μας περνανε και για χαζους.τα φραγκα μας ακουμπαμεΜη μασάς ρε ... Δεν είπες κάτι προσβλητικό. Δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε και στην είπε και σίγουρα δεν είναι συμπεριφορά αυτή από μέρους της
καλές γιορτές να έχουμε
..ίσως ήπιε λίγο παραπάνω....;)Μη μασάς ρε ... Δεν είπες κάτι προσβλητικό. Δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε και στην είπε και σίγουρα δεν είναι συμπεριφορά αυτή από μέρους της
καλές γιορτές να έχουμε
λουκας βαριεμαι και να σου απαντησω...και γενικα δν θα σπαταλησω δευτερολεπτο να απανταω σε χαζομηνυματα για να γινεται ντορος εδω μεσα....αντιλαμβανομε ειστε ολοι καθλομενοι αλλα ταυτοχρονα ειστε πολυ διαφορετικοι χαρακτηρες αλλα δν προτιθεμαι να κανω τη ψυχολογο κανενος....αλλα πραγματα μπορω να κανω...
σε λιγες μερες θα εχετε και φωτο μου...
Ελα ρε man αρπαχτες θελει να κανει το κοριτσι να βγαλει τα εξοδα για τα μπουζουκια των εορτων θες και φωτο;μπουμπού, καλές οι αντιπαραθέσεις αλλά ακόμα δεν έχεις πετάξει καμια φωτο σου...!!!!!