xristinsil20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπομονη παιδια υπομονη λιγες μερες....
και δεν ειναι σειρηνακης...υπομονη παιδια υπομονη λιγες μερες....
υπομονη παιδια υπομονη λιγες μερες....
ειμαι ερασιτεχνης εντελως βρες μου μια κατηγορια αναλογη που να μπορω ομως να διαφημιστω καλα...κ ελα πμ αν θες κατι να μου πεις σχετικα με τη διαχειριση του προφιλ μου..
από εντελώς ερασιτέχνης μέσα σε δυο μέρες βρήκε και άλλη φίλη, βρήκε τηλεφωνητή και γύρισε και ταινία. το bou είναι μαγικό...
καμιά φωτογραφία έχει βάλει τουλάχιστον;
Διεθνης παραγωγη???και δεν ειναι σειρηνακης...
και καπου εδω σταματαμε να διαβαζουμε το θρεντακι
προσωπικα παντα, ετσι?
αντε και καλες γιορτες
Το άμα χρονικό ή υποθετικό?κατάλαβα.... άμα παίξει και σε ταινία... 1500 ευρό θα πάει η ώρα.....
Διεθνης παραγωγη???
από εντελώς ερασιτέχνης μέσα σε δυο μέρες βρήκε και άλλη φίλη, βρήκε τηλεφωνητή και γύρισε και ταινία. το bou είναι μαγικό...
καμιά φωτογραφία έχει βάλει τουλάχιστον;
Όλες παρθένες και άσχετες με τον χώρο είναι στην αρχή! Και μετά αποδεικνύεται ότι είναι από μπρος παρθένα κι από πίσω...
Σου ηρθε η αναφορά παράδοσης?Το τηλεφωνο παντος .... ανοιξε ,τωρα αν θα υπαρχει απαντηση ... οψομεθα
εγώ την πήγα κατευθείαν στα κωλ γκερλς Αθήνα, ούτε που ρώτησα
κοπελιά αν δεν θες την κατηγορία που σου υπέδειξα πες ποια θες να σου πω
ειμαι ερασιτεχνης εντελως βρες μου μια κατηγορια αναλογη που να μπορω ομως να διαφημιστω καλα...κ ελα πμ αν θες κατι να μου πεις σχετικα με τη διαχειριση του προφιλ μου..
Τώρα γίνεσαι άδικος !
Είναι γνωστό ότι στο site φτιάχνουν profile και θέμα εντελώς ανεξάρτητα amatouria που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άκρως δελεαστικές τιμές.
Νταξ, οχι οτι δεν εχουν υπαρξει και τετοια.Τώρα γίνεσαι άδικος !
Είναι γνωστό ότι στο site φτιάχνουν profile και θέμα εντελώς ανεξάρτητα amatouria που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άκρως δελεαστικές τιμές.
Νταξ, οχι οτι δεν εχουν υπαρξει και τετοια.
Δεν φανταζομαι να εισαι ο "φιλος"?Η Χριστίνα είναι ευγενεστατη και απαντάει γρήγορα,δηλαδή κυρία ! Θα την συναντουσα χθες αλλά λόγω κάποιου κολληματος με την δουλειά δεν μπόρεσα! Θα τα πούμε σύντομα Χριστίνα φιλιά !