pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
σας ενημερωνω απλα οτι ειμαστε δυο φιλες...μια εκ των δυο σας επιφυλασει μια ακπληγη το γεναρη σε μια ταινεια...............
σας ενημερωνω απλα οτι ειμαστε δυο φιλες...μια εκ των δυο σας επιφυλασει μια ακπληγη το γεναρη σε μια ταινεια...............
Λάθος κάνεις παίκτη... Εγώ είμαι ο... filos!!! Μη γινόμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι!!!Δεν φανταζομαι να εισαι ο "φιλος"?
Λάθος κάνεις παίκτη... Εγώ είμαι ο... filos!!! Μη γινόμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι!!!
αμα κυκλοφορησει η ταινια πρωτα θα την δουμε "Live"τελικά.... φώτο θα δούμε?????? η περιμένουμε πρώτα την κυκλοφορία τις ταινίας...???????
καλα ενταξη....αμα κυκλοφορησει η ταινια πρωτα θα την δουμε "Live"
ρε συ μη τρελε το ιδιο λεμε...καλα ενταξη....
14 σελίδες χωρίς ουσία. Οτι μαλάκια ερθει του καθενός την ποσταρει.
Ρε μαγκες οι κοπέλες ζαχαρωνουν να δουλέψουν αυτή τη δουλεια με αυτές τις τιμες, τι σημασία έχει αν είναι αματουρια ή αρχιεπαγγελματιες, οποίος θέλει παει οποίος δεν θέλει ας κάνει την πάπια.
Απο όσους παίρνουν απάντηση στα μνμ οι περισσότεροι δεν πάνε γιατί δεν ταιριάζουν οι ... ώρες τους απλα θέλουν να λένε οτι εμένα μου απάντησε αλλά δεν βρήκαμε την ωρα
Γεμίζει το νήμα με άχρηστες υποθέσεις και η ουσία το ποτε κι αν βγουν στην πιάτσα τα κορίτσια για να το μαθει κάποιος πρεπει να χαλάσει όλη την μέρα του, έλεος δηλαδή...
βρε καλά τα λες... έχεις δίκιο και εγώ είμαι που το λέω,όποιος θέλει παίρνει ,αλλιώς από δω πάνε και οι άλλοι...!!! άλλα βρε αδερφέ! να μη δούμε και καμιά φώτο??? τι να κάνουμε... εγώ προσωπικά διορατικές ικανότητες δεν έχω.....14 σελίδες χωρίς ουσία. Οτι μαλάκια ερθει του καθενός την ποσταρει.
Ρε μαγκες οι κοπέλες ζαχαρωνουν να δουλέψουν αυτή τη δουλεια με αυτές τις τιμες, τι σημασία έχει αν είναι αματουρια ή αρχιεπαγγελματιες, οποίος θέλει παει οποίος δεν θέλει ας κάνει την πάπια.
Απο όσους παίρνουν απάντηση στα μνμ οι περισσότεροι δεν πάνε γιατί δεν ταιριάζουν οι ... ώρες τους απλα θέλουν να λένε οτι εμένα μου απάντησε αλλά δεν βρήκαμε την ωρα
Γεμίζει το νήμα με άχρηστες υποθέσεις και η ουσία το ποτε κι αν βγουν στην πιάτσα τα κορίτσια για να το μαθει κάποιος πρεπει να χαλάσει όλη την μέρα του, έλεος δηλαδή...
σχεδον τσαμπα δηλαδη !καλησπερα και σε σενα!!!! ναι βρε 130 η μια!!
130 θελει η μελινα που ειναι κ τοπ!εσυ,τι?καλησπερα και σε σενα!!!! ναι βρε 130 η μια!!
130 θελει η μελινα που ειναι κ τοπ!εσυ,τι?
τι ταινια θα ειναι ? καομποϊκο ?ειδα ειδα....κ ελαβα και σωστες συμβουλες...ολα καλα!! θα δειτε εντος των επομενων ημερων φωτος και εδω και σε αλλο site!!! και απο το νεο ετος θα με δειτε και σε ταινια.....!!!